Ios 4.3 Jailbreak cikti!! (tethered)

Zeytin

Zeytin&Limon
Reaction score
0
Beklenen an geldi, ve ios 4.3 surumu icin ilk beta jailbreak piyasaya dustu.

Tethered olan bu jailbreak'ta telefonumuz kapanirsa veya elle kapatmayi dusunurseniz telefonunuzu acmak icin tekrar bilgisayara baglamaniz gerekiyor.

Jailbreak icin once linkteki dosyayi indiriyoruz.

Jailbreak a baslamak icin gerekli olan dosyayi calistiriyoruz.

sn0wbreeze-23b1-1.jpg

Ekrani gordukten sonra sag kisimdaki mavi ok ile ilerliyoruz.

sn0wbreeze-23b1-2.jpg

Bu asamada sizlere daha once vermis oldugum firmware linklerini bulacak, manuel olarak indirdiginiz firmware linkini secin.

sn0wbreeze-23b1-3.jpg

Firmware dosyasini onayladiktan sonra tekrar mavi okla devam edelim.

sn0wbreeze-23b1-4.jpg

Cikan ekrandan Simple mode secip devam edelim.

Sn0wbreeze programi jailbreak yapilmis firmware dosyasini 5-10 dakika icinde hazirlayacaktir.

sn0wbreeze-23b1-5.jpg

Islem tamamlandiktan sonra cihazi DFU moduna alip iTunes uzerinden olusturmus oldugumuz firmware ile restore islemini tamamlayalim.

Jailbreak hazir. Gule gule kullanin.

Manuel olarak indirmek isteyenler icin linklerimiz eski konumuzda bulunmaktadir.

*Hackhell.Net jailbreak isleminde dogacak hasarlardan sorumlu degildir.

Ekli dosyalar

• iOS-4.3-unthetered-Jailbreak.jpg
    iOS-4.3-unthetered-Jailbreak.jpg
    44.5 KB · Görüntüleme: 5,470
bu Jailbreak tam olarak ne acaba ? =)

hmm.. ilgin ve bilgin için teşekkür ettim =)

Bu ios 4.3 sadece iphone 4 için mi? Benim ipod touch ım 4.2.1 ama güncel diyor itunesda

hocm dedıgınız gıbı Iphone 4 icin 4.3 firmware
yi indirdim snowbreez programını calıştırdım ıpsw dosyası ıstıyor ve bulamıyor firmware dosyasında .bu arada ben acemiyim iki gun oldu ipohone 4 geçeli yardım edersenız cok sevınırım

hocam cok sagolasın .iznin olursa bi soru soruyum firmware dosyası ne işe yarıyor

Firmware dosyalari yani update dosyalarimiz.

Ornegin iphone icin update yapacaksin

4.0 4.1 4.2.1 4.3 gibi firmwareler indirirsin her update icin suan soyledigin uzere senin firmware dosyan 4.3.

Samimi bir aciklama yapayim bende bu jailbreak'i denemedim, greenp0ison'un firmwaresini bekliyorum. Greenp0ison un firmwareleri untethered oluyor ve zahmetsiz kuruluyor.

Hala takipteyim cikarsa hemen paylasacagim.

ipohone bilinmeyen bir hata oluştu restore olamadı

harfi harfiyen uydum bu hatayı veriyor

hocam yuklemeye baslıyor ama donup kalıyor

Tam olarak nerede dondugunu soylerseniz yardimci olmaya calisayim, bu arada untethered jailbreak haftaya kaldi gibi gozukuyor, soylentiler o yonde. Bakalim hayirlisi olsun.

cihaz yukleme yapılıyor daha sonra kapanıp acılıyor orda elmada kalıyor

en sonunda başardım yuklemeyı ama bu seferde cydia çalışmıyor tıklıyorum acılıp kapanıyor

jailbreak tam manasiyla olmamis demektir, cihazi jailbreaktan sonra kapatip acarsan tethered jailbreaklarda jailbreak kaybolur. O yuzden bence fazla kurcalamayip untethered jailbreak beklemelisin.

Untethered jailbreak geldigi gibi beraber yapabiliriz :smile:

Selam zeytin arkadasim, bende iphone 4 var16 gb neverlok 4.1 di aldigimda sonra bende forum ve youtub dan takip ederek 4.2.1 i yukledim ve grenpison la da jelbreak yaptim 2. Gun once i tune baglayip son versiyi yukledim4.3 u ve bu bahsettiginiz beta jelbreaki yuklemeye calisdim ama gelip bir yerde tikaniyor en iyisi gercek olarak cikacak jelbreaki beklemek en iyisi bu betada sorun var.birde itunde bu ayin 26.03.2011 de yeni bir surum daha yayinlayacak galiba 4.3.1 veya 4.3.2 bakacagiz artik bekliyoruz her ikisinide. Selamlar verdiginiz bilgiler icin cok tesekurler selamlar.

4.3 un jailbreak'i dev-team'in aciklamalari uzerine bu hafta elimizde olacak. Ancak Apple surpriz yapip 4.3.1 versiyonunu piyasaya surebilir.

Beta jailbreak'larda problem yasaniyor. Tavsiyem benimde bekledigim gibi sizinde untethered jailbreak'i beklemeniz yonunde olacaktir.

sn0wbreeze-v2.3b4 bunu indir çalıştır iki kere evet hayır secenegı gelecek ılkine evet de sonrakine hayır de ipsw dosyanın oluşmasını bekle işlem bittikten sonra itunesle restore et restore işi bittikten sonra cihazı df moduna al iBooty-for-4.3 bu programı calıştır ve bekle 1.2dk içinde acıklacak cydia yı çalıştırmak için ama tel kapndımı tekrar iBooty-for-4.3 bu programı kullanman gerekıyor acmak için ben sorunu bu şekil cözdüm ve kullanıyorum (zeytin arkadaşıma teşekür ederim yardımlarından dolayı)

Geri