Kürt Açılımı ve BOP

Kendini zorlama kardeş 2080 bu işin sonu anlamıyormusun 2080 e kadar herşey olup bitecek sonraki 40 yıl küfür.
2011 de tabiki birşeyler olacak 2012 de sende bişiler olacak.Senin hoşuna gitmeyebilir ama Dünya hakimiyeti olacak kardeş başladı bile.Bu işin sırrını bilsen zaten konuşmazsın emin ol.
adamlar ay ı geçti mars ı keşfediyor.
benim güzel ülkem zenginleşti ya japon kredisi olmadan viyadüklerini tamir edemiyor.
yani lafın kısası lafla peynir gemisi yürümüyor arkadaş.
sen bilimde ve fen de ab ve abd yi geçicen ki dünya lideri olasın .
gerisi hoş ve boş.
van minutla işler yürümüyor sonra israil casus uçak vermiyor abd istihbaratı kesiyor
biz çalışıp yapalım ki ele güne muhtaç olmayalım...

O senin hüsn-ü kuruntun kardeş ülkemden kimse kimseyi kovamaz anadolu bizim tarihimiz orda geçti Atatürk vermedide osmanlı vermedi Allah(cc) izniyle tabi kimseye vermedi de biz mi vereceğiz 2 çapulcu için 2 yurttaşımı bile vermem can vermek var ama sözden dönmek yok...

Kardeş Ben Saf Türkleri savunuyorum benden kürtmüşüm gibi bahsetmişin...Ve Fikirlerimin herzaman arkasındayım..

Kendini zorlama kardeş 2080 bu işin sonu anlamıyormusun 2080 e kadar herşey olup bitecek sonraki 40 yıl küfür.
2011 de tabiki birşeyler olacak 2012 de sende bişiler olacak.Senin hoşuna gitmeyebilir ama Dünya hakimiyeti olacak kardeş başladı bile.Bu işin sırrını bilsen zaten konuşmazsın emin ol.
adamlar ay ı geçti mars ı keşfediyor.
benim güzel ülkem zenginleşti ya japon kredisi olmadan viyadüklerini tamir edemiyor.
yani lafın kısası lafla peynir gemisi yürümüyor arkadaş.
sen bilimde ve fen de ab ve abd yi geçicen ki dünya lideri olasın .
gerisi hoş ve boş.
van minutla işler yürümüyor sonra israil casus uçak vermiyor abd istihbaratı kesiyor
biz çalışıp yapalım ki ele güne muhtaç olmayalım...

:D Biz değil zaten Allah yapacak ama her birimizede görev verebilir Ama mutlaka olacak tevratta nasıl İsa(as) gelece dedi ve geldi.
İncilde nasıl Hz.Muahmmed gelecek dedi ve geldi.
Kur'an da islamın hakimiyetinde ve Hz.İsa(as) dan bahsediyor sizde diyorsunuzki hayır canım olurmu abd izin vermez hemen öldürür.İsrail izin vermez.Onlar haşa Allah(cc) daha güçlü.Onları yaratanlar zaten uzaylı....
Ne dediğinizi bilseniz konuşmazsınız....

Kardeş Ben Saf Türkleri savunuyorum benden kürtmüşüm gibi bahsetmişin...Ve Fikirlerimin herzaman arkasındayım..

Faketmez Kürt ol Laz ol ebedi kardeşimsin.
Saf tuzlu acılı Türkü savunma diye birşey yoktur.Müslümanları korumak kollamak vardır ve masumları....

Bu zamana kadar bedüizzamanın dedikleri çıkmıştır ve devam eden süreçlerdir burda yayınladım.Hadisleri ve yateleride verdim.
Eğer 2012 de bişi olmazsa gel yüzüme tükür.Ben inançlıyım.EvelAllah.
Merak ettiysen söylim Kıyam(Kalkmak) olacak.Beyin kıyamı beyinlerin kalkışı.Huzur ve dine dönüş başlayacak.Sende inşaAllah çok güzel bir mümin olacaksın inşaAllah gene o gün burada muhabbet ederiz.

Halifeliği kaldıran Allah(Çok büyük olaydır)
Osmanlıyı yıkan Allah
Türkiye cumhuriyetini kuran Allah
Herşey Allah(cc) elinde sen Allah'ın gücünü kavrayamadın galiba.
Biz sadece vesileyiz küçük bir sebep.Bu mesajı sana göstertende Allah.Bak ne kadar güçlü benm burda oturduğum yerden yazdığım şeyi sen gözlerinle görüyorsun saniyeler içinde hemnde binlece kişi aynı anda.İşte 2012 de bunu kavrayacağız.
Herşeyin Allah(cc) elinde olduğunu.

Allah(cc) istese kürdistanı Türkiye ye kurardı.
Ama bunların hiçbirini şu ana kadar yapmadı inşaAllah.
Neden hepsi çok sevdiği Hz.Mehdi(as) onun için kıyameti uzatmış.
Gerisini sen düşün.....
Geri adım atmam.Biz devletimizi Allah a emanet etmişiz.Gerisi Allah(cc) bileceği iştir...

:D :D En Çok'ta Şuna Güldüm Be Halifeliği kaldıran Allah(Çok büyük olaydır)... Ya 700 Yıl Almamış... Ne Hikmetse Atatürk Kaldırınca Allah Kaldırdı :)

Kürdistan Kurulmadı Mı... Senin Kuzey Irak'ın İsminin Ne Olduğunu Bilmiyorsun Sanırsam :)

Dini Bütün Kardeşim 2012'de Kıyamet Bekleniyor O Da Yazılıyor Mu Bi Yerde :)

Valla 1,5 Milyar Müslüman Var Dünya Üzerinde... Yarısı Çakma Müslüman Yani Tarikatçi Cemaatçi vs... :goz:

Bunlarla Mı Türk-İslam birliği Veya Türkiyenin %98'i Müslüman Yarısı... %4 %8 Arası Çakma Müslüman Bunlarla Mı Türk-İslam Birliği Olacak... :goz:

Yapacaksan... Önce Azerilerden Başla Onların Gönlünü Al... Doğu Türkistan'ın Al... Ondan Sonra Birlik Düşün Şu Bu Düşün... :goz:

Müslümanlar Kâfirlerle Dostluk ve Birliktelik Oluşturamazlar

“ALLAH, kâfirlere mü’minlerin aleyhinde asla bir yol vermez.” (4/Nisâ, 141)

“Ey iman edenler! Kâfirlere uyarsanız, sizi eski dininize geri çevirirler; o takdirde büsbütün kaybedersiniz.” (3/Âl-i İmrân, 149)

“Kâfirlere itaat etme ve bununla (Kur’an ile) onlara karşı olanca gücünle büyük bir savaş ver (büyük cihad yap).” (25/Furkan, 52)

“Fitne tümüyle yok olunca ve din de ALLAH için tatbik edilinceye kadar onlarla savaşın. Fitne çıkarmaktan vazgeçerlerse zâlimler hâriç (hiç kimseye) düşmanlık yoktur.” (2/Bakara, 193)

“Ey iman edenler! Kendilerine kitap verilenlerden bir gruba uyarsanız, imanınızdan sonra sizi çevirip kâfirler haline getirirler.” (3/Âl-i İmrân, 100)

“Sen onların milletine/dinine uyuncaya kadar yahûdiler de hıristiyanlar da senden râzı olmazlar. De ki: ‘Doğru yol, ancak ALLAH’ın yoludur.’ Sana gelen ilimden sonra eğer onların hevâlarına/arzularına uyacak olursan, andolsun ki, ALLAH’tan sana bir dost ve yardımcı yoktur.” (2/Bakara, 120)

“Ey iman edenler! Yahûdileri ve hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirinin dostudurlar (birbirinin tarafını tutarlar). İçinizden onları dost kabul edenler, onlardandır. Şüphesiz ALLAH, zâlimler topluluğuna yol göstermez.” (5/Mâide, 51)

“Ey iman edenler Benim de düşmanım, sizin de düşmanınız olanları dost edinmeyin. Onlar size gelen hakkı/gerçeği inkâr etmişken, onlara sevgi gösteriyorsunuz. Halbuki onlar Rabbiniz olan ALLAH’a inandığınızdan dolayı, Peygamber’i ve sizi yurdunuzdan çıkarıyorlar. Eğer siz Benim yolumda savaşmak ve rızâmı kazanmak için çıkmışsanız, onlara nasıl sevgi gösterirsiniz? Oysa Ben sizin gizlediğinizi de açığa vurduğunuzu da bilirim. Sizden kim bunu yaparsa, doğru yoldan sapmış olur. Şayet onlar sizi ele geçirirlerse, size düşman kesilecekler, size ellerini ve dillerini kötülükle uzatacaklardır. Zaten inkâr edip kâfir olmanızı istemektedirler.” (60/Mümtehine, 1-2)

“O münâfıklar ki, mü’minleri bırakarak kâfirleri dost ediniyorlar. İzzeti (şeref ve zaferi) onların yanında mı arıyorlar? Muhakkak ki bütün izzet kudret ALLAH’ındır.” (4/Nisâ, 139)

“Yoksa onlardan mı korkuyorsunuz? Eğer gerçek mü’minlerden iseniz ALLAH kendisinden korkmanıza daha lâyıktır.” (9/Tevbe, 13) “İnsanlardan korkmayın; Benden korkun. Benim âyetlerimi az bir karşılıkla satmayın. Kim ALLAH’ın indirdiği hükümlerle hüküm vermezse işte onlar kâfirlerin ta kendileridir.” (5/Mâide, 44)

“…İyilik ve takvâ (ALLAH’ın yasaklarından sakınma) üzerinde yardımlaşın; günah ve düşmanlık üzerine yardımlaşmayın. ALLAH’ tan korkun; çünkü ALLAH’ın cezası çetindir.” (5/Mâide, 2)

Bak ne güzel işte. Sende benim için dua ederek belkide sevap hanene bir sevap daha yazdırdın. Karşılıklı dayanışma:w00t:

Fırsat buldukça meal okurum zaten. Ama senin çıkarttığın anlamla benimki aynımıdır orası şüpeli...

Müslüman insan davasını İslami metodla tebliğ eder.Cenabı Allah Hz.Musa(a.s) a firavuna kavli leyyin( yumuşak söz) ile tebliğ etmesini emretmiştir.

Bu itibarla bize düşen bu emrin tatbikçi olmaktır.Mamafih tartışmaların hararetinden bu ölçüden kısmen sapmalar olabilir.Bundan dolayı Cenabı Allah dan ve muhataplarımızdan af dileriz.

Biz tebliğciğiz.Zaten Müslümanın asıl görevi budur.Müslüman seferden sorumludur.,zaferden değil.Zaferi verecek olan Cenabı Allah dır.

Konu ile ilgili şunu demek isteriz.İslamiyette eğer İslamın menfaatine olacaksa gayrı müslimle ittifak edilir.Bu akıl ve maslahat icabıdır.İslam fıtrat dinidirPeygamber(s.a.) hayatını okumak lazım.

Peygamber(s.a.v) Medine de kurduğu devletin anayasasının 16. maddesine göre “tabi olmaları” şartı ile Müslümanların yardım ve müzaheretlerine hak kazanacakları tesbit ediliyordu. Aynı zamanda dışarıdan gelecek herhangi bir hücum karşısında da beraberce şehri müdafaâ edecekler, bu hususta birbirinin yardımına koşacaklardır. Bu hücum ister Müslümanlara, ister Yahudilere olmuş olsun, fark etmeyecekti

Bu maddeler ışığında, Müslümanların ehl-i kitaptan olan Yahudilerle ittifakını görmekteyiz.

Ayrıca İslamın menfaatine olacağı mutlak olan işte daha farklı uygulamalarda caizdir.Mesela Efendimize(s.a.v) ismi ile hitap men edilmişken O(s.a.v) taraflar kısmında ismi ile yani Muhammed bin Abdullah yazan,Resullullah denmesine karşı çıkan müşriklerle anlaşmıştır.Muhammed bin Abdullah yazamazsınız dememiştir.Çünkü maslahat icabı Müslümanların sulhe sukünete ihtiyacı olmuştur.

Bunun gibi örnekleri çoğaltmak mümkün.Mesela Talas savaşını unutmamak lazım.Müslüman Araplar o zaman Müslüman olmayan Türklerle ittifak edip Çinlilere karşı savaşmışlardır.

İslamiyette din ırkla ter'em(birleşmiş) değildir.Her Türkün Arabın Müslüman olmayacağı gibi her Müslüman da Arap yahud Türk değildir.Irkla din ter'em değildir.

Irkla dinin ter'em olduğu tek inanç yahudiliktir.Yahudiler yahudi ırkından olmayanları Musevi saymazlar.Bunun tipik misali Karaim yahud Hazar Türkleridir.Musevi şeriatını benimsemelerine rağmen bir kişiyi İsraile kabul etmezler.

Hülasatul kelam BOP denen iş bir menfaat dengesidir.Önemli olan vasıtalar değil gayedir.Bu oluşumda Türkiyeye ağabeylik rolü düşmekte,bu da belli ölçüde Osmanlı zihniyetine büründürmeyi gerektirmekte bu ise İslam atmosferinin ferdi sahada değil resmi sahaya da tezahürünü intac etmektedir.80 küsur senelik Osmanlı zihniyetinden ayrılışın ülkeye kazandırdıkları malumdur.

Ortadoğu daki ağabeylik rolü ise bize yıllardır Batı aleminin kapısında sürünme zilletinden kurtarma şansı doğurmaktadır.

Birşeyin kemal sıfatındaki noksanlık ademini(yok olmasını) gerektirmez.Kirli su da sudur.Kirlendi diye su olmaktan çıkmaz.

Eğer bu rol-ki bu Türkiyede İslamiyetin sahasını genişletmeyi gerektirir-Türkiye ye verilecekse bu iş sakim militarist düzenle olmaz.İşte bu yüzden ılımlı İslam ol deniyor.Çünkü İslamiyeti anarşist ilan ettiler daha mürekkebi kurumadı.

:D :D En Çok'ta Şuna Güldüm Be Halifeliği kaldıran Allah(Çok büyük olaydır)... Ya 700 Yıl Almamış... Ne Hikmetse Atatürk Kaldırınca Allah Kaldırdı :)

Kürdistan Kurulmadı Mı... Senin Kuzey Irak'ın İsminin Ne Olduğunu Bilmiyorsun Sanırsam :)

Dini Bütün Kardeşim 2012'de Kıyamet Bekleniyor O Da Yazılıyor Mu Bi Yerde :)

Valla 1,5 Milyar Müslüman Var Dünya Üzerinde... Yarısı Çakma Müslüman Yani Tarikatçi Cemaatçi vs... :goz:

Bunlarla Mı Türk-İslam birliği Veya Türkiyenin %98'i Müslüman Yarısı... %4 %8 Arası Çakma Müslüman Bunlarla Mı Türk-İslam Birliği Olacak... :goz:

Yapacaksan... Önce Azerilerden Başla Onların Gönlünü Al... Doğu Türkistan'ın Al... Ondan Sonra Birlik Düşün Şu Bu Düşün... :goz:

Çok emin konuşma bende senin gibi düşünüyordum.Ama öyle değil.
Sen nerden biliyorsun çakmaolduklarını müneccin misin?Günaha giriyorsun ayıp.

Allah diyor ki bana bir kaç kişi bile iman etse ben hak din islamı dünyaya hakim kılacağım.Kesin emri vardır.Sence haşa Allah(cc) yalan mı söylüyor yada bize gücü yetmiyormu....

Müslüman insan davasını İslami metodla tebliğ eder.Cenabı Allah Hz.Musa(a.s) a firavuna kavli leyyin( yumuşak söz) ile tebliğ etmesini emretmiştir.

Bu itibarla bize düşen bu emrin tatbikçi olmaktır.Mamafih tartışmaların hararetinden bu ölçüden kısmen sapmalar olabilir.Bundan dolayı Cenabı Allah dan ve muhataplarımızdan af dileriz.

Biz tebliğciğiz.Zaten Müslümanın asıl görevi budur.Müslüman seferden sorumludur.,zaferden değil.Zaferi verecek olan Cenabı Allah dır.

Konu ile ilgili şunu demek isteriz.İslamiyette eğer İslamın menfaatine olacaksa gayrı müslimle ittifak edilir.Bu akıl ve maslahat icabıdır.İslam fıtrat dinidirPeygamber(s.a.) hayatını okumak lazım.

Peygamber(s.a.v) Medine de kurduğu devletin anayasasının 16. maddesine göre “tabi olmaları” şartı ile Müslümanların yardım ve müzaheretlerine hak kazanacakları tesbit ediliyordu. Aynı zamanda dışarıdan gelecek herhangi bir hücum karşısında da beraberce şehri müdafaâ edecekler, bu hususta birbirinin yardımına koşacaklardır. Bu hücum ister Müslümanlara, ister Yahudilere olmuş olsun, fark etmeyecekti

Bu maddeler ışığında, Müslümanların ehl-i kitaptan olan Yahudilerle ittifakını görmekteyiz.

Ayrıca İslamın menfaatine olacağı mutlak olan işte daha farklı uygulamalarda caizdir.Mesela Efendimize(s.a.v) ismi ile hitap men edilmişken O(s.a.v) taraflar kısmında ismi ile yani Muhammed bin Abdullah yazan,Resullullah denmesine karşı çıkan müşriklerle anlaşmıştır.Muhammed bin Abdullah yazamazsınız dememiştir.Çünkü maslahat icabı Müslümanların sulhe sukünete ihtiyacı olmuştur.

Bunun gibi örnekleri çoğaltmak mümkün.Mesela Talas savaşını unutmamak lazım.Müslüman Araplar o zaman Müslüman olmayan Türklerle ittifak edip Çinlilere karşı savaşmışlardır.

İslamiyette din ırkla ter'em(birleşmiş) değildir.Her Türkün Arabın Müslüman olmayacağı gibi her Müslüman da Arap yahud Türk değildir.Irkla din ter'em değildir.

Irkla dinin ter'em olduğu tek inanç yahudiliktir.Yahudiler yahudi ırkından olmayanları Musevi saymazlar.Bunun tipik misali Karaim yahud Hazar Türkleridir.Musevi şeriatını benimsemelerine rağmen bir kişiyi İsraile kabul etmezler.

Hülasatul kelam BOP denen iş bir menfaat dengesidir.Önemli olan vasıtalar değil gayedir.Bu oluşumda Türkiyeye ağabeylik rolü düşmekte,bu da belli ölçüde Osmanlı zihniyetine büründürmeyi gerektirmekte bu ise İslam atmosferinin ferdi sahada değil resmi sahaya da tezahürünü intac etmektedir.80 küsur senelik Osmanlı zihniyetinden ayrılışın ülkeye kazandırdıkları malumdur.

Ortadoğu daki ağabeylik rolü ise bize yıllardır Batı aleminin kapısında sürünme zilletinden kurtarma şansı doğurmaktadır.

Birşeyin kemal sıfatındaki noksanlık ademini(yok olmasını) gerektirmez.Kirli su da sudur.Kirlendi diye su olmaktan çıkmaz.

Eğer bu rol-ki bu Türkiyede İslamiyetin sahasını genişletmeyi gerektirir-Türkiye ye verilecekse bu iş sakim militarist düzenle olmaz.İşte bu yüzden ılımlı İslam ol deniyor.Çünkü İslamiyeti anarşist ilan ettiler daha mürekkebi kurumadı.

Daha önceki yorumlarında abdnin asıl niyetinin petrol olduğunu söylemiştin. Peki abd ile ittifak kurup müslüman petrollerini alıp gitmesine izin vermen müslümanların menfatinemidir? Irağa girip müslümanları katletmesine izin vermendemi menfattir?

Bide uzun yazılarında daha sade bi font kullansan iyi olur. Gerçekten göz yoruyor...

Daha önceki yorumlarında abdnin asıl niyetinin petrol olduğunu söylemiştin. Peki abd ile ittifak kurup müslüman petrollerini alıp gitmesine izin vermen müslümanların menfatinemidir? Irağa girip müslümanları katletmesine izin vermendemi menfattir?

Bide uzun yazılarında daha sade bi font kullansan iyi olur. Gerçekten göz yoruyor...

Peki şu an petrol parası Türk halkının hatta Arap halkının cebine mi girmektedir?

Arap rüesası o parayı kumarda yemektedir.Bunu anlamak isteyenler Bahreyn diye bir ada vardır Irak'ın önünde ona bakabilirler.Suud zenginleri perşembe öğleden sonra altın kaplı araçlarla konvoy halinde -denizden 13 km köprü yapıldı-Bahreyne gider.Fuhuş kumar dünyada olan bütün pisliklerin haddi azamisi orda olur.Avrupanın fahişeleri Bahreyne pasaportsuz inerler.

Eski Suud kralı Fahd kral olmadan evvel Londrada bavullar dolusu para ile kumar oynadığını o zamanın gazeteleri yazmıştır.

Türk millletinin yeniden ve âlemşümûl bir kudret olmasının önündeki en büyük engel, “sakîm kemalizm ve laiklik anlayışı” olduğuna nazaran, bunların bertaraf edilmesi her türlü hâlukârda zarardan çok kâr tevlid edecektir. Bir tarattan AB, kemalizmin fârik ve mümeyyiz vasfı olan “militarizm” sebebiyle onu reddetmekte, diğer taraftan da Amerika, Ortadoğudaki şahsî emellerine ulaşabilmek için bizi kullanmak istemektedir. Şu durumda Ortadoğu petrollerinin işbaşındaki idareciler tarafından büyük ekseriyetle gaspedilmiş olmasından daha kötü olmayacak bir Amerikan plânına neden karşı çıkalım. Saddam’ın “altmış dört milyar dolarlık” serveti ona gökten mi yağmıştır?!. Etrafındaki insanların devâsâ servetleri de cabası… Demek ki, Irak petrollerini Amerika çıkarsa herhalde Irak halkına bu yerli işgalcilerden daha fazla pay vereceği muhakkaktır. Esâsen Batı ülkeleri her tarafta toprak altında mevcud olan petrolü kasalarında bir ihtiyaç akçesi olarak görmektedirl

Tamamen hurafe batıl inançlar bunlar.
Bop dediğiniz şey heralde sınırları genişletmek ülkeleri birşeştirmek.Bir kere burda yanlışlık var Ak partiyle alakası olmayan birşey.Bir kere Allah'ın emri tüm ülkelerin birleşmesi Türk-İslam birliği
Vizelerden sonra pasaportlarda kalkacak.inşaAllah.
Bunu kimse durduramaz Ak parti ne kara ne de beyaz.Ne yaparsalar yapsınlar sadece hizmet edebilir.
Sen mesela şu an bunları yayınlıyosun ama sende farkında olmadan yardım ediyorsun.
İktidara baykal gelse oda sadece hizmet eder değşen birşey olmaz.Siz zannediyorsunuz ki Erdoğan gidince duracak.

Kafirlerde öyle düşünüler Efendimiz(sav) gidince nasıl olsa islam biter dediler ama hala gördüğünüz üzere Allah istemedikçe bitmiyor.

Halifeliği kaldıran Allah osmanlıyı yıkan Allah Türkiye cumhuriyetini Kuranda Allah İstanbulu Alan da Allah(cc) biz sadece vesileyiz sadece sevdiği bir kul için yapmıştır benim bir sııntım yok.Ben memnunum

Allah vaadinden dönmez bir kere.Bop değil Türk-İslam birliği.

Kürt açılımında geri adım atarsa burda hepinizin yanında "korkru" yapamadı pısırık derim ama daha ipin ucu gözükmeden konuşursaam yarın bir gün şapa otururum.

Trafocum senin anlayacağın mahalesef aklından geçenler değil.Hoşuna gitmeyecek belki Ama Allah'ın dediği haktır ki olacak istersen önümüzdeki seçimlerde senn istediğin partiye oy vereyim bak göreceksin ilerlemeden başka birşey olmayacak....

bu kadar saflık olmaz.adam kendisi BOP başkanı oldugunu söylemedi mi?Taptıgınız sizin olsun.tapmaya devam edin.görmüyor, duymuyor, anlamıyorsunuz.

aç kapa aç kapa acılım değilde iyice s.çılım oldu bu iş . Pandoranın kutusu hesabı .

kart, kurt, kirt = kürt , arthema acılımı gıbı .

Açılan başlığa bakın,yapılan yorumlara bakın.Herkes birbirinin Dindarlığını yorumluyor.Allah ile kul arasına girmeyin,herkes kendi inancından sorumludur,bırakın bu dini yorumları,sanki tek inançlı müslüman sizlersiniz!!
Kürt açılımı ve BOP aynı zihniyettir,güzelim memleketimi böl,parçala yut mantığına ve ABD ile AB ne hizmet etmektedirler.Bunları göremiyorsanız,siteye birde İmam getirin bari.Yazıklar olsun zihniyetinize! lanet olsun bölücü ve yıkcılara!!!

Bir zamanlar Cuma namazlarından sonra filistine özgürlük nidaları ile sultanahmet ve beyazıt camilerinin önü dolup taşar polis her hafta pkk lı yerine bunları coplardı.Akp ne zaman iktidara geldi bunlarda deliklerine giriverdi.Demekki terörü hortlatan yada yöneten birileri var ama anlayana.

*Çok yerinde ve gözlerden kaçan bir tespit .Şeytan ayrıntılarda gizlidir lafını tasdik eden bir tespit.

konu başlığına yada açana bakıpta adam arayanlar içlerindeki münafıklığın farkında değiller.Maşallah forumun her yeri NURLANMIŞ.Sitenin sahibi görmezmidir bu NURU.
Bu gidişle fetullahackhell olacak site haberiniz olsun

*Forum yönetimi ise çok başarılı bence, bu sayede müslüman görünümlü hainlerin ciğerlerini daha net görüyoruz, taşıdıkları zihniyeti daha iyi anlıyabiliyoruz, dostumuzu düşmanımızı daha net görüyoruz.

Bop denen proje yarım kalmış uygulanamış serv projesinin yeni versiyonudur ve bu projenin uşakları geçmişte olduğu gibi bu günde bellidir.

Servin uşakları yunan ordusu için duacı olurdu yunan ordusunu halife ordusu ilan ederlerdi ,şimdiki uşaklar amerikan askeri için duacı olup amerkan ordusunu islam ordusu ilan ediyorlar.....

Açılan başlığa bakın,yapılan yorumlara bakın.Herkes birbirinin Dindarlığını yorumluyor.Allah ile kul arasına girmeyin,herkes kendi inancından sorumludur,bırakın bu dini yorumları,sanki tek inançlı müslüman sizlersiniz!!
Kürt açılımı ve BOP aynı zihniyettir,güzelim memleketimi böl,parçala yut mantığına ve ABD ile AB ne hizmet etmektedirler.Bunları göremiyorsanız,siteye birde İmam getirin bari.Yazıklar olsun zihniyetinize! lanet olsun bölücü ve yıkcılara!!!

Bop eşbaşkanlığı <||||||||||||||||>Kürt Açılımı

Başbakan çıktı bop eşbaşkanıyım dedi.Ve cahil kesim sazan gibi onu yaralamak adına binlerce sitede binlerce yazılar yazdı.Ve 100 lerce site açıldı bu konuda.Ve bu yazılardan biride burada bu sefer kürt açılımı dahil edilmiş gülmemek elde değil.Kürt açılımı ile ilgili birçok parti kürt raporu hazırlamıştır.Bunların başında chp gelmektedir.Bugüne kadar abd projesi olarak nitelendirilmeyen proje bugün neden abd projesi olarak nitelendiriliyor? Neyse ben bop a geri döneyim.Anlattıklarımdan sonra bopla kürt açılımına bağlantı kurabilecek olanlara Allah akıl fikir versin diyorum.

Başbakan ne dedi:" Büyük ortadoğu projesini okumayanlar; atıp tutmasınlar"
Başbakanın söylediği söze dikkat edin. "Büyük ortadoğu projesini okumayanlar".Adam size sesleniyor yahu bilmiyorsun oku araştır diyor.Hiçbir genel başkan oraya çıkıpta israilin bop projesini kastederek bop eşbaşkanıyım demez.Yani bunu kemal kılıçdaroğlunun bile yapacağına inanmıyorum. Bu projeyi israilin bayrağında yer alan yıldız projesi ile birçok kişi karıştırdı.Ben size söyleyeyim başbakanın kastettiğini.Türk - İslam birliği projesidir.Başbakan demedimi bu bir barış projesidir.Sen tutupda israilin planına barış projesi diyebilir misin?(Bilmeyenler israilin projesini de araştırsın)
Bu kadar cahil olmayın lütfen.Cahillik başa beladır derler.Başbakan sizin gibi cahillere öğüt veriyor.Lütfen okuyun araştırın! Ya israilin projesini barış projesi olarak gören biri israil başbakanın yüzüne karşı çocuk katilisiniz diyebilir mi?ve bu zirve birçok medya tarafından canlı yayınlandı.Bu medya karşısında bunları projesine destek veren biri söyleyebilir mi sevgili arkadaşlar.SÖYLEMEZ.Başbakanın kastettiği bop(TÜRK-İSLAM birliği projesidir)

YİNE DE ISRARCI OLANLAR VARSA LÜTFEN TÜRK-İSLAM BİRLİĞİNİ OKUSUNLAR, ARAŞTIRSINLAR
Onlarda bu projenin bir barış projesi olduğunu göreceklerdir.

Bop eşbaşkanlığı <||||||||||||||||>Kürt Açılımı

Başbakan çıktı bop eşbaşkanıyım dedi.Ve cahil kesim sazan gibi onu yaralamak adına binlerce sitede binlerce yazılar yazdı.Ve 100 lerce site açıldı bu konuda.Ve bu yazılardan biride burada bu sefer kürt açılımı dahil edilmiş gülmemek elde değil.Kürt açılımı ile ilgili birçok parti kürt raporu hazırlamıştır.Bunların başında chp gelmektedir.Bugüne kadar abd projesi olarak nitelendirilmeyen proje bugün neden abd projesi olarak nitelendiriliyor? Neyse ben bop a geri döneyim.Anlattıklarımdan sonra bopla kürt açılımına bağlantı kurabilecek olanlara Allah akıl fikir versin diyorum.

Başbakan ne dedi:" Büyük ortadoğu projesini okumayanlar; atıp tutmasınlar"
Başbakanın söylediği söze dikkat edin. "Büyük ortadoğu projesini okumayanlar".Adam size sesleniyor yahu bilmiyorsun oku araştır diyor.Hiçbir genel başkan oraya çıkıpta israilin bop projesini kastederek bop eşbaşkanıyım demez.Yani bunu kemal kılıçdaroğlunun bile yapacağına inanmıyorum. Bu projeyi israilin bayrağında yer alan yıldız projesi ile birçok kişi karıştırdı.Ben size söyleyeyim başbakanın kastettiğini.Türk - İslam birliği projesidir.Başbakan demedimi bu bir barış projesidir.Sen tutupda israilin planına barış projesi diyebilir misin?(Bilmeyenler israilin projesini de araştırsın)
Bu kadar cahil olmayın lütfen.Cahillik başa beladır derler.Başbakan sizin gibi cahillere öğüt veriyor.Lütfen okuyun araştırın! Ya israilin projesini barış projesi olarak gören biri israil başbakanın yüzüne karşı çocuk katilisiniz diyebilir mi?ve bu zirve birçok medya tarafından canlı yayınlandı.Bu medya karşısında bunları projesine destek veren biri söyleyebilir mi sevgili arkadaşlar.SÖYLEMEZ.Başbakanın kastettiği bop(TÜRK-İSLAM birliği projesidir)

YİNE DE ISRARCI OLANLAR VARSA LÜTFEN TÜRK-İSLAM BİRLİĞİNİ OKUSUNLAR, ARAŞTIRSINLAR
Onlarda bu projenin bir barış projesi olduğunu göreceklerdir.

Kardeş günlerdir bende söylüyorum ama....

Kalpleri vardır bununla kavrayıp-anlamazlar, gözleri vardır bununla görmezler, kulakları vardır bununla işitmezler. Bunlar hayvanlar gibidir, hatta daha aşağılıktırlar. İşte bunlar gafil olanlardır. (Araf Suresi, 179)

Bazılarınızı tenzih ederim...

BOP' a bir göz atalım.
Yani Amerika ve İsrail'in Ortadoğu'da kan dökmesine neden olan o vahşi proje. (Kimisine göre Amerika' yı ve İsrail'i kandırıp, yapılacak İslam Birliği :durdurun )

Ne istiyor BOP, Ortadoğu' yu?
Peki neden istiyor huzur, refah, gelişim vs. Irak' a gelen huzur gibi..

Peki Kürt Açılımı yapan kimler?
2pzxl6t.jpg

Canlı izleyelim doğru mu duyduk?
BOP Eşbaşkanı

Diyarbakır merkezli sözde kürdistan devletinin kurulmasına imkan tanıyan kısaca ÜLKEMİZİ BÖLEN BİR PROJE.
24ux8qc.jpg

Peki ülkemizi bölmeye çalışanların sonu ne olur "MINDAR OLUR"

BOP' a bir göz atalım.
Yani Amerika ve İsrail'in Ortadoğu'da kan dökmesine neden olan o vahşi proje. (Kimisine göre Amerika' yı ve İsrail'i kandırıp, yapılacak İslam Birliği :durdurun )

Ne istiyor BOP, Ortadoğu' yu?
Peki neden istiyor huzur, refah, gelişim vs. Irak' a gelen huzur gibi..

Peki Kürt Açılımı yapan kimler?
2pzxl6t.jpg

Canlı izleyelim doğru mu duyduk?
BOP Eşbaşkanı

Diyarbakır merkezli sözde kürdistan devletinin kurulmasına imkan tanıyan kısaca ÜLKEMİZİ BÖLEN BİR PROJE.
24ux8qc.jpg

Peki ülkemizi bölmeye çalışanların sonu ne olur "MINDAR OLUR"

Buyrun....

160205.jpg

Buyuralım da.

Genişletilmiş Ortadoğu ve Kuzey Afrika Bölgesi ile Müşterek bir Gelecek ve İlerleme için Ortaklık Projesi (İngilizce:Greater Middle East Initiative veya Partnership for Progress and a Common Future with the Region of the Broader Middle East and North Africa) Yani BOP

Nerede???

Neden Başkanı Bush :blink::blink:

"Filistin'de duyulanı onlar duyamazlar. Kosava'da duyulan acıyı Orta Asya'da duyulan acıyı onlar duyamazlar. Biz icraatı yaparız onlar lafını yapar. Ne ana muhalefet ne yavru muhalefet bizim kadar hassasiyet duyuyor."

Bence bu cümle bu yukarıdaki muhalif teorilere kapak olmuştur.....
kapağı kırın ondan sonra muhalefet yapın ama fazla zorlanmayın trafonuz patlar sonra....

Geri