öncelikle herkese iyi akşamlar bu kardeşimi ben foruma üye yaptım 15 senedir de tanıyorum ama burda yazacaklarımla bunların bi ilgisi yok çünkü merak eden kişiler vardı ögrenmiş oldular......
1) skyangel haddini bilsin daha anasının karnından dogmadı bizim Türklüğümüzü sorgulayacak kişi ayrıca ona kim sus anlamadın konuşma deme hakkını veriyor...zaten inanılmaz derece antipatik hareketleri var ve açıkcası yüzüne söylüyorum sevmiyorum onu
2) okugum kadarıyla yapılan en mantıklı yorum belki zamana ihtiyacı oldugudur buna bişey diyemeyiz ama aktif üyeleri foruma katılan online süresi fazla üyeleride bi şekilde ödüllerndirmek gerkli ki zaten bunu hakediyor diye düşünüyorum dieanin....
3) dikkatimi çekiyor yorumların başında smod veya mod kardeşlerimden bir iki olumlu oy gelmişse diger modlarda aynı dogrultuda yorum yapıyor.....
4) dikkatimi çeken başka bişey oy kullanan bütün kızlar olumlu bakmış ve farklı olacagını söylemiş nedense erkekler tam tersini söylemiş hem kızları ilgilendiren bi bölümde ne işi var diyosunuz kızların düşüncelrine pek katılmıyorsunuz benim belki dieanden de fazla konum var orda bu eleştirilerin bir kısmını üstüme alınıyorum
5) ve şu kesin ki userlara hiç hoş bakılmıyor mod adaylıgı konusunda ama bir mod birkaç görevi varken bile rahatlıkla yetki istiyor başka bölümlerden de hemen ona hoşgörüyle bakılıyor oylar hemen + oluyor ne kadar farklı kişi farklı görevlerde çalışırsa forumda o derece hareketlilik ve paylaşım artar ama hemen userların önü kapatılıyor skyangel gibi görevi varken başka bölümdede görev talep edenlere hemen olumlu görüşler oluyor userlar sokak kedisi modlar cigercinin kedisi mi?![]()
6) akıllı terbiyeli olan herkesi seviyorum bu forumuda seviyorum
zaten forumda userlar ne yapsa göze batar modlar birbirlerine girer hakaret küfür edilir o mesajlar anında silinir ne hikmetse ceza da alınmaz ama bi user buldular mı yuklenin hemen e nerde kaldı adalet
benden + kardeş dikkAt ediyorum mod olan arkadaslar nedense sürekli bi şekilde görev talep eden userlara karşı bi tavır içinde ancak kendilerinin bikaç tane görevleri olmasına karşın hala görev talep etmesini biliyorlar
[3) dikkatimi çekiyor yorumların başında smod veya mod kardeşlerimden bir iki olumlu oy gelmişse diger modlarda aynı dogrultuda yorum yapıyor.....
SkуAηGєL;2242258' Alıntı:Burada kımsenın bana laf söylemeye hakkı yok ılk yazdığım posttada belırttıgım gıbı orada bir espiri yaptıgımı söyledım ancak bazı zihniyetler daha espiri kalitesi olmayanlar cins cins konusuyorlar,haa suc bendekı butun ınsanların kalıtesının yuksek oldugunu dusunuyorum halbukı nıye böyle dusunuyorsun olum bak piyasada artist çokk
Turkluk konusuna gelınce kımse kımsenın turklugunu sorgulayamaz kuzay bana ıtafen yazmıssın anandan doğmadan dıye benım ne oldugumu bılen bılır senın gıbı adamlar benle muhattap olmsı ıcın kırk fırın ekmek yemesı lazım
evet antipatigim kasıntıyım ukalayım bunun derdi senımı gerdi yavrucum.
bu konu kapansın sorunu olan msn adresım profılımde var veya pm atsın adam gıbı karsımda konussun.
Konu dagılmasın