Herkes avatarına bir şehit veya Türk Bayragı Resmi Koysun! TC Bir Bütündür Bölünemez!

herkes bu konuda ne kadar duyarlı olduğunu bir kez daha gosterdi herkese bi daha teşekkur ediyorum:goz:

Destek sonsuz... Bir kaç gündür AlainDelon la bizim avatarlar aynı zaten ;) İsteyen bnm avatarı da kullanabilir..

Anti' Alıntı:
Destek sonsuz... Bir kaç gündür AlainDelon la bizim avatarlar aynı zaten ;) İsteyen bnm avatarı da kullanabilir..
o zaman bende izninle bu avatarı alıyorum.Bence aynı avatarla destek daha iyi olur.Zaten Bayrağımız her yere yakışır.Bende destekçinizim.Herkese Teşekkürler

hmm evet eagleomur un dediği gibi bende DuReX arkadasımızla beraber bu kampanyayı yapmıstık bi zamanlar bayrağa yapılan saygısızlıkların olduu zaman nisan ayı gibiydi bayağı yüksek katılım oranı olmustu adminlerden, smodlardan modlara, amodlardan userlere

eskiler bizi tanır yeniler örnek alır

kampanyaya can-ı gönülden destek verior ve katılıorum ...

avatarımdaki şehitimizin haberini burdan okuyabilirsiniz

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=68750

Bende destek veriyorum yanliz sehit aileleri yerine turk bayragi olsun herkesde daha iyi olur neden derseniz pkk kopekleri belki avatarimizi gorur sevinir

katıLmamak eLde değiL....

bende destekliyorum kardesim

Arkadaşlar özür dilerim,sizlerin avatarına karışmak istemem ama sadece türk bayrağı gibi bişi olsa,ne dersiniz?Çünkü bazıları ağlayan insanları koyuyor.Tabut başında ağlayan insanlar,biliyorsunuz ki onları daha da sevindiriyor.Ya askerimizin yada sadece bir Türk bayrağı olsa olmazmı?Lütfen bir kere de olsa bu sölediğimi düşünün.Tekrar herkese bu duyarlılıklarından dolayı Teşekkürler.

helal olsun size bu vatan için kaç kişinin daha gözünü kırpmadan şehit olucağını görsünler.

bU asKerLerİMİZ böLe $eHit oLurqen bu vatanın ba$ındaqiLER halen LübNanA asker gönderme çabasındaydı vede ba$arDıLar..

Benim iqi kuzenimde doğuda .. biri ağrıda biri vanda.Vanda oLan süreqLi çatışmaya çıqıyor onun babası hasta ve annesine babasına çatışmaya çıqtığının söLenmemesini istedi.İnaNırmısınız şuan bunu yazarqen biLE GözLerim doLu doLu..

BeLki cok ağır bir keLİme oLacaq ama bu vatanı bu haLe getirenlerin wede o pkk,teröristLERİN halen yandaşı oLan insanların hepsinin ALLAH beLasını versin..

Benden de destek ama ben resim bakmaya girdiğimde gerçekten çok kötü oldum be abi....Bütün Şehitlerimizden Allah Razı Olsun bizi burda Hiç bir çıkar beklemeden Savundukları için...

Geri