terenova77
Altın Üye
Kış Uykusuna mı Yattınız? Uyanın Artık...!
Kaynak: Memurlar.net

Kaynak: Memurlar.net
açtığın konu ve arkasından yaptığın yorum ... Birileri ..ıçmış sıvama işide sana kalmışTakım tutar gibi parti tutmuyorum hiç kimseye tapmıyorum sadece yanlış giden gelişmelerden insanları haberdar etmeye çalışıyorum
Aman sakın fanatiği oldunuz partinize toz kondurmayın. Bakanın birisi açıklama yaptı diye olayı doğru kabul edecek kadar saf olamazsınız sen daha öğrenememişsin siyasetçinin asıl mesleğinin yalan söylemek ve yerine getiremeyecek vaatlerde bulunmak olduğunu
Bir başbakan düşünün demokrasiden ve özgürlüklerden dem vuracak onadan sonra eleştirildiğinde bir medya kuruluşu veya gazete tarafından çıkıp o gazeteyi okumayın , o televizyonu seyretmeyin diyecek.
ONE MINUTE diye şov yapacak ertesi gün İsrail ile yeni ihalelere imza atacak.
Bir gecede millet vekillerine %40 zam yapacak fakat memura 6 ay %4 zamı düşüncek, tarihde memurlar il defa 6 ay zam alamadı. Tabi burda onlara hak vermek lazım sat sat nereye kadar tükenti ARTIK SATILACAK BİR ŞEY KALMADI kaldı ki aselsanı satmayacaklar..
Din istismarlığı ile iktidar oldular fakat meydanlar para ve ekonomi den başka bir konu yok, ne ekonomi ama üretmeden büyüyen ekonomi satacak başka bir şey kalmadı.. birde diğer parti başkanlarına sataşmak var tabi..
Zamlar gündem meşkulken yapılacak tepki gelincede sigarayı ve içkiyi az için denecek..
Ve işin en hazin yanı bana göre bu ülkeyi küllerinden yeniden canlandıran ve bu günlere gelmesini sağlayan Ulu Önder Atatürk ile Tayyip Erdoğan kıyaslamaya çalışan bir güruh ...
İYİ UYKULAR TÜRKİYE'M
Bu haber de müsteşarın 225 bin dolarlık saati haberi gibi balon çıktı.
Üç beş geri zekalı postal yalayıcı ulusalcının , facebook ve twitter üzerinden yaydıkları bu tip balon haberler yine benzer özellikteki sazanlar tarafından doğruymuş gibi kabul edilip birde utanmadan yorum yapılıyor
Şimdi bu sazanların en büyüğünü belirlemeye geldi sıra :=)
postal yalayıcısı nedir ?
Türkiye Cumhuriyeti iktidarın yapmış olduğu hataları asla unutmayacak gün gelecek sattığınız vatan toprağında ölmek ve gömülmek size nasip olmayacak. Türkiye Cumhuriyeti Bu Yahudiye hizmet iktidarı asla affetmeyecek...