HH'lilerin oturduğu ev kime ait?

HH'lilerin oturduğu ev kime ait?

• Evet.Bize ait

Kullanılan: 64 71.1%
  • Hayır.Kiracıyız

Kullanılan: 22 24.4%
  • Diğer

Kullanılan: 4 4.4%

• Kullanılan toplam oy
    90

matrix_27

New member
Reaction score
0
evet arkadaşlar oturduğunuz ev kime ait?
kiracı olanlar kira miktarlarını belirtebilirler...diğer seçeneğini ise lütfen açıklayınız...

Bu arada ben kiracıyım ve 350.- ytl kira ödüyorum...

Cok gerekli bi aNket gibi gelmedi bana acıkcası... hanı her konudada anket acılır mı orasını bılmıyorum ama madem merak ettın ev sahıbı benım

Cok gerekli bi aNket gibi gelmedi bana acıkcası... hanı her konudada anket acılır mı orasını bılmıyorum ama madem merak ettın ev sahıbı benım

Amacım Türkiye'nin en büyük forum sitelerinden biri olan Hackhell üyelerinin maddi durumunu (gayrı menkul bakımından) yaklaşık olarak çıkartabilmek...Benim düşüncem herkesin bir tane evi olmalı...Neden? Çünkü birden fazla evi olan nice vatandaşlarımız var ve bunlar bu gayrımenkuller üzerinden gelir elde etmekte...Kanımca fazla evi olanlar satsın ve parasını ticaret, üretim, hizmet v.b. sektörlerde değerlendirsin.İşsizliğe bir nebze olsun katkıda bulunsun...Bunun yanı sıra piyasaya arz edilen bu fazla gayrımenkuller ev sahibi olmayan vatandaşlara uygun fiyat ve ödeme koşulları ile sunulsun...Böylece iki soruna olduğu kadarı ile çözüm bulunmuş olur...

1) işsizlik
2) kiracı

Bunlar ilk aklıma gelen çözümler...Haaa bu sorunu burada anket açmakla mı halledeceksin? diye bir soru aklınıza gelebilir...Hayır...Benim gibi nice arkadaşlarımız vardır maaşının üçte birini ev kirasına veren...Belki maaşının yarısını ve daha fazlasını ödeyen arkadaşlarımız vardır...Geçim sıkıntısının had safhalara çıktığı günümüzde; benim ödediğim kira ücreti canımı sıkıyor açıkçası...

saygılarımla.....

Kİraciyiz Kİra Miktari 350 Ytl

şimdi bizim ev bize ait

amma velakin işyerim evime uzak olduğunda akşamları bazen üşenipte evime gelmediğmi zaman dedemlere gidiyorum

2.nci evimde bize ait sayılır

bu arada kendim için ileride kiracı olmamak için tokiden ev aldım peşinat ödedim taksit ödüyorum...

buda benim kendi şahsi evim.

buy arada kendi evime yerleşemediğimden ev boş..

ben peşinat ödediğim için kendi evimin sahibimiyim yoksa tokiye taksit ödediğim içni kiracımıyım

bunu bana söylerseniz çok iyi olur:)

kardeş netice itibari ile Toki'ye ödeme yapıyor olsan da kendi evine veriyorsun parayı...biz kiracılar gibi oturduğuna sayılmıyor...

bize ait çok şükür var evimiz başımızı sokabileceğimiz

bizim evimizde allaha şükürde

istanbulda bi kiraya kaldın mı belini doğrultabilene bravo

alt katımızda kiracı var 1400YTL kira veriyor...ben olsam ne mi yapardım

istanbulda ne işin var be birader ayda 1400YTL çöpe gidiyor çöpe

Geri