Herkes avatarına bir şehit veya Türk Bayragı Resmi Koysun! TC Bir Bütündür Bölünemez!

şehit vurulunca değil,unutulunca ölürmüş.

Mevzuu awatara resim koymak değil,yada butürden birşey yapmak...Mesele bu sorunun kaynağına inmek..Bu ülke neden 35.000 Şehid vermiş,neden bunun önüne geçilememiş,neden hala dewam ediyor,nedenavuçiçi kadar vatan hainini koca Türkiye Cumhuriyeti temizleyememiş...Ve neden cocuğa,bebeğe,hamile kadına,yaşlı amcamıza,bakkalımıza,postacımıza,polisimize,askerimize kurşun sıktıran elebaşı haala lüx cezaevi odasında talimat yağdırıyor...bence bunları düşünün arkadaşlar,çözümlerini ve yapılabilecekleri düşünün...

Güzel Düşünce Bende Katılıyorum...

ฬคг_l๏г๔' Alıntı:
Mevzuu awatara resim koymak değil,yada butürden birşey yapmak...Mesele bu sorunun kaynağına inmek..Bu ülke neden 35.000 Şehid vermiş,neden bunun önüne geçilememiş,neden hala dewam ediyor,nedenavuçiçi kadar vatan hainini koca Türkiye Cumhuriyeti temizleyememiş...Ve neden cocuğa,bebeğe,hamile kadına,yaşlı amcamıza,bakkalımıza,postacımıza,polisimize,askerimize kurşun sıktıran elebaşı haala lüx cezaevi odasında talimat yağdırıyor...bence bunları düşünün arkadaşlar,çözümlerini ve yapılabilecekleri düşünün...

arkadaşım dediklerin doğru doğru lafa can kurban ama sen genede koy bayrağını karıncanın bir hikayesi vardır:

ormanda kocaman bir yangın çıkar herkese kaçmaya çalışıyo karıncada sırtında bir kefe suyla yangına gidiyo görenler diyor ne yapiyorsun senin gücün yetermi yangını söndürmeye karıncada diyorki belki ben söndüremem ama bu yolda ölürüm...

arkadaşlar avatarı değiştirmek bu kadar zor değil

hiç bir zaman unutmayacağız........

i117743_djmemobyrk.jpg

GENÇLİĞE HİTABE

Ey Türk gençliği ! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.
Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahilî ve harici bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklâl ve Cumhuriyet'i müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

Gazi Mustafa Kemâl ATATÜRK
20 Ekim 1927

http://www.sehitlerolmez.com/ekart_resimci.php?resim=57

birde burdaqi linkteqi resimLer gerceq şehit cenazelerinden ceqilmiş resimLermiş bu resimlerden istediğinizi istediğiniz yabancı veya Türk millet vekillerine yaday başbakanlara ders oLsun diye gönderebiLiyormuşunuz

ben abdullaH güL denen herife gönderdim sizide davet ediyorum

Vatan Sana Canim Feda Vatan Sana Canim Feda

εگмεя' Alıntı:
http://www.sehitlerolmez.com/ekart_resimci.php?resim=57

birde burdaqi linkteqi resimLer gerceq şehit cenazelerinden ceqilmiş resimLermiş bu resimlerden istediğinizi istediğiniz yabancı veya Türk millet vekillerine yaday başbakanlara ders oLsun diye gönderebiLiyormuşunuz

ben abdullaH güL denen herife gönderdim sizide davet ediyorum
εگмεя mükemmelsin süper bi fikir cidden tebrik ediyorum..hemen bitane o malum şahısa gönderiyim..bide ben dayanırım Diyen bu linkteki 1 animasyona baksın ben dayanamadım http://www.sehitlerolmez.com/sehitani.php
Komando Olmak Onurumuzdur

Olur ya bir çatışmada ölürsem,
Arkamdan yas tutmayın.
Bırakın toprağımda rahat içinde yatayım.
Bedenimden komandomu çıkarmayın,
Onlar benim kefenim olacak.
Başımdan mavi beremi çıkarmayın,
O benim şanım, şerefim, olacak.
Ayağımdan botlarımı çıkarmayın,
Onlar nice yollar aşacak.
Şehit olursam sırat köprüsünden geçecek.
Elimden tüfeğimi almayın,
O benim mezarıma sembol olacak.
Yaramın kanını silmeyin,
Ahiret'te hesabı sorulacak.
Göğsümden kör kurşunu çıkarmayın,
O benim madalyam olacak.
:ter:

o herif dediğiniz, o malum şahıs dediğiniz kişiler bu olaylara sizden daha fazla üzülüyor buna gerçekden emin olun lütfen birileri hakkında yorum yaparken analitik düşünün biraz ve üstünü doldurarak eleştirin... desdeğimi sürdürücem ama bu konuya yorum yazmicam birdaha sizleri yanlış tanımışım

üzüLmü$ oLsaLarda mecListe LÜBNAN teskeresi için arTı oyu verMezLerdi sanırım

yanLı$mı düşünüyorum acaba.. Yine diyorum hep diyeceğim $ehit oLanLara sebep oLan herkesin Allah Belasını versin vede saqın oLa bunLara sebep oLan kişiLeri bu site içinde korumaya çaLışmayın oLurmu !

garipler' Alıntı:
o herif dediğiniz, o malum şahıs dediğiniz kişiler bu olaylara sizden daha fazla üzülüyor buna gerçekden emin olun lütfen birileri hakkında yorum yaparken analitik düşünün biraz ve üstünü doldurarak eleştirin... desdeğimi sürdürücem ama bu konuya yorum yazmicam birdaha sizleri yanlış tanımışım
BAK Bi anda bozuldu birlik beraberlik vatan sevgisi bi siyasi partiden daha önemli degilmidir? ben malum şahıs dedim..burada önemli olan hangi siyasi partinin başta olması degil.şu an hangi parti olursa olsun aynı karttan gönderirdim sen azcık alınganlık yapmıssın..unutma biz şehitler üzerinden siyaset yapacak adamlar degiliz..ama vatan bayrak konusunda siyaset olmaz.ve arkadaşım ben şu an hiçbir partinin hiçbirsiyasetçinin şu anda bu konuya mesaj yazan arkadaşlar kadar üzelebilecegine inanmıyorum..sen yanlış anlamıssın

kardeş benbir siyasi partiyi savunmuyorum ya aslında benim zoruma giden ne oldu biliyomusun israilin lübnanı bombaladığı zaman herkes bağırıyodu çocuklar ölmesin diye peki şimdi biz oraya o çocukları korumaya gidiyoruz neden herkez karşı çıkıyor eğer biz orda olmazsak orta doğuda hiçbir söz hakkımız olmaz

kusura bakmayın ben bu konuda biraz doluyum şehitlerimizi rahmetle anıyorum toprakları bol olsun sebep olanlarında allah belalarını vericektir...

bız kandili halledelim önCe bi de...

bendende destek....

Bu Vatanin şehitlerine

Bastığın yerleri 'toprak!' diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı.
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı.
Mehmed Akif ERSOY

Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın?
"Gömelim gel seni tarihe" desem, sığmazsın.
Herc ü merc ettiğin edvâra da yetmez o kitâb...
Seni ancak ebediyyetler eder istiâb.

"Bu, taşındır" diyerek Kâ'be'yi diksem başına;
Ruhumun vahyini duysam da geçirsem taşına;
Sonra gök kubbeyi alsam da ridâ namıyle,
Kanayan lâhdine çeksem bütün ecrâmıyle;
Mehmed Akif ERSOY

Geri