Kürt Açılımı ve BOP

Buyuralım da.

Genişletilmiş Ortadoğu ve Kuzey Afrika Bölgesi ile Müşterek bir Gelecek ve İlerleme için Ortaklık Projesi (İngilizce:Greater Middle East Initiative veya Partnership for Progress and a Common Future with the Region of the Broader Middle East and North Africa) Yani BOP

Nerede???

Neden Başkanı Bush :blink::blink:

Çok komiksin.
Bak kardeşim.Bendaha önce islamın dünyaya hakimiyetiyle ilgili ayet hadisler sıraladım.Nerdoğan ne buş ne obama bunların 7 sülalesi gelse gene bu iş olur.
Yapan Allah(cc) yaptıran Allah(cc).

Sen 2010 da gör bak ilerlemeye devam edeceğiz.Beki yıl sonunda pasaportlarda kalkacak ama muhakkak kalkacak.
Bu yıl gene hareketli geçecek Allahu Alem.Ergenekon gibi devlete TSK ya sızmış yapılanmalar ağır darbeler alacak.Pkk diğer yıllara oranla düşüş yaşayacak.Umutlu bakanlar için çok güzel geçecek ama kötü bakanlar kan kusacak nefret akacak.

Galiba sen beni yanlış anladın ben Türk-İslam birliği ouşacak dediysem zaten olmuştur.Kıyamet olacak denildiyse zaten olmuştur olduğunuda biliyoruz.Biz tekrarını yaşıyoruz.Aceba olacak mı?Olabilir mi?Olamaz diye sorular yok kafamızda olduğunu biliyoruz ve bunu durduracak hiç kimse yok kimse Allah'ın kaderini değiştiremez.
Örnekler ıspatlar verebilirim....

Açılan başlığa bakın,yapılan yorumlara bakın.Herkes birbirinin Dindarlığını yorumluyor.Allah ile kul arasına girmeyin,herkes kendi inancından sorumludur,bırakın bu dini yorumları,sanki tek inançlı müslüman sizlersiniz!!
Kürt açılımı ve BOP aynı zihniyettir,güzelim memleketimi böl,parçala yut mantığına ve ABD ile AB ne hizmet etmektedirler.Bunları göremiyorsanız,siteye birde İmam getirin bari.Yazıklar olsun zihniyetinize! lanet olsun bölücü ve yıkcılara!!!

Sana yazıklar olsun , ülke bunca sene bir çocuk tarafından yönetilse daha iyi yönetilirdi be , işler iyiye gidince etekleriniz tutuştu sen kimsin bizi bölücülükle suçluyorsun asıl bölücüler Malatyadan öteye seçim mitinglerine bile gitmeyenler ...
Asıl bölücüler öyle partilere oy verenler , ortaya çıkmadı mı PKK sı da , Ergenekonu da DHKP_C si de IBDA_C side Hizbullah ı da aynı kişilere bağlı , kendini bilmez 3 5 çapulcunun Siyonistler tarafından desteklenmesiyle oluşturulmuş cefası milletime mikroplar

CHP de onların avukatı , MHP de tezin antitezi mantığı ...

2 dedem çanakkalede boşuna şehit olmadı , insallah Sakarya Meydan MUharebesinde durdurduğumuz geri çekilmemizi İngiltereye varana kadar devam ettirecez tabi ilimle fenle ...

2049 2050 inşallah Frengistanın temizlenişi olacak...

Barışı hazmetme meselesi?
Başbakan bop u okumayanlar atıp tutmasın diyor.

Çok komiksin.
Bak kardeşim.Bendaha önce islamın dünyaya hakimiyetiyle ilgili ayet hadisler sıraladım.Nerdoğan ne buş ne obama bunların 7 sülalesi gelse gene bu iş olur.
Yapan Allah(cc) yaptıran Allah(cc).

Sen 2010 da gör bak ilerlemeye devam edeceğiz.Beki yıl sonunda pasaportlarda kalkacak ama muhakkak kalkacak.
Bu yıl gene hareketli geçecek Allahu Alem.Ergenekon gibi devlete TSK ya sızmış yapılanmalar ağır darbeler alacak.Pkk diğer yıllara oranla düşüş yaşayacak.Umutlu bakanlar için çok güzel geçecek ama kötü bakanlar kan kusacak nefret akacak.

Galiba sen beni yanlış anladın ben Türk-İslam birliği ouşacak dediysem zaten olmuştur.Kıyamet olacak denildiyse zaten olmuştur olduğunuda biliyoruz.Biz tekrarını yaşıyoruz.Aceba olacak mı?Olabilir mi?Olamaz diye sorular yok kafamızda olduğunu biliyoruz ve bunu durduracak hiç kimse yok kimse Allah'ın kaderini değiştiremez.
Örnekler ıspatlar verebilirim....

Sen de herşeyde Allah diyorsun..Tabii ki diyeceksin ama kadercilik oynama..Allah sana akıl vermiş..onu kullanmanı,geliştirmeni istemiş..Eee Türkiye'yi ele geçirecekler bütün mahallelerimizi talan edecekelr desek sen gene ee Allah öyle buyurmuş mu diceksin..saçmalıyorsun..

Sen de herşeyde Allah diyorsun..Tabii ki diyeceksin ama kadercilik oynama..Allah sana akıl vermiş..onu kullanmanı,geliştirmeni istemiş..Eee Türkiye'yi ele geçirecekler bütün mahallelerimizi talan edecekelr desek sen gene ee Allah öyle buyurmuş mu diceksin..saçmalıyorsun..

Tamam olsun o zaman eğer bunlar olmazsa 10 yıl içinde gel yüzüme tükür.
Uzak değil ne dediğimi 2012 de anlayacaksın.Sen Allah'ın gücünün farkında değilsin.Zannediyorsun bazı şeylerde hükmü var öyle değil herşeyde hükmü var uyumz yorulmaz dinlenmez bu yazıları sana göstertende Allah(cc).Ne güzel bak 3 boyutlu aynı anda binlece kişi ve saniyelik bir oranla görüyorsunuz.
insanları yaratn Allah sence onları ontrol edemezmi?Ne kadar saçma değil mi böyle düşünmek bile haramdır...

Geri