HH girsl Bölümünde görev almak istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
senin için erken olduğunu düşünüyorum..
eksi (-)..

öncelikle herkese iyi akşamlar bu kardeşimi ben foruma üye yaptım 15 senedir de tanıyorum ama burda yazacaklarımla bunların bi ilgisi yok çünkü merak eden kişiler vardı ögrenmiş oldular......

1) skyangel haddini bilsin daha anasının karnından dogmadı bizim Türklüğümüzü sorgulayacak kişi ayrıca ona kim sus anlamadın konuşma deme hakkını veriyor...zaten inanılmaz derece antipatik hareketleri var ve açıkcası yüzüne söylüyorum sevmiyorum onu

2) okugum kadarıyla yapılan en mantıklı yorum belki zamana ihtiyacı oldugudur buna bişey diyemeyiz ama aktif üyeleri foruma katılan online süresi fazla üyeleride bi şekilde ödüllerndirmek gerkli ki zaten bunu hakediyor diye düşünüyorum dieanin....

3) dikkatimi çekiyor yorumların başında smod veya mod kardeşlerimden bir iki olumlu oy gelmişse diger modlarda aynı dogrultuda yorum yapıyor.....

4) dikkatimi çeken başka bişey oy kullanan bütün kızlar olumlu bakmış ve farklı olacagını söylemiş nedense erkekler tam tersini söylemiş hem kızları ilgilendiren bi bölümde ne işi var diyosunuz kızların düşüncelrine pek katılmıyorsunuz benim belki dieanden de fazla konum var orda bu eleştirilerin bir kısmını üstüme alınıyorum

5) ve şu kesin ki userlara hiç hoş bakılmıyor mod adaylıgı konusunda ama bir mod birkaç görevi varken bile rahatlıkla yetki istiyor başka bölümlerden de hemen ona hoşgörüyle bakılıyor oylar hemen + oluyor ne kadar farklı kişi farklı görevlerde çalışırsa forumda o derece hareketlilik ve paylaşım artar ama hemen userların önü kapatılıyor skyangel gibi görevi varken başka bölümdede görev talep edenlere hemen olumlu görüşler oluyor userlar sokak kedisi modlar cigercinin kedisi mi? :) :)

6) akıllı terbiyeli olan herkesi seviyorum bu forumuda seviyorum

1 - Kimse senin Türklüğünü sorgulamadı. Olayı dramatikleştirme sadece oRda küçük bir espri vardı ve arkadaş çok şükür Türküm dedi tartışma çıkarmadğı ve olgun bi hareket ettiği için gidip tşk ettim belliki birinin gazına geLdi ve sonRadan gidip bir tane daha mesaj atma gereğinde bulundu.
2-Forumda bazı modLarı seversin bazı modLarı sevmezsin o sana kaLmış bişy.. buraDa kendini niye onu söyLeme zorunLuluığunda hissettin anLamış değilim..
bende şunu söylüyeyim bu mesajından önce harbiden seni seviyordum.
3- Arkadaşını eğer sevip değer veriyorsan ve hh'da bir yerLere geLmesini istiyorsan bu mesajdan sonra uzatıp msg atmazsın.
4- diean sende her mesaja karşılık vermek zorunda hissetme kendini buda seni kötü bir şekilde etkiler.

hakkında hayıRlısı

ßenden de (+) weriom hadi hayırlı olsun bakalım inş.

benden (+) nedenine gelince bu güne kadar dikkat ettim her konuda o bölümle kim ilgileniyorsa onun fikride önemli ouyordu bu sefer butun kızlar olumlu oy kullanmış ve bence onlarında fikrine sagyı duyulması gerkir diye düşünüyorum hakkında hayırlısı....

Bence de Bir Bayanın Oraya Mod Olması Daha Uygun, Valla Adım Gibi Biliyor Bi Müddet Sonra Sıkılacaksın, Ağda, Manimür, Pedikür, Balyaj Felan -1

Burada kımsenın bana laf söylemeye hakkı yok ılk yazdığım posttada belırttıgım gıbı orada bir espiri yaptıgımı söyledım ancak bazı zihniyetler daha espiri kalitesi olmayanlar cins cins konusuyorlar,haa suc bendekı butun ınsanların kalıtesının yuksek oldugunu dusunuyorum halbukı nıye böyle dusunuyorsun olum bak piyasada artist çokk
Turkluk konusuna gelınce kımse kımsenın turklugunu sorgulayamaz kuzay bana ıtafen yazmıssın anandan doğmadan dıye benım ne oldugumu bılen bılır senın gıbı adamlar benle muhattap olmsı ıcın kırk fırın ekmek yemesı lazım
evet antipatigim kasıntıyım ukalayım bunun derdi senımı gerdi yavrucum.

bu konu kapansın sorunu olan msn adresım profılımde var veya pm atsın adam gıbı karsımda konussun.
Konu dagılmasın

zaten forumda userlar ne yapsa göze batar modlar birbirlerine girer hakaret küfür edilir o mesajlar anında silinir ne hikmetse ceza da alınmaz ama bi user buldular mı yuklenin hemen e nerde kaldı adalet

Kendini BenimLe yada Başka Bir YöneticiyLe Aynı Kefede Tartarsan Dibe Vurursun...
İnsanLarı eLeştirmeden önce aynanın karşısına geçip öz eLeştiri yapın önceLikLe

benden + kardeş dikkAt ediyorum mod olan arkadaslar nedense sürekli bi şekilde görev talep eden userlara karşı bi tavır içinde ancak kendilerinin bikaç tane görevleri olmasına karşın hala görev talep etmesini biliyorlar

Mod oLmak herkesin harcı değiL, mod oLabiLmek için gecesini gündüzüne katıp eşşek gibi çaLışan mod arkadaşLarım var. var ki görevLerini LayıkıyLa yerine getirdikLeri herkes tarafından biLinmekte ve aLtından kaLkabiLecekLerini düşündükLeri için diğer böLümLere de başvuru yapıyorLar. bu insanLar varken tutup seni mi mod yapacağız :)

[3) dikkatimi çekiyor yorumların başında smod veya mod kardeşlerimden bir iki olumlu oy gelmişse diger modlarda aynı dogrultuda yorum yapıyor.....

Herkesin özgür iradesi, kimsenin kafasına siLah dayamıyor ve kimseyi yönLendirmiyoruz.
Zaten ModLuk başvurusunda üyeLerin oy kuLLanması bana saçma ve ters geLiyor,
ModLuk için başvuruyu değerLendirmek mod,smod düşmeLi ve son noktayı adminLer koymaLı

SkуAηGєL;2242258' Alıntı:
Burada kımsenın bana laf söylemeye hakkı yok ılk yazdığım posttada belırttıgım gıbı orada bir espiri yaptıgımı söyledım ancak bazı zihniyetler daha espiri kalitesi olmayanlar cins cins konusuyorlar,haa suc bendekı butun ınsanların kalıtesının yuksek oldugunu dusunuyorum halbukı nıye böyle dusunuyorsun olum bak piyasada artist çokk
Turkluk konusuna gelınce kımse kımsenın turklugunu sorgulayamaz kuzay bana ıtafen yazmıssın anandan doğmadan dıye benım ne oldugumu bılen bılır senın gıbı adamlar benle muhattap olmsı ıcın kırk fırın ekmek yemesı lazım
evet antipatigim kasıntıyım ukalayım bunun derdi senımı gerdi yavrucum.

bu konu kapansın sorunu olan msn adresım profılımde var veya pm atsın adam gıbı karsımda konussun.
Konu dagılmasın

suskunluğumuz asaletimizdendir. Her lafa verecek cevabımız var ama bir lafa bakarız laf mı
diye, bir de söyleyene bakarız adam mı diye

Kendini Etiket Yapmanın Anlamı Yok Biz Senin Etiket Olduğun Yerde Fiyat
Biçiyoruz Unutma!!!

1) gelelim konuya ben çok bekledim 2 saate yakındır sana özel mesaj attım degiştir diye milletin önünde tartışmak istemedim ama sen mod olmana ragmen milletin önünde tartışmayı tercih ettin bana başka alternatif bırakmadın ki olmadı sevgili s.mod kardeşimize pm attım mesajdan rahatsız oldugumu olmadı en son Solarize attım ilgilensin diye muhtemelen daha okumamıştır...

2) şimdi sen espiri yaptım diyosun ben ve bi çok bayan arkadaş bu espirinin yeri olmadıgını dogru zaman olmadıgını ve hoş olmadıgını modluk başvusuyla türklügün ne alaksı oldugunu belirtmiş bize yani bu kişilere demişsin ki espirisi kalitesi olmayan cins cins konuşan kalitesiz insanlar oldugumuzu söylemişsin kendi kaliteni ortaya koymuşsun

3) seni mi gerdi yavrucugum kelimelerin hoş olmamış seni sevmiyor ve yüzüne söyledim birkez daha söylüyorum sen de bana seni sevmiyorum hatta nefret ediyorum yazsaydın cevap bile vermezdim ama biçok kişiyi yazdıgın mesajla kalitesiz insan olmakla suçluyosun

4) mesajını degiştirmeden önceki halini gördü herkes genco ya da söyledim belki o yüzden degiştirdin bilemiyorum ama degiştirmeden önceki kelimelrini aynen yazıyorum oglum artist sizi çıktıgın yere geri sokarım evet kaliteli insan seni sadece bu kelimelrinde dolayı alkışlıyorum yorumu arkadaşlara bırakıyorum...ama özel mesaj da adresimi tel yacagım gel buraya da sok bakalım bizi çıktıgımız yere

5) son sözüm genco ya seninle bi sorunum yok olmayacakta bana bu mesajı yazmadan önce seni seviyordum diye yazmışsın valla güzel kardeşim ben dogru bildigimi yazdım bundan dolayı beni artık sevmiyeceksen o senin kararın bişey diyemem ama sen de çok iyi biliyosun ki sana karşı bi saygısızlık yapmadım yaptıysam yaz herkes bilsin

6) bu yazdıkların için yorumu degerli üyelere bırakıyorum tüm arkadaşlarımın cuması hayırlı olsun bu işin sonunda ben ceza alacaksam razıyım Allaha emanet olun....

benden de + 1965 ! o bölüme renk katacağına bende inanıyorum !

Arkadaşlar burası modluk başvurusu bölümü, (+) ya da (-) verecekseniz verin geçin, neden başlığı sabote ediyosunuz ki ? Ne zaman birisi modluk başvurusu yapsa sanki onu bekliyormuşçasına, yani ona olan kininizi kusuyormuşçasına şeyler yazıyorsunuz, üstelik burda başvuran arkadaştan ziyade başkalarının sorunları ele alınır hale geldi. Kişisel sorunlarınızı pm ya da msn yoluyla halledin ki hem başvuran arkadaşa saygısızlık etmemiş olursunuz, hem de başlığı amacından farklı mecralara taşımazsınız. Saygılar.

1-)arkadaşlar ben burda modluğa aday oldum bazı kendini bilmez kendini ADAM sanan başvurudaki yorumlara bile saygısı olmayan kendisi gibi düşünmeyen insanları cins cins konuşmakla ve kalitesiz insan olmakla suçlayan bi şahıs yüxünden ortam gerildi.
bunun için oylamaya katılan arkadaşlardan özür dilerim.....

2-) benim modlara karşı bi tavrım yoktu olmadıda bunu şimdiye kadar yaptığım yorumlarda görebilirsiniz..birtanesi cıkıp ortamı gerip tehdit edip ortaya lafı bırakıp sonrada yok bana msnden ulaşın yok bana pm atın gibi yazılar yazıp çekildi cok güzel oldu ...provake edip ortamın güzelliğini bizim ağzımızdan kötü bir kelime cıkmasını bekleyip bunu koz olarak kullanmak için çabaladığı belli ama ne yazıkki ben bu tuzağa düşmedim düşmücemde ayrıca bunuda önceki yazdığımda belirttim...

3-)ben o mesajın deişmeden önceki halini okudum ve coğu arkadaş beni bu konuda uyardı heleki bi mod tarafından hiç beklemediğim bi laftı madem yetkili bi insan olarak bu forum üyelerine yöneticilk yapıosun iyi örnek olacağına kötü örnek oldun tebrik ederim ADAM lığını gördük

4-) sanal alemde klavye delikanlılığı yapmakla olmuo madem beni ve bizi cıktığımız yere sokmak gibi niyetin vardı mademki kahramansın ADAMsın ben maltepede oturuyorum atarsın pm aksam istediğin yerde görüşürüz bnm yerim yurdum belli sözünün eriysen yaparsın ve ADAM dın Kaliteliydin o mesajı niye sildin...

5-) artık yazma istersen burayı ne hale getirdiğinin farkındasındır umarım ,,ben bunlara hiç girmicektim ama gördümkü sen diline yada ağzına sahip cıkamıosun yazık kaliteni gördüm..

6-)HERKESDEN BU KONULARA ŞAHİT OLDUĞU İÇİN ÇOK ÖZÜR DİLERİM...

şimdi şöyLe bişy varDır herkes yaptıgıyLa anıLıR..
bir insanın sözü özüdür öyLe oLması gerekir konunun bu boyuta geLmesini skyangeL da istemezdi kuzayda dieanda burda bunLarı okuyan diğer arkadaşLarda...
kuzay oLgun bir insan...
diean daha hiç bir kavgada ismini görmedim ve sessiz sakin biri olarak tanıyorum
ki başka bir bölümü seçseydinde oyum artıydı belirttim..
sky da hem reeLden arkadaşım hemde kardeşim gibi sevdiğim bir insan...
kimsenin içinde kötülüK yok beyLer kimse kimseyi tehdit edemez..
yada etsede niye yaa..babamızın maLınımı payLaşamıyoz.. geriye çıkın ve yazıklarınıza gülün..
sonrada siliyomusunuz editliyomusunz ne yaparsanız yapın oda size kalmış bişy
sanaLda biLe birbirimizi yiyoruz.. birbirimize kenetlenmemiz gerekirken başka şeyLerle uğraşmak gerekirken birbirmizLe uğraşıyoruz..

Özür dileyerekten konuyu kapatıyorum..

diean
3-4 gün sonRa. yeni bir konu açıp başvuru yaparsın..senin adına daha hayırLı oLur..

bu konuya fazla sölenicek birşey yok dien konusunu hiç yoktan polimik yaratarak berbat etiginiz ortada bi yöneticiye yakışmayan mesajlar var sky bu tarz mesajlar yazması açıkcası beni şaşırtı kendine çeki düzen vermeli kuzay de biraz kendine gelip herşeyde polimik yaratmaması gerekiyo aksi halde uyarıları tatlı dile yapmak yerine ceza vermek zorunda kalınabilir.. dien konuyu tekrar bir kaç gün sonra aç hakketigin taktiri alıcagını ümit ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri