HH ailesi hepbirlikte dertlerinizi dinliyo:)))))))))))

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
huylu huyundan vazgecermi adultcu gelmissin oyle gidersin ..:eek:ut:
guvenmiyorum sana:mad:
vazgec pasaklidan ondan hayir gelmez sana :angel:

Sen hele bi he de modluktan bilem vazgeçerim ben nardanem nurdanem açtığın bütün konulara beşer tşk bile ederim sen iste:angel:

REDFOX' Alıntı:
Sen hele bi he de modluktan bilem vazgeçerim ben nardanem nurdanem açtığın bütün konulara beşer tşk bile ederim sen iste:angel:
cix olsa tukkan senin ama yok
bi yan dukkana bak istersen belki istedigin vardir orda :saf:

redfox 1 ay adulta girmen yasak konu açmanda bence bişeylerden fedakarlık yapman lazım :)

HAŞAVRİ' Alıntı:
redfox 1 ay adulta girmen yasak konu açmanda bence bişeylerden fedakarlık yapman lazım :)

haşavri desteğin için tşk ederim hele sen bu işi ayarla ne dilersen dile benden:cool:

arkadaşım benım elımde olan bişey yok keşke olsa ama senın kıde çölde leylayı aramakdanda beter

Mesaj sayım azlığından ösür diliorum :( Ve haddimi aşarak bi soru soruyorum
tv'de bi kısa aşıq oldum ne halt yicem :eek: :eek: :eek:

bulun bakalım benım derdımede bır care
ben her yerde gordugun kıza ılk bakısta asık oluyorum bunun sebebı nedır sızce yolda bir kız gorsem asık olurum asırı ask duygusumu var ne bende

Deimos' Alıntı:
bulun bakalım benım derdımede bır care
ben her yerde gordugun kıza ılk bakısta asık oluyorum bunun sebebı nedır sızce yolda bir kız gorsem asık olurum asırı ask duygusumu var ne bende
yaşını da yazsana yanında:p yanlış anlama aşk diildir o hoşlantıdır beğenirsin hoşuna gider okadr onu düşünür fln fişman anlık duygu bunlar aşık olunca bigün bu zamanlarını hatırlayıp gülersin sen devam et yaşamana:p

"Deimos" san ayvayı yemişsin derdinin dermanı yok üzgünüm en kısa zamanda evlen tek çaresi bu :)

22 Yaşındayım Bir Otelde Yöneticlik Yapıyorum Minumum Boyu 1.70 Olacak Sıcak Kanlı olacak güzelde olacak sarışın esmer fark etmez :) kumralda kızılda olur varmı derdime care ?

var ama 25 yaşına gelince care ozaman gelecek sana

benimde bir derdim

bi bayan var onun için ölüyorum ama bir türlü ulaşamıyorum ona kendimi kesim ne yapim intihar mı etsem en iyisi bu ölmek
kısacası sürünüyorum ne tavsiye edersiniz

Geri