Hem Komik Hem Gurur Verici :)))

djfirtina

New member
Reaction score
0
Duygusal Bir Komedi Filmi :))

2468kk1.jpg

Brückner: Her şey çok hızlı oldu

Çek Cumhuriyeti Teknik Direktörü Karel Brückner, Türkiye'ye 3-2 yenilerek EURO 2008'e veda ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "Her şey çok hızlı oldu, anlamakta güçlük çektik. Bu maçı unutmam için pek çok geceyi uykusuz geçireceğim" diye konuştu.

İkinci yarının ortalarında Türkiye'nin baskısını kırmaya çalıştıklarını ancak bunu başaramadıklarını ifade eden tecrübeli teknik adam, "Maçın sonucunda gerçekler farklı oldu. Kaybetmemiz inanılmaz. Her şey çok hızlı oldu, anlamakta güçlük çektik. Bu maçı unutmam için pek çok geceyi uykusuz geçireceğim" diye konuştu.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

2v7z19u.jpg

Bilic: Ben hayatımda böyle bir inat görmedim!

Maç sonunda ilk olarak SKY TV'ye konuşan Hırvatistan Milli Takımı teknik direktörü Slaven Bilic "Henüz 39 yaşımdayım ve kariyerimde uzun yıllarım olduğuna inanıyorum ancak böyle bir maç bir daha yaşar mıyım? Hiç sanmıyorum!" dedi.

Maç öncesinde korkularını dile getirdiğini belirten başarılı teknik adam şöyle devam etti;
"Maç sonunda hepsi başıma geldi. Kaçan penaltılardan bahsetmiyorum, bunlar futbolun içinde var. Ben hayatımda böyle bir inat görmedim, acaba gol atmak için yemeyi mi bekliyorlar? Türkler karşısında son saniyede gol atmak bile yetmeyebiliyor, son kurbanları da biz olduk".

-"BÖYLE GİDERSE FİNAL OYNARLAR"-
Biliç basın toplantısında ise, Türkiye nin 3. kez bir maçı geriden gelerek kazandığını belirterek, "İlginç bir biçimde kazanıyorlar. Hem kaliteleri var hem de başka birşey var. O yalnızca Türkler'de var onun ne olduğunu tarif edemiyorum, anlayamıyorum. Böyle giderlerse final oynarlar. Bu yenilgiyi unutmamız mümkün olmayacak. Yaşamımız boyunca da aklımızda kalacak" dedi.

Bu maçın inanılmaz bir sonu olduğunu belirten Biliç, "Türkiye maçının son 2 dakikasını tarif etmem mümkün değil. Herhalde yaşamım boyunca da tarif edemem" dedi.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

söze ne hacet rakiplerimiz gayet güzel ve hoş anlatmış :D :durdurun:biggrin

2i0t5j9.jpg

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

DEREYİ GÖRMEDEN PAÇAYI SIVADILAR

İLK İSVİÇRELİLER SEVİNDİ

245brph.jpg

2zrgcc4.jpg

AMA SONUÇ HÜSRAN :)

26446ki.jpg

SONUÇ:
20sbnrl.jpg

-------------------------------------------------------------------

SONRA ÇEKLER SEVİNDİ

s2zbsj.jpg

2vn2cz8.jpg

AMA SONUÇ YİNE HÜSRAN

2yvwdvn.jpg

SONUÇ:

fleozr.jpg

-------------------------------------------------------------------------------
EN SON HIRVATLAR SEVİNDİ

2mcaamb.jpg

5wo52.jpg

AMA SONUNDA TABİİKİ HÜSRAN

359woc5.jpg

SONUÇ:

9bgd8z.jpg

al0r2x.jpg

4rdteo.jpg

epf137.jpg

2589lkn.jpg

BU SEVİNCİ YAŞATAN HERKESE TEŞEKKÜRLER

öle şaşarlar işte >Türk'ün işi belli olmaz :)

Tarif edilemez sadece yaşanır turko :D

bizi böyle gururlandırdılar ya daha ne olsun...

Futbolun Yeni Tanımı ::::

''Futbol 22 kişinin 90 dk sahada mücadele ettiği,Türklerle oynayanların 89. dk'ya kadar maçı kazandıklarını sandıkları ancak hakem son düdüğü çaldığında daima Türklerin kazandığı bir oyundur.''

Hem kaliteleri var hem de başka birşey var. O yalnızca Türkler'de var onun ne olduğunu tarif edemiyorum, anlayamıyorum

TÜRK'ÜZ TÜRK

Allahın yardımıyla kazanıyoruz ve yolumuzda ilerliyoruz
butun takımı tebrik etmek gerekir ,gerçekten de buyuk başarılar kazanıyorlar
ne kadar prim veriyolarsada versinler
kimler yemediki bu milletin parasını
bu adamlara helal olsun alacakları prim

bnce türkiye kalitesini kanıtladı final olmasada olur artık kalitemizi kanıtladık

işte türkiye denecek söz yok

Geri