islam ve insan mod adaylığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazyboy_9999' Alıntı:
arkadaşlar J@CK@L kardeşimin bu mesajından sonra oylamanın büyük ihtimal sonuçlandığını düşünüyorum öncelikle yorum yazan oy veren (+-) herkese teşekkür ederim hele - diyipte yorum yazanlara ayrıca teşekkür ederim - verenler içerisinde sadece 1 kişinin samimi olduğuna inanmıyorum o arkadaşın çok kompleksli bi insan olduğunu düşünüyorum şunuda söyliyeyim bu arkadaş kesinlikle bi moderatör veya yönetici değildir zaten kompleksli bi insanın böyle bi foruma yönetici olmasınıda ben düşünemiyorum lütfen kimse bu konuda bana pm atmasın veya açık soru sormasın ismi bende kalsın kimsenin rencide olmasını istemem her neyse bide mvardar arkadaşım hakkında yorumum var kendisi çok iyi niyetli bi arkadaş onunla hiçbir problemim yok bide bu yenin nickini ben beğenmedim değiştirip eski nickini koyarsa bence daha iyi olur ;) neyse herkese teşekkürler iyi forumlar

yönetim elbet kararını olumlu ve ya olumsuz olarak bildirecektir ha sen de ii niyetlisin ben senin kesinlikle yorum yaparken kişiliğine bi laf sölemedim hakkımda yok benim yorumuma bakarak oy kullancak kimse etki altında kalmasın arkadaşlar ben sadce hassaiyetimi dile getirdim

+ olarak nick imin neyi varmış :p

bilmiyorumda eskisi daha iyiydi ama buda iyi ben sana mvardar dicen hep bundan sonra

CHI€F' Alıntı:
tamam ii hoş güzel kardeşim çalışıon da konularına baktım daha önce bu bölüm için görev almak isteyen bi arkadaşa da sölemiştim senin de adult paylaşımların var ve islam ile ilgili paylaşımların var ben bunu hep bir çelişki olarak görmüşümdür bu yüzden şimdi burada rahman mashodovu aslında çok görmek isterdim ama oda artık siteye gelmior nese çok konuştum

- 1 diorum arkadaşım
ßu yoruma katılmamak mümkün değiL.. -1

Kimse yanlış anlamasın arkadaşlar..! Kimsenin yorumuna cevap vermek amacıyla bunu yazmıyorum..! Sadece kendi fikrim..!

Ben hackhell'i evim gibi görüyorum..!

Benim evimde yatak odamda var, oturma odam da var, kitaplığımda var, namaz kılabileceğim bir odamda var, tuvalette var, banyoda var herkesin evinde de vardır..! Ve ben tuvalete girmek zorundayım, banyo yapmak zorundayım, yemek yemek zorundayım, cinsel ihtiyaçlarımıda karşılamak zorundayım..! Ben bunların hepsini evimde yapıyorum..!

Bunu arkadaşın adultta açtığı konular olduğu için; kendi fikrim olarak yazdım..!

Saygılar..!

fatu' Alıntı:
Kimse yanlış anlamasın arkadaşlar..! Kimsenin yorumuna cevap vermek amacıyla bunu yazmıyorum..! Sadece kendi fikrim..!

Ben hackhell'i evim gibi görüyorum..!

Benim evimde yatak odamda var, oturma odam da var, kitaplığımda var, namaz kılabileceğim bir odamda var, tuvalette var, banyoda var herkesin evinde de vardır..! Ve ben tuvalete girmek zorundayım, banyo yapmak zorundayım, yemek yemek zorundayım, cinsel ihtiyaçlarımıda karşılamak zorundayım..! Ben bunların hepsini evimde yapıyorum..!

Bunu arkadaşın adultta açtığı konular olduğu için; kendi fikrim olarak yazdım..!

Saygılar..!

Evinde fazla tıkırtı yapma o zaman komşular şikayetçi senden.
632842726557688395.gif

İyi forumlar...

daha zamanın olduğunun kanısındayım " - 1 "

Moderatorler bir nevi önderlerdir diye düşünüyorum.Yonetici olarak gorukselerde uyeleri yonlendiren userlerın yazdıgı veya yaptıgı paylaşımlardaki eksiklikleri tespit eden dolayısıyla mod oldukları bolumde uzman olan insanlardır.Zaten onun için seciliyorlar ya.Atıyorum program bolumune cok bilmiş birisi paylaşım yapıyor içinde trojan çıkıyor biz tespit etsekte ne olduğunu bilemiyoruz.Moderatörler acıp inceliyor ve durumun vehametıne gore konuyu kapatıyor veya useri banlıyorlar.Yani bir nevi koruyuculuk vasıflarıda var.Ama islam konusu daha çetrefilli bir konu oraya mod olacaklar forumun en efendi en bilgili(konusunda) ve liderlik ozellikleri taşıyan insanlar olmalı bence.Her hareketleri ile örnek olmalılar.Dinimizin ne kadarda güzel bir inanç sistemi oldugunu forum içi mesajlarıyla bile olsa hissettirmeliler.Belkide forumun en zor moderatör olunan bolumu olmalı dıye dusunuyorum.Arkadsımız onceden forumun adult bolumune girdiyse bu tabi iyi bir şey değil kariyeri için (islam bolumune modluk için) ama bence insanların geçmiş hayatlarıyla değil yaşamakta olduğu an ile ilgilenilmeli bence.İslamdada bu değilmi bir insan tövbe edip Rabbine yöneldiğinde günahsız yeni doğmuş bir bebek gibi olur demiyormu dinimiz.Bence arkadaş yeni bir başlangıç yapmış umarım attığı adım onu iyi bir yerlere getirir.

Bu arada bu bolume mesaj yazmamın yasak olup olmadığını bilmiyorum hep moderatorler yazmış ben user olarak yasakmı değilmi araştırırken aklıma geldı yazayım dedim birkaç cumle. eger yasaksa kusura bakmayın hemen silerim.

Arkadaşlar Bi İnsan adultta konu açtı die islam bölümünde mod olamaz diye bir kaide olamaz Unutmayın ki !!! İslam Bölümü daha yeni yeni oturmaya başladı ki daha da tam anlaşılmış olduğuna inanmıyorum Bir İnsan a Sen Namaz Kılmıosun Gavursun Diyemiorsak Bu arkadaşımıza da sen ölesin olamazsın diyemezsiniz başka bir mazeret varsa alalım Bu arkadaşı tanımam etmem paylaşımlarına göre konuştum ben şahsiyeti nasıldır onu da bilmem Ama ÖN YARGILI olmak bizlere yakışmaz biraz daha ılımlı olalım lütfen

Orda senden BasKa KimSe Aktif değil...+1

bence olması gereken olmalı +1

sanırım yorumlar bitti yorum yapan herkese teşekkürlerimi sunarım...

konuyu kacirmisim arkdsim ksuura baqma. ben senin o bolumde layikinla calistigin inancindayim. +++++ diorum hayirli olsun..

babacan eğer harbi bu konuya hevesliysen sana tam destek veriyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri