'Hepimiz Ermeniyiz' sloganına tepki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rigal kardeş bu tür konuları takmadığın belli :)
Irkcılık yapmıyolar bence olayların bu boyutlara gelmesini eleştiriyorlar...

L@zKoPaT' Alıntı:
Hepimiz TÜRK'ÜZ Bir Ermeni Öldü On Binler Yürüdü Her Yıl On Binlerce Şehit Veriyoruz Hanginiz Yürüdünüz...

Trabzon bizimdir bizim kalacak..!!!

güzel bir noktaya dikkat cektin bende bu konuyu az da olsa acayım ve diğer dostlarda bunu okursa onlarınde fikrini ören miş oluruz

evet bir ermeni asıllı türk vatan daşı olduruldu bunu bir kacgündür gazate manşetlerde ve tv haber bültenlerde verdiler tabiki bir insanın ölümüne sevinilemez ona can veren allah bu için diyer böyutu ama benim dikkatimi ceken başka konu var cenaze törenlerimizde bizim böyle türklüğün onuru gururu olan
ay yıldızlı bayramız dalganırdı şehit ölmez vatan bölünmez gibi sılagonlar atılırdı
ama nedense bu cenazede ölen ermeni asılı ama türk vatan daşı yapılan araştırmaya göre 120 bin kişi vardı cenazeye katılan hesap ise şöyle yolun genişli 35metre konvoyun uzunluğu 3km metre kareye 2 insan sıdırarak bu sonuca vardılar neyse madem bu bizim insanımmız nerde benim bu meydanda ayyıdızlı bayrahım şeyitler ölmez vatan bölünmez sılogonum nerde? niye biz hepimiz ermeniyiz???? bu sorular ıhala kendime sormaktayım .

ırkçığı savunmak gibi bir niyetim asla olmadı ama sayın Yazıcıoğu'na yakın biri olaraktan bu sataşmaların ve çamuurların önümüzdeki günlerde BBP'ye katılacak olan Ülkücü hareketin önemli isimlerinden olanların adlarını ve gelişlerini karalamaktır.bunu bir kenara koyalım siyaset benim işim değil diyenler kaile bile almasınlar.

bayagı bir cümle değil tc kimliği taşıyan herkesin kaygı duyması gereken bir olay!
Irak'ın kuzeyi yerleştirilen peşmergeler tarafından benim Türkmen kandaşım orda öldürülüyor ve yüzyıllardır yaşadıkları topraklardan sürülüyor ve sonrada bunu sıradan haber olarak geçiyoruz öylemi!
meclisteki gizli oturumda kuzey ıraka girme mevzusu konuşulacaktı peki nerde veya ne oldu,son durum nedir? ha regal şimdi onlardan bana ne de diyecektir çünkü arkadaş bu konuların adamı değil.senin tc vatandaşı kimliği taşııdığın ne malum.Trabzonda sivil giyimli kişilerle neden anons yapıldı? sende o sivil kimlikli misyondamısın? tabi değilde olabilirsin ama bu senin veya benim değil hepimizin ortak yarası.ne yarana tuz basabilirsin içine atabilirsin nede kabuk tutmasını bekleyebilirsin.

Tabi bir osmanlı torunu olduğunu kabullenmen lazım değilsen zaten bu konuya devam etme sen.Milli ve manevi değerlere sahip çıkan bizler elbet birgün milletin uyanışına tanık olacağız.ne muhsin yazıcıoğlunu savunuyorum nede alperenleri öncelikle kendi hassasiyetimi ve ata yadigarı misyonumun bilincindeyim.sonrada bu misyonda olanların tek bilek olarak gerekene yumurugun kafasına inmesinde bir tesir olabilirsem ne mutlu bana.

son olarak şu senaryodan Sayın Muhsin yazıcıoğluna destek verdiğimi bildiriyorum.önce BBP-gp-sp ittifakı ile BBPler ile hırsızlar bir kefeye konmak istendi ve çamur atılmak istendi.bu başarısız olunca şimdide önce BBP ye yakın olan Alperenlere ve davası oladugu Nizam-ı Alem bilincine leke sürülmek istendi,anadolu insanının yegane temsilcisi olan her gittiği yerde dükkanını kapatıp yazıcıoğlunu korumak isteyenlerin arasında bir tane konuyla sözde ilişkisi olan biriyle resmi çıkınca günah keçisi haline getirilmek isteyen BBP.ve bunların hepside N.kemal zeybek sadi samoncuoğlu gibi ülkücü hareketin önemli isimlerin BBP'de toplanmasının arifesinde sizce garip değil mi ?

değilse ihbar ediyorum resimdeki çocugunda olayla ilişkisi vardır ve suçludur (anlayana) : http://www.bbp.org.tr/fotogalary/kurultay18.jpg

facetoface' Alıntı:
arkadaş sıkılmadınız mı tartısmaktan yaw hadi öpüşün barışın bakiim :)

facetoface iLk senLe öpüşeLim o zaman sende sanırım kırgınsın bana nedenini biLmiyorum ama genede kırgın kaLmak istemem :biggrin

Bu ülkede hep birileri oyun oynuyor.Nedense kendi bahçemizde kendi kendimize oyun oynayamadık gitti.Bir zamanlar sağ sol dendi kardeş kardeşi vurdu.Sonra Turk kurt dendi gene kardeş kardeşi vurdu.Sözüm ona hakları yeniyomuş.Ben o yörenin insanıyım.Ama şimdiye kadar yenen bi hakkım olmadı.Eğitim mi dersiniz Şehitler diyarı Çanakkalede üniversitemi okuyorum.Sağlık mı dersiniz Ülkemin tüm olanaklarından her insan kadar bende faydalanıyorum.-tamam sağlık eğitim vb de dünya birincisi değiliz ama olanla yetinmeyide biliriz.-Bu yapılanlar nankörlük değilde nedir? sorarım size? Acaba aydınlarımız(!) 30,000 şehit verirken nerelerdi? neden imralıda yatan bi o... ç... için tüm dünya ve aydınlarımızın(!) çoğunluğu seferber oldu? yok arkadaş ben ne ermeniyim ne de hırantım Ben Turk Oğlu Gökhan'ım buda böyle biline...

أĸяα' Alıntı:
facetoface iLk senLe öpüşeLim o zaman sende sanırım kırgınsın bana nedenini biLmiyorum ama genede kırgın kaLmak istemem :biggrin

yok yaw ben kimseye kırgın degilim herkesi cok seviyorum
hadi öpüşelim :biggrin
ulen millet bu oglan kırık mı diycek şimdi iyi mi... :durdurun

hadi arkadaşlar bi oluşum yapalım tüm dünyada soykırım olaylarını gercek belgelere dayanarak ve ünüversidelerden yardım alarak bir site yapalım nedersiniz bu belgelerde türkceingilizce almanca gibi bir cok dile yayalım

dostpartner' Alıntı:
hadi arkadaşlar bi oluşum yapalım tüm dünyada soykırım olaylarını gercek belgelere dayanarak ve ünüversidelerden yardım alarak bir site yapalım nedersiniz bu belgelerde türkceingilizce almanca gibi bir cok dile yayalım
bu dostpartner e websitesi de, script de aklı duruyo sapıttı :)
ama iyi fikir:p

bence karadenizden derin devlete daha çok adam çıkacak.öyle görünüyor.bende onlardan olma fırsatına sahip olmak isterdim

jaser' Alıntı:
bence karadenizden derin devlete daha çok adam çıkacak.öyle görünüyor.bende onlardan olma fırsatına sahip olmak isterdim
çok orjinal bi istek, madalya takıyolar mafyalara zati:)

Karin Karakaş (agos gazetesi eski yayın yönetmeni imiş) çıkmış 32. gün de ermenilerin zulüm gördüğünü konuşuyor.sokakta rahat değilmiş.olaydan sonra bindiği taksinin sahibi utancından para alamamış hakkını helal et demiş vay bee.tamamen bilinçli bi oyunun içine girmiş bulunmaktayız. cenaze törenine 100.000 kişi katılmış.bunların çoğu durumdan fırsat çıkarmaya çalışan vatan hainleri, bir kısmı da birilerinin kullandığı cahil insanlar ve boş gezenler.gerçekten hrant dink yandaşlarının oradaki sayısı 20.000 i geçmez. amaç ülkedeki düşünceleri saptırmak, zavallı insan kılığına bürünerek avrupa yı kışkırtmak. burada önemli olan bunlara koz vermemek.düşünce özgürlüğü isteyen bu günkü aydınlar osmanlı nın çöküşünde de avrupa yanlısı olup padişahı zayıflatmışlardı.o günlerde "padişahım çok yaşa" demeden derse başlanmadığını özgür düşüncelere aktarır bugün ki durumda türkiyede kimsenin hakkına ve düşüncesine karışılmadan yaşanıldığına dikkat çekerim.aynı bizans oyunlarını yaşıyoruz şimdi.

gerçek Türk milletinin menfaatini düşünen Türktür. sahte kabadayılıklara bürünmeyelim arkadaşlar.şu anda tekrar barbar Türk imajı yaratmaya çalışıyolar.kurtlar vadisi izlemekle vatanperver olunmaz. vatan borcumuzu ödemenin yolu derin devletten geçmez.inşallah milletimiz bir daha karışmaz. bir daha analar ağlamasın.Türkü Türke kırdırmalarına müsaade etmeyelim

allaha emanet olun...

"hepimiz ermeniyiz" CVP: "hepimiz MEHMETÇİĞİZ"

AKILLI OLUN :

Kanım TÜRK, Soyum TÜRK, Dinim TÜRK, Bugünüm TÜRK, Ruhum TÜRK, Duruşum TÜRK, Işığım TÜRK, TÜRK oğlu TÜRKÜM,

HEPİMİZ ermeniyiz DİYENLERE DUYURULUR...

HEPİMİZ MEHMETÇİĞİZ BİR ERMENİ ÖLDÜ ONBİNLER YÜRÜDÜ HER YIL ONBİNLERCE ŞEHİT VERİYORUZ HANGİNİZ YÜRÜDÜNÜZ ???

SAYGILARIMLA

--------------------------------------------------------------------------------------------------
EMEĞE SAYGI, TEŞEKKÜR BUTONUNA TIKLAMAK 1sn ALMAZ ;)
PAYLAŞIMA DEVAM

1 - Benim Türk arkadaşlarım Almanya da yandığında Almanlar da bizim isyanımıza destek vermişti. Bu onları ne bizim nede onların gözünde vatan haini yapmamıştı.

2 - Ermeni insanlarımızı Türkiye ye bizlerin çağırdığını düşünenler -Çok zor bişi değil - google da bir baksınlar bakalım. Ermeniler Dünyaya Nereden Dağılmış...

3 - Çeçenler ile ilgili ( ki benim hemşehrim olurlar.) Eğer gerçekten orada olanlara üzülse idiniz bir insanı kaybetmenin ne olduğunu çok iyi anlardınız. Çünkü 1000 insana üzülenin kalbinde 1 insan içinde merhamet vardır.
"onlar bize üzüldü mü ki " mantısız bir söz olur çünkü üzülmek yada merhamet bir alışveriş biçimi değildir. Karşılıklı olmak zorunda değildir.

4 - 1 gün için "ermeniyim" diyen birini vurmalı taraftarı iseniz ve "zaten bunu söyleyenler türk sayılmaz" diyorsanız. Derim ki 6 - 7 kuşak öncenizden emin olun da konuşun. Ne çıkacağı hiç belli olmaz.

Sonsuz sevgiler

[ RigaL ]' Alıntı:

"hepimiz ermeniyiz" sloganın anlamı;

"hepimiz bir günlüğüne ermeni olmaktan gocunmayacak kadar has bir Türk'üz" dür..

tabi anlayana..

koca forumda ırçlılık yapmayıp benim gibi objektif düşünen tek bir kişi çıkmış..o da yeter..

eyvallah kardeşim

"ırkçı kardeşlerim"miş!!....

rigal çok üslüpsuz bir konuşman var biliyorsun değil mi?.. yaşın kaç bilmiyorum

ama tam 80lere yaraşır bir konuşma tarzı, gördün mü görmedin mi o yılları

bilmiyorum ama.. sen de eşitlik, özgürlük, halkların kardeşliği naraları arkasına

gizlenip en büyük ayrımcılığı yapan insancıklardanmışsın demekki.. bu sana

muhatap son sözüm, anladım ki "canım komünist kardeşim" kendini muhattap

almaya bile değmeyecek bir insanmış!..

bu vatan uğruna herşeyi göze alacak "ben" eğer ırkçı yakıştırmasına layık

görülüyorsun öyleyim, hep de öyle olacağım.. ama unutmadan, bu hayatta en

nefret ettiğim şeylerden biri de "ırkçılık"tır.. biraz kafanız çalışırsa ne demek

istediğimi gayet iyi anlayabilirsiniz!!..

osiris_cemo' Alıntı:
Merak etme böyle giderse 15-16 yıl sonra eline silahı tutuşturur "abileri"o da yeni bir Yasin Hayal,Ogün Samast,Abdullah Arslan olur çıkar.(Anlayana):vur :vur :vur

burda araştırmadan kimseye sormadan bana Nizam-ı Alem ve İlay-ı Kelimetullah'ın tanımını yaparmısın? Her Türk-İslam ülkücüsü bilir ki Allah'ın verdiği canı Allah alır,dini,dili,ırkı ne olursa olsun.Bugün kü sabah gazetesini okumanı ve tarafsız olarak düşünmeni isterim.80 yıllarında kardeşi kardeşe katlettirmelerine en fazla karşı çıkanlardan biri Muhsin Yazıcıoğlu'dur.o da gidişe ayak uydursaydı çok farklı bir hareket olurdu ve kayıp sayısı daha da yükselirdi.öncelikle bir eleştiri yaparken önyargılarınızdan kurtulun.karşı ideolojid eodugunuz insan sizin için hemen potansiyel suçlu konumuna düşüyor.Yazık diyorum sadece.bi haber oldugun "Alparslan Aslan'ı,Abdullah Aslan yazmandan belli.üzülüyorum şer güçlerin istediği kıvama gelmek üzeri olduğumuz için . Ey Türk titre ve kendine Dön :eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri