tavukçiftliği
New member
birşeyler yapmak lazım Atalarımız bize güvenerek canlarını verdiler bizler birlik olalım diye omuz omuza güle oynaya ölüme yürüdüler....
kendimizden utanmalıyız...
malesef
kendimizden utanmalıyız...
malesef
b0çi' Alıntı:BU vatanın gazoz kapağıyla alınmadığını bu şerefsizlere yavaş yavaş öğretecez turk gençliğinin bırlaık olma zamanı geldı
taskafa' Alıntı:Hedefİmİz KÜrt DÜŞmanliĞi DeĞİl ÜlkÜcÜlĞÜ YanliŞ Anlamayin Sen Solcususun KÜrtlere DÜŞman Olabİlİrsİn Ama ÜlkÜcÜleer DÜŞman DeĞİl KardeŞ Olur
mazlum5' Alıntı:BEN KURDUM
evet gazoz kapaklariyla alinmadigi belli benim dedem de kurtulus savasinda 7 sene savasti bunu daha once soyledim yine soyluyorum kurtlerin hepsini ayni gormeyin ulkeyi satan turkler var sen git kendi ulkeni ne oldugu belirsiz politikacilara teslim et ulkeni satsinlar sonra gel burda kabadayilik tasla ne guzel
karizma_5 abi cok guzel yazmissin yine
eline emeğine sağlık kardeş hakikaten çok güzel bir çalışma olmuş saolasın.ayrıca ne solcusu ne sağcısı ne lazı ne kürdü ne çerkezi bu topraklar üzerinde yaşayan herkes bu vatanın evladı inşallah cahil olanlarda bir an önce akılları başlarına gelirblackarmy' Alıntı:işte budur yaa siz çok iyi bir örneksiniz.
ahmet kayayı sevenler bide buna baksınlar. benim hazırladığım bir slayt çalışması: tıkla
bunları izledikten sonra hala biz ahmet kayayı seviyoruz diyebiliyorlarsa. terk etsinler bu vatanı. içmesinler bu vatanın suyunu. ölmesinler bu topraklarda. bu topraklarki, şehit kanlarıyla yıkandı. onların kokuşmuş leşlerini kabul etmez..
bu arada texas bende sol görüşlüyüm bak bizde iyi anlaşıyoruz![]()