Aktuğ
Altın Üye
şehit vurulunca değil,unutulunca ölürmüş.
ฬคг_l๏г๔' Alıntı:Mevzuu awatara resim koymak değil,yada butürden birşey yapmak...Mesele bu sorunun kaynağına inmek..Bu ülke neden 35.000 Şehid vermiş,neden bunun önüne geçilememiş,neden hala dewam ediyor,nedenavuçiçi kadar vatan hainini koca Türkiye Cumhuriyeti temizleyememiş...Ve neden cocuğa,bebeğe,hamile kadına,yaşlı amcamıza,bakkalımıza,postacımıza,polisimize,askerimize kurşun sıktıran elebaşı haala lüx cezaevi odasında talimat yağdırıyor...bence bunları düşünün arkadaşlar,çözümlerini ve yapılabilecekleri düşünün...
εگмεя mükemmelsin süper bi fikir cidden tebrik ediyorum..hemen bitane o malum şahısa gönderiyim..bide ben dayanırım Diyen bu linkteki 1 animasyona baksın ben dayanamadım http://www.sehitlerolmez.com/sehitani.phpεگмεя' Alıntı:http://www.sehitlerolmez.com/ekart_resimci.php?resim=57
birde burdaqi linkteqi resimLer gerceq şehit cenazelerinden ceqilmiş resimLermiş bu resimlerden istediğinizi istediğiniz yabancı veya Türk millet vekillerine yaday başbakanlara ders oLsun diye gönderebiLiyormuşunuz
ben abdullaH güL denen herife gönderdim sizide davet ediyorum
BAK Bi anda bozuldu birlik beraberlik vatan sevgisi bi siyasi partiden daha önemli degilmidir? ben malum şahıs dedim..burada önemli olan hangi siyasi partinin başta olması degil.şu an hangi parti olursa olsun aynı karttan gönderirdim sen azcık alınganlık yapmıssın..unutma biz şehitler üzerinden siyaset yapacak adamlar degiliz..ama vatan bayrak konusunda siyaset olmaz.ve arkadaşım ben şu an hiçbir partinin hiçbirsiyasetçinin şu anda bu konuya mesaj yazan arkadaşlar kadar üzelebilecegine inanmıyorum..sen yanlış anlamıssıngaripler' Alıntı:o herif dediğiniz, o malum şahıs dediğiniz kişiler bu olaylara sizden daha fazla üzülüyor buna gerçekden emin olun lütfen birileri hakkında yorum yaparken analitik düşünün biraz ve üstünü doldurarak eleştirin... desdeğimi sürdürücem ama bu konuya yorum yazmicam birdaha sizleri yanlış tanımışım
Harpy_Queen' Alıntı:bendende destek....