işte ahmet kayanın gerçek yüzü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birşeyler yapmak lazım Atalarımız bize güvenerek canlarını verdiler bizler birlik olalım diye omuz omuza güle oynaya ölüme yürüdüler....
kendimizden utanmalıyız...
malesef

bişeyler yapalım diyip yapmamakla hiçbişey olmuyor. :emzik

irademiz, isteğimiz, gücümüz var diyen arkadaşlar buyursun gelsin...

ne mi yapıcaz?

gidip suikast olaylarına girişmeyeceğiz tabi.

öncelikle boykot!

ülkemize uzanan kanlı elleri boykot etmekle başlayabiliriz.

bununla ilgili önce nette seminerler düzenleyebiliriz.

hh gibi geniş kitlelere uzanan siteler aracılık edebilir buna. ama o kafadaki hackerların hedefi olmak var işin içinde...

dediğim gibi cesaret meselesi.

benden tam boykot var! gerçi ülkemiz simit bile üretemeyecek duruma geliyor...

gıda ve giyimde dışarıya zaten muhtaç değiliz. ve gelecekte muhtaç ettirmeyelim...

irade gösterelim! bebek katilinin asılması için sürekli anketler yapalım. elbet sesimiz gereken yerlere gidecektir.

hükümeti protesto edelim. arkadaşlarımızı bu koca kafalar hakkında bilgilendirelim!!!

5 - 10 sene daha büyle yarı baygın yaşayıp kökten yok edilmektense, evt ordudan darbe isteyelim.

kendi kabuğumuzda, kendi yağımızla kavrulmaya çalışalım.

atalarımızın yaptığı gibi savaşalım...

çocuklarımız için... torunlarımız için savaşalım!

Atamıza dil uzattırmayalım!

arkadaşlarımızı yobazlıktan, yobazlardan kurtaralım!

İŞGALDEKİ GÜNLERİ SAKIN UNUTMA!
ATATÜRK'E DİL UZATMA SEBEPSİZ!
SEN ANANDAN YİNE ÇIKARDIN AMA!
BABAN KİMDİ BİLEMEZSİN ŞEREFSİZ!

diyelim!

kaybolmayalım.

klisenin 8-10 kuşaktır uyuşturduğu zihnimizi boşaltalım. kendimize gelelim.

anne ben manyak oldumlar, sılalar bilmem kim kimi gözetliyorlardan kurtulalım!

at gözlüklerimizi çıkartalım...

kör kütük cahillerle münakaşaya girip onlara benzemeyelim.

artık önümüze bakalım.

geçmiş yakamızı bıraksın artık!

Hedefİmİz KÜrt DÜŞmanliĞi DeĞİl ÜlkÜcÜlĞÜ YanliŞ Anlamayin Sen Solcususun KÜrtlere DÜŞman Olabİlİrsİn Ama ÜlkÜcÜleer DÜŞman DeĞİl KardeŞ Olur

Mobil, Program, Geyik, Müzik aklınıza ne geliyosa gelin burda kesinlikle var!........................

b0çi' Alıntı:
BU vatanın gazoz kapağıyla alınmadığını bu şerefsizlere yavaş yavaş öğretecez turk gençliğinin bırlaık olma zamanı geldı

BEN KURDUM

evet gazoz kapaklariyla alinmadigi belli benim dedem de kurtulus savasinda 7 sene savasti bunu daha once soyledim yine soyluyorum kurtlerin hepsini ayni gormeyin ulkeyi satan turkler var sen git kendi ulkeni ne oldugu belirsiz politikacilara teslim et ulkeni satsinlar sonra gel burda kabadayilik tasla ne guzel

karizma_5 abi cok guzel yazmissin yine

taskafa' Alıntı:
Hedefİmİz KÜrt DÜŞmanliĞi DeĞİl ÜlkÜcÜlĞÜ YanliŞ Anlamayin Sen Solcususun KÜrtlere DÜŞman Olabİlİrsİn Ama ÜlkÜcÜleer DÜŞman DeĞİl KardeŞ Olur

biz sağcı solcu farketmez hepimiz bu toprakların evlatlarıyız diye yırtınıyoruz.
sağcısı solcusu birbirimize kardeşim diye hitap ediyoruz.

ama sen ortaya çıkıyorsun sen solcusun sen kürtlere düşman olabilirsin diye talihsiz bir cümle kuruyorsun.

amacın ne?
tartışma yaratmamkmı?
neyin peşindesin?
neyin probagandasını yapıyorsun?
:angry :angry :mad: :angry :angry

arkadaşlar gün birlik beraber günüdür,
lütfen ortamı gerecek laflar etmeyelim,
unutmayalım ki bu ülke hepimizin,
ya birlik olup ülkemizi ileriye götürmek için kafa yoracağız,
yada enerjimizi kavga dövüşe ayrımlara vereceğim

ben görüşü,meshebi ne olursa olsun
ülkemizi seven herkezi kucaklarım

saygılarımla

taşkafa adlı arkadas özellikle dikkat ediyorum her konuda provake edici sözler söylüyor. Arkadasım amacın ne? burayı karıştırmak mı?

kürtlerin bazı çevrelerce kullanıldığını düşünmekteyim. ama hiç bir Türk evladı ırkçı olamaz bunu biliyorum onlar bizim kardeşlerimiz. her kürde terorist muamelesi yapılmamalı. memlekine aşık olan birçok kürt tanıyorum

mazlum5' Alıntı:
BEN KURDUM

evet gazoz kapaklariyla alinmadigi belli benim dedem de kurtulus savasinda 7 sene savasti bunu daha once soyledim yine soyluyorum kurtlerin hepsini ayni gormeyin ulkeyi satan turkler var sen git kendi ulkeni ne oldugu belirsiz politikacilara teslim et ulkeni satsinlar sonra gel burda kabadayilik tasla ne guzel

karizma_5 abi cok guzel yazmissin yine

Yanlış anlama kardeş bızım kurtlerı şuçladığımız fala yok ama bınlerce ınsanın olumenu beşikte yatan bebye mermı atan genç kızların ırzına geçen oo şerefsızz p...çi ozledık dıyen 'dost' dıye adlandırdıkları terorost başının posterlei altında şarkı soyleyıp onun için slogan atan şerefsızlerde şuç buluyoruz ama içinde kurt var ama laz ama çerkez onemlı olan o değil orada kı sloganları bız turk lerı ılgılendırıo laz,kurt vs hepımız dın kardeşiyiz hepımız aynı vatanın ustunde yaşıoruz ırk ayrımı yapmaksızın dınımız ıçın bır arada olmamız lazım bızım ama bır kez daha dıyorum bu vatanın kurtuluşunda şavaşan kurtler antepın başına gazi unvanını verende kurtler urfanın başına şanlı unvanını da getıren kurtler bunları hep kurtler yaptı yanı kurtler bu vatanın kurucularıdır bı nevı ama şimdi boluculuk yapan kurtler butun ii geçmışi bır anda sılıp ortaya koskoca bır düşmanlık çıkarıyorlar kurt laz çerkez alevı ayrımı yapmadan dın kardeşlığımızı ortaya koyarak bırlık olmamız gerekıyor yarın amerıkalılar dedelerımızızn kanı ile sulanan bu vatanı ele geçeirdiğinden uzaktan bakıyor olmayalım​

TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOK!!! bunu anladığımızda çok geç olacak çok ağlayacapız lanet olsun cümlesine hiç bişe denmez başka solcu sağcı ayrımı kalmadı artık en iyi örneği sayfa birde gördük daha da çok göreceğiz .. artık tek mesele millet bayrak milliyetçilik... saygılar paylaşım için teşekkürler

23fatih23 (4 weeks ago)
ne kadar boş konuşusisiz lan gerizekalı ırkçılar tüm kürtlere laf söyleyeceğinize gidin istanbulda pkk mitinginde onlara saldırın yok eğer saldıramassan burda konuşmayacaksın geçen sene elazığa geldi ihdliler xxxxxxxxxx yolladık eğer bunları yapamıyorsan konuşmayacaksın yok yaparsan ki yapanı görmedik eyw. bi söz de size piç pkklılar bu vatan asla bölünmeyecek ulan madem kürtlerin iyiliğini istiyorsun neden gidipte kürt köyünü basıyorsun

elamını yorumu biraz sert giriş ama fena deil

BAKIN BENİM BİRDE SİTE ADRESİME
xxxxxxxxxxxxxx

artık siteme göz attıktan sonra anlarsınız ne kadar AHMET KAYA yi sevdiğimi lan isterse kral olsun AHMET KAYA yı sevmezse varya benim düşmanımdır AHMET KAYA için kralına gider...

ŞEREFSİZin ne mal olduğunu biliyoz zaten yinede saol

blackarmy' Alıntı:
:) işte budur yaa siz çok iyi bir örneksiniz.

ahmet kayayı sevenler bide buna baksınlar. benim hazırladığım bir slayt çalışması: tıkla
bunları izledikten sonra hala biz ahmet kayayı seviyoruz diyebiliyorlarsa. terk etsinler bu vatanı. içmesinler bu vatanın suyunu. ölmesinler bu topraklarda. bu topraklarki, şehit kanlarıyla yıkandı. onların kokuşmuş leşlerini kabul etmez..

bu arada texas bende sol görüşlüyüm bak bizde iyi anlaşıyoruz:)
eline emeğine sağlık kardeş hakikaten çok güzel bir çalışma olmuş saolasın.ayrıca ne solcusu ne sağcısı ne lazı ne kürdü ne çerkezi bu topraklar üzerinde yaşayan herkes bu vatanın evladı inşallah cahil olanlarda bir an önce akılları başlarına gelir

dıkkat ettıysenı terorıstlerın hepsı kurt neden kurtlerde kardes olalımkı?

Konu daha önce açılmıştı, tartışılıp kapanmıştı. 2 ayda bir aynı konuyu açıp gerilmeye gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri