crazyboy_9999' Alıntı:arkadaşlar J@CK@L kardeşimin bu mesajından sonra oylamanın büyük ihtimal sonuçlandığını düşünüyorum öncelikle yorum yazan oy veren (+-) herkese teşekkür ederim hele - diyipte yorum yazanlara ayrıca teşekkür ederim - verenler içerisinde sadece 1 kişinin samimi olduğuna inanmıyorum o arkadaşın çok kompleksli bi insan olduğunu düşünüyorum şunuda söyliyeyim bu arkadaş kesinlikle bi moderatör veya yönetici değildir zaten kompleksli bi insanın böyle bi foruma yönetici olmasınıda ben düşünemiyorum lütfen kimse bu konuda bana pm atmasın veya açık soru sormasın ismi bende kalsın kimsenin rencide olmasını istemem her neyse bide mvardar arkadaşım hakkında yorumum var kendisi çok iyi niyetli bi arkadaş onunla hiçbir problemim yok bide bu yenin nickini ben beğenmedim değiştirip eski nickini koyarsa bence daha iyi olurneyse herkese teşekkürler iyi forumlar
yönetim elbet kararını olumlu ve ya olumsuz olarak bildirecektir ha sen de ii niyetlisin ben senin kesinlikle yorum yaparken kişiliğine bi laf sölemedim hakkımda yok benim yorumuma bakarak oy kullancak kimse etki altında kalmasın arkadaşlar ben sadce hassaiyetimi dile getirdim
+ olarak nick imin neyi varmış