HH girsl Bölümünde görev almak istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

seni ilk defa görüyorum daha önce hiç karşılaşmadık ama

şu verdiğin cevap bile mod olmak için nekadar erkennnnnn olduğunu gösteriyor..

---1988 zaten kızların bölümünde erkek modun ne işi olabilir arkadaşlar lütfen yani..

arkadsım haklısın ben polemiğe girmiyim dedim mecbur bırakıosunuz yanlıs anlasılma olur ok
tamam dielim ben yanlıs anladım peki bnde size bi soru sorayım türkmüsün demekle yapılan espriyi anlatın aslında arkadasın nietinin kötü olmadığı kanaatindeyim ama...bana kalkıpda öle türkmüsün falan gibi yorum yapan bi arkadaş olursa bnmde cevap vermem en doğal hakkım...bu konu uzamasın arkadaslar benim hakkımda artı veya eksi yönde yorum yapalım işi kişisellestimeyelim..

ayrıca sunuda belirteyim görev isterken yazdığım yazıyı okursanız benim nie bu bölüme aday olduğumu görürsünüz...bayanmış erkekmiş gibi söylemler gereksiz bnce ..

ya niye arkadaşıma bu kadar yükleniyosunuz.adultla hhgirls ün ne alakası var.heralde adulta bayan mod olmaz.ama hhgirls e lazım bence.biz orda ne güzel diean olsun kuzay olsun karşılıklı bişeyler yazıyoruz kadınlar ve erkeklerle ilgili.ya heves etmiş kursağında bırakmayın.nolurki.tamam erken olabilir ama burası haremlik selamlık değilki erkek girmesin mod olmasın oraya.diean canım erken olabilir ama bence çok süper olur oraya mod olman.biraz paylaşım yap orda aktif ol seni yapacaklardır mod emin ol.yöneticilerimizin ne kadar adil eşit davrandığını ben bilirim.hadiii üzmeyin arkadaşımızı.oda biliyordur erken olduğunu.inş olacaksın ilerde diean.hadi yeni konular aç oraya sohbet edip bilgi alışverişi yapalım.orda erkek olmayınca erkekleri nasıl tanıyacağız dimi.hepinizi seviyorumm.

Ben bu bölüme Namahrem vardır diye hiç girmemiştim.
Ama arkadaşıın yorumlarını her konu da hep izlemişimdir.Olumlu ve tarafsız bi duruşu var ve bu form da sevenlerinin de var olduğunu gördüm.
Burada daha erken diyen arkaşların genelinin mod olduklarını izliyorum ve bayan arkaşdaşların ise olumlu baktığını herkes görür. Bu arkadaşımızın Online olma süresi burdaki bir çok moddan fazladır sanırım. Ne yazık ki online süreleri görülmemektedir. Bence modluk çok mesajla form kirliliği
yapmakla değil. Online olma daha fazla paylaşımla ve yeterli sayıda konu açmakla olmalıdır.
Bu bağlamda HH üyesi olarak +1 benden.
Türk Bayan Erkek ayrımı yapan arkadaşları da kınıyorum..

arkadsım haklısın ben polemiğe girmiyim dedim mecbur bırakıosunuz yanlıs anlasılma olur ok
tamam dielim ben yanlıs anladım peki bnde size bi soru sorayım türkmüsün demekle yapılan espriyi anlatın aslında arkadasın nietinin kötü olmadığı kanaatindeyim ama...bana kalkıpda öle türkmüsün falan gibi yorum yapan bi arkadaş olursa bnmde cevap vermem en doğal hakkım...
..

sanırım kullanıcı adın yabancı diye türkmüsün diye bir soru sordu alp

sen evet türküm diye bilirdin forumda çok yabancı var o yüzden sordu büyük ihtimal

beni orası ilgilendirmiyor dostum ben verdiğin cevaba bakarım,

alttan almayı bi tarafa bırak kavgaya gider gibi msj atmışın ondan dolayı - verdim

ama şimdi birşey daha dikkatimi çekti + oy atanlara teşekkür basıyorsun - atanlara basmamışsın

mod olmak için erken olduğunu söylemiştim bidaha söylüyorum

ilerde mod olunca bölümünde bi konuyla ilgili senle aynı görüşte olmayan birinin konusunuda silersen hiç şaşırmam neyse uzatmaya gerek yok kolay gelsin...

Genco nun yaptığı espriyi sen anlamadın.ve üsteleme bu 1..

sana tavsiyem ne şekilde olursa olsun cevap verme.senin modluk başvurunu etkiler.bu 2..

modların aday olan arkadaşlara karşı bi zoru olamaz. onları olumlu ve olumsuz yönleriyle değerlendirirler, olmasını engelleyen bişey olursa bunu dile getirirler ki çok normal..bu 3..

isteyen istediği yere tabi ki aday olabilir. fakat bi erkeğin bayanlarının rabetinin daha çok olduğu bi bölümde modluğu biraz düşündürücü..ki biraz daha zamana ihtiyacın var..şimdilik (-) bu da 4..

ii forumlar..

combo diye buna derim 4500 damage :D bence daha uzamasın derim pireyi deve yapmak gibi bişe :D

zaten forumda userlar ne yapsa göze batar modlar birbirlerine girer hakaret küfür edilir o mesajlar anında silinir ne hikmetse ceza da alınmaz ama bi user buldular mı yuklenin hemen e nerde kaldı adalet

sanırım kullanıcı adın yabancı diye türkmüsün diye bir soru sordu alp

sen evet türküm diye bilirdin forumda çok yabancı var o yüzden sordu büyük ihtimal

beni orası ilgilendirmiyor dostum ben verdiğin cevaba bakarım,

alttan almayı bi tarafa bırak kavgaya gider gibi msj atmışın ondan dolayı - verdim

ama şimdi birşey daha dikkatimi çekti + oy atanlara teşekkür basıyorsun - atanlara basmamışsın

mod olmak için erken olduğunu söylemiştim bidaha söylüyorum

ilerde mod olunca bölümünde bi konuyla ilgili senle aynı görüşte olmayan birinin konusunuda silersen hiç şaşırmam neyse uzatmaya gerek yok kolay gelsin...

kardeş kime atmamsım tesekkr nie hep konuyu kendinize göre yorumluyosunuz ayrıca burada insanların kişişel görüşleri nie yadırganıo sizler nasıl kendiniz savunuyosanız bnde kendimi savunurum ayrıca nie arkadas değilde bu konunun üzerine sizler gittiniz ...polemik olmasın diorum birbirimiz kırmayalım diorum ama gercekten tebrik ederim çok başarılısınız tahrik etme konsunda ...istediğiniz bu evet ama ben yapmıcam ..hepinize tesekkr ederim...

7 ay gibi kısa sürede baya bi paylaşım yapmışsın anlaşılan 2100 mesaj :) farklı olabilir çünkü çok yeni konu yok hh girls'te kanımca +++

diean online süren iyi belliki sevilen bir üyesin önün açık olsun yola devam
adaylığın konusunda görüşüm olumsuz -

bu konuda gereksizce bir kaç kişi holiganlık yapıyor aday olan arkadaşınızı seviyor olabilirsiniz
ama holiganlık yapmayın ;) aynı kişiler 3 - 4 tane birden mesaj atmış

ayrıca forumu adaletsizlikle suçlamak ban sebebidir ki bu sebebten banlanan olmuştur
son olarak - veren modlar hakkında çapsız çapsız yorumlar gördüm çok ayıp haddi aşmayın ;)
o modlar bu foruma emek vererek kendilerinden birşeyler katarak bu dereceye gelmişlerdir

Hh girls de neymiş böyle bi bölüm vardıysa
hhBoys da isterim bu ne be heryerde kızlara pozitif ayrımcılık
Bizede özel bi bölüm açın kardeşim

Gerçi adult var ama beni pek sarmıyo oralar (=

Neyse oylamaya gelince kızlar bölümüne erkek mod olmazmış bunu diyenlerde nedense hep erkekler
Bırakın madem öyle bölümün sahibi kızlar oy kullansın

Diean kardeş oylama sonucu nolur bilmemde senin karizma dağılır gibime geliyo (=
Şaka şaka hayırlısı

ρ σ ѕ є ι ∂ σ η;2241295' Alıntı:

adultın neresi yetmiyor

biz de mi manikür pedikür den bahsetçez:durdurun

:hhmanD aduLt fazLasıyLa yetiyor vaLLa :hhmanD

---

Bu arada +1 =)

türkiyenin bu kadar hassas oldugu bi dönemde böle bi konuda ince espri yapmak bana göre cok gereksiz olmuş

istedigi bölüm bayanlarla ilgili bölüm olabilir ama orada sadece makyaj gibi konular yok ikili ilşkilerle ilgili bi cok konu var ve biçok erkeğin de orda baya konusu var bana göre o bölümde bir erkegin olması ilginç olabilir o yuzden "+"

öncelikle herkese iyi akşamlar bu kardeşimi ben foruma üye yaptım 15 senedir de tanıyorum ama burda yazacaklarımla bunların bi ilgisi yok çünkü merak eden kişiler vardı ögrenmiş oldular......

1) skyangel haddini bilsin daha anasının karnından dogmadı bizim Türklüğümüzü sorgulayacak kişi ayrıca ona kim sus anlamadın konuşma deme hakkını veriyor...zaten inanılmaz derece antipatik hareketleri var ve açıkcası yüzüne söylüyorum sevmiyorum onu

2) okugum kadarıyla yapılan en mantıklı yorum belki zamana ihtiyacı oldugudur buna bişey diyemeyiz ama aktif üyeleri foruma katılan online süresi fazla üyeleride bi şekilde ödüllerndirmek gerkli ki zaten bunu hakediyor diye düşünüyorum dieanin....

3) dikkatimi çekiyor yorumların başında smod veya mod kardeşlerimden bir iki olumlu oy gelmişse diger modlarda aynı dogrultuda yorum yapıyor.....

4) dikkatimi çeken başka bişey oy kullanan bütün kızlar olumlu bakmış ve farklı olacagını söylemiş nedense erkekler tam tersini söylemiş hem kızları ilgilendiren bi bölümde ne işi var diyosunuz kızların düşüncelrine pek katılmıyorsunuz benim belki dieanden de fazla konum var orda bu eleştirilerin bir kısmını üstüme alınıyorum

5) ve şu kesin ki userlara hiç hoş bakılmıyor mod adaylıgı konusunda ama bir mod birkaç görevi varken bile rahatlıkla yetki istiyor başka bölümlerden de hemen ona hoşgörüyle bakılıyor oylar hemen + oluyor ne kadar farklı kişi farklı görevlerde çalışırsa forumda o derece hareketlilik ve paylaşım artar ama hemen userların önü kapatılıyor skyangel gibi görevi varken başka bölümdede görev talep edenlere hemen olumlu görüşler oluyor userlar sokak kedisi modlar cigercinin kedisi mi? :) :)

6) akıllı terbiyeli olan herkesi seviyorum bu forumuda seviyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri