HH girsl Bölümünde görev almak istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yürü be diean kim tutar seni....arkandayız...

benden + kardeş dikkAt ediyorum mod olan arkadaslar nedense sürekli bi şekilde görev talep eden userlara karşı bi tavır içinde ancak kendilerinin bikaç tane görevleri olmasına karşın hala görev talep etmesini biliyorlar ..

çok erken !!

ayrıca HH GİRLS de bi erkek mod. düşünemiyorum

erkek olmandan değil çok erken olduğu için [-] veriyorum

ayrıca kardeşim çok sükür belki senden fazla TÜRKÜM ayrıcaTÜRKLÜK senin tekelinde mi ben burada bi istekte bulundum ne alaka konuyla......

sehit_bayrak_ff.jpg

sehit.jpg

Arkadaşım YanLı$ anLadın sen...

valla başka bölüm olsa sana gözum kapalı + veririm ama bu bölüm biraz ilginc geldı bana ama yinede sen başarırsın neden olmasınkı :D+1905:)

Bayanların yoğun talebi olması açısından, erkek düşünceleri şarttır diye düşünüyorum..

((( + )))

ya bence + sürekli diean kardeşim online saçma sapanda yorumları yoktur. dolu adamdır istediğini başarabilen bence olsun derim nie bi bayan bölümüne erkek modaratör olmazmı eşitlikden bahseden millet bazen işine geldiğine göre konuşuyor.bence başarır derim erkek bayan ayrımı yapmayalım arkadaşlar

ayrıca kardeşim çok sükür belki senden fazla TÜRKÜM ayrıcaTÜRKLÜK senin tekelinde mi ben burada bi istekte bulundum ne alaka konuyla......

sehit_bayrak_ff.jpg

sehit.jpg

seni ilk defa görüyorum daha önce hiç karşılaşmadık ama

şu verdiğin cevap bile mod olmak için nekadar erkennnnnn olduğunu gösteriyor..

---1988 zaten kızların bölümünde erkek modun ne işi olabilir arkadaşlar lütfen yani..

HH Girls bölümüne bi erkek mod düşünemiyorum demek çok ağır olur bence, oraya canlılık ve farklılık getireceğine inandığım için (+)

Bol Şans.

abi genelde userlarımız + vermiş inandıkları için ama modlarımız biraz sert davrandı diean kardeşimize evet türkmüsün sen biraz ağırdı bence espride olsa.

erkeklerin mod olamayacağı sadece kızlara ait olduğu düşünülen bi bölüme o zaman erkeklerinde konu açması yada post atması gayet saçma ..

neden bu kadar ön yargılı dawranıldı anlamadım ..

yetersiz görülebilir, erken denilebilir ama o bölüme erkek mod olmaz düşüncesi gayet yersiz bence ..

diean arkadaşımız olamasada başka bi erkek userı o bölümde mod olarak görmek isterim we kesinlikle canlanacağına inanıorum bu şekilde ..

infatuate
Kod:
erkeklerin mod olamayacağı sadece kızlara ait olduğu düşünülen bi bölüme o zaman erkeklerinde konu açması yada post atması gayet saçma ..

neden bu kadar ön yargılı dawranıldı anlamadım ..

yetersiz görülebilir, erken denilebilir ama o bölüme erkek mod olmaz düşüncesi gayet yersiz bence ..

diean arkadaşımız olamasada başka bi erkek userı o bölümde mod olarak görmek isterim we kesinlikle canlanacağına inanıorum bu şekilde
..

okadar haklısınki o bölüme o zaman erkeklerde cevap yazmasın demi :D

seni ilk defa görüyorum daha önce hiç karşılaşmadık ama

şu verdiğin cevap bile mod olmak için nekadar erkennnnnn olduğunu gösteriyor..

---1988 zaten kızların bölümünde erkek modun ne işi olabilir arkadaşlar lütfen yani..

Mani"katılıyorum sana bencede erken arkadaşım :goz: biraz zaman ve saßıR

diean helal olsun durmak yok yola devam..öğğğğğ ben bu cümleyi nasıl kullandım.hadi bakalım inş olcaksın.

Kod:
Ettiği Teşekkür: 2.680
753 Mesajına 2.101 Kere Teşekkür Edildi

Ewet buyrun...

Post Kasmışsın baya hemde

peki bu yeterli mi??

bana kuzay deseler hemen bi yorum yaparım ama senle ilgili bnim aklımda oluşacak "kötü bişi" bile yok

kendini geliştirmen ve kanıtlaman lazım ve nisan 2007 üyesi olduğun için

[-] veriyorum

AYRICA :

Gidip HH Girls de mesaj atabilirsin

yorum yapabilrisin

ama Adı üstünde HH GİRLS olan bi yerde erkek mod un gerekmediğini düşünüyorum

buradan bni kadın-erkek eşitliğine düşman oalrak düşünmeyin

şöyle Düşünün Bi kadın/kız adult Bölümünde mod olsa ne olurdu??

bir de yardımcı bayan bi arkadası verseler yanına hic zorlanmasın....tabiki bize burda laf düşmez ama olabilir diyorum ben...:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri