Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
innanmıycaksınız ama tahminim doğru çıktı muronun olduğu araç uzaktan kumandayla kullanılacak bile bile insan hayatını tehlikeye atamazlar dedim dediğim gibi oldu ermişmiyim neyim hehehehe
yaw polata istenen kız çok güzel yaaaa. ula anam bana öle kız bulacak varya, iskenderi bırak adana kebabı olsa dönüp bakmam bile:durdurun:durdurun:durdurun
evlenesim var woooooowwwwwwwwwwwwwwww:biggrin:biggrin
Memati Abdulheyi Abdulhey Mematiyi eskitecek Muro muhtemelen dizide çok farklı bir konumda yer alacak. Polat tarafına geçecek. İskender yine bildiğimiz iskender Polat anasının bulduğu kızla yemeğe çıkacak v.s v.s eski kurtlar vadisi nerde be ahhhh ah:saskin
yaw yok tahmin falan kalkmıs dizi en az iki bölüm yokkk
uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
iyice sarpa sardı sezona gec baslar saati gec reklam cok derken
simdi hepten dizi yok oldu gitt
bence muro diziden çıkar yani köye gitme bahanesiyle yada polatın yanında işe devam eder.
Ben polatın yerinde olsam evlenirdim o kızla ama rajona ve diziye uyacağını sanmıyorum o yüzden sadece tanışmayla kalır eğer öyle olmazsa dizideki aşk olayları yaprak dökümünü geçecek.
iskender polatın numarasını yani muronun ölmediğini anlayacak ve intikam almaya çalışacak ve bence ailesine bulaşacak.
tüm bunlar olurken abdülhey ve memati dizi boyunca birbirlerini paralacacaklar
Ancak dizinin askıya alınması hepimizi meraklandıracak Duyduğuma göre dizi ocak ayına kadar yokmuş.
yaw arkadaşlar diğer filmleri geçin bu gerçek film terörü başlattılar kapandı kurtlar vadisi terör çok güzel olacaktı eski kurtlar vadisi yok adam 50 bölümden beri iskenderle uğraşıyor kırmızı kitapta daha dolu görevi var bu hafta yayınlanmayacak zaten bayram dolayısıyla yani kurtlar vadisi pusu kapanmassa eğer daha uzun yıllar devam edecek İnşallah
iskender şeker komasına girer yatalak olur abdülhey-memati birbirini sakatlar, polat aşkından divane olur, muro da siyasete girer,atikrin tüplü arabası patlar karma karışık bir şeyler olur... pembe dizi gibi olur ....izleyip göreceğiz....