HH Güncel Bölümde Görev Almak İstiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LOOPUSED

Altın Üye
Reaction score
0

Değerli HH üyeleri!

Forumumuzun her geçen gün büyüdüğü, paylaşımların arttığı, dolayısıyla; en aktif bölümlerden biri olan Güncel bölümününde bundan fazlasıyla nasibini aldığını düşünerek, bölüm paylaşımlarının, tertip-düzen ve denetlenmesi gereği, ilgisi dahilinde olan bir kişiye gereksinimi ortadadır.

Gerek güncel haberleri ve yorumları yakından takip eden biri olarak , gerekse bölüme paylaşım yapan arkadaşların şikayet ve önerilerini ,ilgi ve alakalarını dile getirip foruma faydalı olabileceğimi düşünerek yetki ve görev talebinde bulunmayı uygun gördüm.

Hackhell’e faydalı olmak adına siz değerli üyelerimizin olumlu-olumsuz temennilerini almak isterim.

Herkese ilgi ve görüşlerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım.HH için hayırlısı olsun.

Senin bence en çok ilgilendiğin bölüm o abi sonuna kadar +

DavranışLarın ve Forumdaki AktifLiğin Ortada
Gözüm KapaLı +1903

Forumda Çıkarttıgın KavgaLarı Yaptıgın HaksızLıkLarı ModLarLarLa SürekLi Uğraşmanı Kimse Unutmadı..

Kıyamet Kopsa Beşiktaşım Küme Düşse Sana Yinede + Vermem..

{ - - - MozoLe Mirach } { Negatif } Yönetım İnşaLLah BöLe Bi Hata Yapmaz.. { Şahsi Görüşüm.. } ;)

Forumda kaliteni ,adamlığını,paylaşımlarını bilmeyen yok

hakkaniyetin ,tavrın ve duruşun ortada

kesinlikle hakeden bir insansın hatta geç kalınmış bir mod'sun​

+1071

Senin Gibi KarakterLi Senin Gibi Aktif Senin Gibi yazdığı yorumlarla ve konularıyla dikkat çeken birisini yönetimde görmek isterim ...

+99 ( yanına sıfırları sen koy :) )

Forumdaki Online Süren ve Katkıların Belli ..
+58 ; )

bölümle ilgilisin [+]

Diğer düşüncelere karşı kapalı bir yapın var bu da yönetme işini zorlaştırır diye düşünüyorum.

- 1905

forumda bayadir yoktum seni taniyorum vede aktiv oldugunu biliyorum.yaparim diyosan neden olmasin benden +1 hayirli olsun

Kesinlikle olumlu..
Herkes kendini yönetici uzmanı sanıyor ya. Aktiflikle olmazmış. Neyle olur.?
Sen çalışıyorsun bence hakkındır..

+++

seni yapmazlar yönetici çünkü dünyaya bakışımız seninle aynı hacı

ama olursan çok memnun olurum haliyle hayırlısı

Kesinlikle +8765454654.5478675648.5647864546.4657486465

anlamışsındır umarım

biri daha anlamışdır umarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri