valla kusura bakmayın pkk nie bitmiyor ?? kimse söyleyemediği bir noktayı ben söliyim ... bir teröristle çatışmaya giriyosun adam dağdan geliyor ama bulduğu ilk köye sığınıyor... gidiyor eve giriyor... "ben apocuye hareketin eskeriyem diyor " köylüde zaten biliyor tanıyorda tanıyamasa vbile "vay hewal biji serok apo buryur içeri ",üzerini değiştiriyor yemeğeği barınması herşeyi sağlanıyor elindeki keleşi samanlığa saklanıyor e peşine düşen tim ne diyor " komutanım köyde gözden kayboldu" komutan daha tanımıyosa o yörenin insanını (!) çömse.." nası kaybolur bekleyim çıkacak o köyden sabaha kadar izleyelim köyü" tabii boşa bekliyolar... şimdi soruyorum bir kere bile doğuda HERHANGİ bir köyden pkk lı terörist teslim edildiği yakalatıldığı görülmüşmü ? lafa gelince üç beş kişi yapıyo diolar... en büyük tehlike pkk değil sempatizanları pirim veren el altından destekleyen T.C. kimliği taşıyan bizim halkımız.... Örgüt karadenize açılıcaktı ne oldu??? toroslar süper barınma yerleri ağaçlık ormanlık, akarsuyu denizi herşeyi var öle cudi tendürek gibi çıplak yerler değil... ne oldu? Barıdırmadılarmı yoksa ?.... etnik terörü sadece o bölgenin etnik kökenli halkı besleyebilir... açmış susuzmuş işsizmiş bunlar bahane... içimizdeki kan emiciler olmasaydı Atamızın kurduğu cumhuriyetle biz osmanlı devletindende güçlü olurduk maalesef osmanlıdada aynı sorunlar vardı lakin arada tel fark var devlete karşı kurşun sıkanı onun liderini, destekleyeni, selam vereni alanı sille sülalesinin kellesini vuruyolardı.... gene ondan ömrü uzun oldu...
Olimpiyat doğru söylüyorsun da şurayı kaçıryorsun
1) Devlet bu insanlara kepek kapat diyenleri engelleyemiyor, Aha gördük işte diyarbakır hadi ufak esnaf destekliyor diyelim Carfur niye kapatır kepenkleri o da mı destekliyor burada pkk tarafından bastırılan halkı iyi ayırmak lazım
2) Diyelim ki kardeşin evine geldi sığınma istedi vermeyecek misin , desteklemeseler bile vermek zorunda kalıyorlar, 1. akrabalarının ortada kalmasın 2.si daha sonra baskı görmemek için