Kış Uykusuna mı Yattınız? Uyanın Artık...!

terenova77

Altın Üye
Reaction score
0
Kış Uykusuna mı Yattınız? Uyanın Artık...!

224932_367632206629710_100001488024098_972074_1566045424_n.jpg

Kaynak: Memurlar.net

Karıştırın ortaLığı..

uysunda buyusun ninni tıpış tıpış cöksün ninni

Aselsan, İsrail'e satıldı balonu

Türkiye'nin en önemli askeri teknoloji üretici şirketlerinden ASELSAN'ın hisselerinin İsrailli bir şirkete satıldığı haberi Twitter ve Facebook üzerinden ışık hızında yayıldı. Konuyla ilgili Savunma Sanayi Müsteşarı'yla görüşen Bakan Egemen Bağış iddiaların asılsız olduğunu duyurdu

ISRAEL MILITARY INDUSTRIES

Türk ordusunun teknoloji ihtiyaçlarını karşılamak için kurulan ASELSAN'ın, yüzde 51'inin İsrail devlet şirketi Israel Military Industries satıldığına yönelik bir mesajla internette karşılaşırsanız sakın şaşırmayın.

Halka açık bir şirket olan Aselsan'da gizli kapaklı bir hisse devri olması mümkün değilken, ilk olarak sosyal medyada ortaya çıkan yalan, aynı "Münir Özkul öldü" haberlerinde olduğu gibi ışık hızında yayıldı.

İSRAİLLİ DEĞİL ÜRDÜNLÜ FİRMA

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na geçen ay Aselsan tarafından Ürdün'de bir Arap şirketiyle ortak olarak yeni bir şirket kurulacağı bildirilmişti. Yeni kurulacak şirkette Aselsan'ın payının yüzde 49 olacağı şeklindeki bilgiyi evirip, çevirenler "Aselsan'ın yüzde 51'i İsrail'e satılıyor" haline dönüştürerek yeni bir internet operasyonuna imza attı.

EGEMEN BAĞIŞ YALANLADI

Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, Twitter üzerinden konuyla ilgili olarak "Savunma Sanayi Müsteşarımıza sordum: Aselan'ın %51'nin İsraillilere satıldığı iddiası tamamen uydurma bir palavra ve yalanmış. Bilginize" açıklamasını yaptı.

Hayret kaynak yine MEMURLAR.NET

Bu haber de müsteşarın 225 bin dolarlık saati haberi gibi balon çıktı.

Üç beş geri zekalı postal yalayıcı ulusalcının , facebook ve twitter üzerinden yaydıkları bu tip balon haberler yine benzer özellikteki sazanlar tarafından doğruymuş gibi kabul edilip birde utanmadan yorum yapılıyor

Şimdi bu sazanların en büyüğünü belirlemeye geldi sıra :=)

uyumayı alışkanlık haline getiren bir milletten başka ne beklenebilir ki ?

Elend isimli üyeye :

senden bir ay önce üye olmuşum hackhell e
nasıl da geçiyor zaman ...
6 yıl geçmiş aradan ...
uzun zaman sonra ilk defa girdim foruma
twitter - facebook ve niceleri ... unutturdu bize hackhell de geçirdiğimiz sıcak zamanları ...

Takım tutar gibi parti tutmuyorum hiç kimseye tapmıyorum sadece yanlış giden gelişmelerden insanları haberdar etmeye çalışıyorum

Aman sakın fanatiği oldunuz partinize toz kondurmayın. Bakanın birisi açıklama yaptı diye olayı doğru kabul edecek kadar saf olamazsınız sen daha öğrenememişsin siyasetçinin asıl mesleğinin yalan söylemek ve yerine getiremeyecek vaatlerde bulunmak olduğunu

Bir başbakan düşünün demokrasiden ve özgürlüklerden dem vuracak onadan sonra eleştirildiğinde bir medya kuruluşu veya gazete tarafından çıkıp o gazeteyi okumayın , o televizyonu seyretmeyin diyecek.
ONE MINUTE diye şov yapacak ertesi gün İsrail ile yeni ihalelere imza atacak.
Bir gecede millet vekillerine %40 zam yapacak fakat memura 6 ay %4 zamı düşüncek, tarihde memurlar il defa 6 ay zam alamadı. Tabi burda onlara hak vermek lazım sat sat nereye kadar tükenti ARTIK SATILACAK BİR ŞEY KALMADI kaldı ki aselsanı satmayacaklar..

Din istismarlığı ile iktidar oldular fakat meydanlar para ve ekonomi den başka bir konu yok, ne ekonomi ama üretmeden büyüyen ekonomi satacak başka bir şey kalmadı.. birde diğer parti başkanlarına sataşmak var tabi..

Zamlar gündem meşkulken yapılacak tepki gelincede sigarayı ve içkiyi az için denecek..

Ve işin en hazin yanı bana göre bu ülkeyi küllerinden yeniden canlandıran ve bu günlere gelmesini sağlayan Ulu Önder Atatürk ile Tayyip Erdoğan kıyaslamaya çalışan bir güruh ...

İYİ UYKULAR TÜRKİYE'M
açtığın konu ve arkasından yaptığın yorum ... Birileri ..ıçmış sıvama işide sana kalmış

açtığın konuda gördüğüm tek şey bu

Bu haber de müsteşarın 225 bin dolarlık saati haberi gibi balon çıktı.

Üç beş geri zekalı postal yalayıcı ulusalcının , facebook ve twitter üzerinden yaydıkları bu tip balon haberler yine benzer özellikteki sazanlar tarafından doğruymuş gibi kabul edilip birde utanmadan yorum yapılıyor

Şimdi bu sazanların en büyüğünü belirlemeye geldi sıra :=)

Bu mevsim sazan mevsimi mi ki bizim postalcılar sürü halin de oltaya takılıyor

Yanlız bu sazanların en büyüğü hangiisi ben seçemedim :laugh:

Türkiye Cumhuriyeti iktidarın yapmış olduğu hataları asla unutmayacak gün gelecek sattığınız vatan toprağında ölmek ve gömülmek size nasip olmayacak. Türkiye Cumhuriyeti Bu Yahudiye hizmet iktidarı asla affetmeyecek...

postal yalayıcısı nedir ?

darbe yanlısı guruhun yalakası başka deyişle "ÖLÜ SEVİCİLER" de dene bilir

Türkiye Cumhuriyeti iktidarın yapmış olduğu hataları asla unutmayacak gün gelecek sattığınız vatan toprağında ölmek ve gömülmek size nasip olmayacak. Türkiye Cumhuriyeti Bu Yahudiye hizmet iktidarı asla affetmeyecek...

kendisi gibi düşünmeyene TC. vatandaşı bile olamaz düşüncesine sahip biri Levent32 takma isimli arkadaşım bu şahış aradıgın cevaba örnek diyebilirim.

Yahudiler 9 kişiyi öldürürler bir anda milliyetçiliğiniz tutar İsrail'e tepki gösterirsiniz. Seçtiğiniz hükümet 1-2 artistlik yapar şakşaklarsınız. Daha sonraki bu hükümetin bir birimi olan Savunma Bakanlığı önderliğinde %51'i İsrail'in olan bir şirket haberi çıkar, bu sefer yine şakşaklarsınız. Tamam liseli ergenlerdensiniz kanınız duramıyor yerinde belli de bu kadar saf olmayın be oğlum. Sonra pişman olacaksınız abinizin lafını dinleyin.

Geri