Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Amacım Türkiye'nin en büyük forum sitelerinden biri olan Hackhell üyelerinin maddi durumunu (gayrı menkul bakımından) yaklaşık olarak çıkartabilmek...Benim düşüncem herkesin bir tane evi olmalı...Neden? Çünkü birden fazla evi olan nice vatandaşlarımız var ve bunlar bu gayrımenkuller üzerinden gelir elde etmekte...Kanımca fazla evi olanlar satsın ve parasını ticaret, üretim, hizmet v.b. sektörlerde değerlendirsin.İşsizliğe bir nebze olsun katkıda bulunsun...Bunun yanı sıra piyasaya arz edilen bu fazla gayrımenkuller ev sahibi olmayan vatandaşlara uygun fiyat ve ödeme koşulları ile sunulsun...Böylece iki soruna olduğu kadarı ile çözüm bulunmuş olur...
1) işsizlik
2) kiracı
Bunlar ilk aklıma gelen çözümler...Haaa bu sorunu burada anket açmakla mı halledeceksin? diye bir soru aklınıza gelebilir...Hayır...Benim gibi nice arkadaşlarımız vardır maaşının üçte birini ev kirasına veren...Belki maaşının yarısını ve daha fazlasını ödeyen arkadaşlarımız vardır...Geçim sıkıntısının had safhalara çıktığı günümüzde; benim ödediğim kira ücreti canımı sıkıyor açıkçası...