K. Vadisi Pusu 50. Bölüm Tahminleriniz

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
50. Bölüm Tahminlerinizi Bu başLıq aLtından yapabiLirsiniz...

anasayfa_banner.jpg

innanmıycaksınız ama tahminim doğru çıktı muronun olduğu araç uzaktan kumandayla kullanılacak bile bile insan hayatını tehlikeye atamazlar dedim dediğim gibi oldu ermişmiyim neyim hehehehe

yaw polata istenen kız çok güzel yaaaa. ula anam bana öle kız bulacak varya, iskenderi bırak adana kebabı olsa dönüp bakmam bile:durdurun:durdurun:durdurun
evlenesim var woooooowwwwwwwwwwwwwwww:biggrin:biggrin

Memati Abdulheyi Abdulhey Mematiyi eskitecek :) Muro muhtemelen dizide çok farklı bir konumda yer alacak. Polat tarafına geçecek. İskender yine bildiğimiz iskender :) Polat anasının bulduğu kızla yemeğe çıkacak v.s v.s eski kurtlar vadisi nerde be ahhhh ah:saskin

ne cok ask mesk olayı oldu yahu dizide silah yok ask cok
yaprak dökümü gibi olursa sasırmayın sakın ha

yayından kalkmış sanırım :(

peki şimdi ne olacak film askıya alındı yayını durdu kıriz geçene kadar seyredemiyeceğiz anlamınamı geliyor

yaw yok tahmin falan kalkmıs dizi en az iki bölüm yokkk
uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
iyice sarpa sardı sezona gec baslar saati gec reklam cok derken
simdi hepten dizi yok oldu gitt

Muro Köye gidecek :D

Mematinin bi yerleri kalktı Abdülhey onu indircek :D

gerisi zaten classic İskender-Polat kapışması :D

bu arada muro yu bende tahmin ettim

Polat, Ebru'yla yemeğe felan çıkar.Muro Polat'ın tarafında olur.Bu kadar zaten 2 hafta felan oynamaz....

valla birbirlerini vurmazlar heralde memati ile abdülhey yalnız bu sefer bu sefer tongaya bastı iskender

Memati yada abdülhey ölecek kavgada :D

bence muro diziden çıkar yani köye gitme bahanesiyle yada polatın yanında işe devam eder.

Ben polatın yerinde olsam evlenirdim o kızla ama rajona ve diziye uyacağını sanmıyorum o yüzden sadece tanışmayla kalır eğer öyle olmazsa dizideki aşk olayları yaprak dökümünü geçecek.

iskender polatın numarasını yani muronun ölmediğini anlayacak ve intikam almaya çalışacak ve bence ailesine bulaşacak.

tüm bunlar olurken abdülhey ve memati dizi boyunca birbirlerini paralacacaklar :)

Ancak dizinin askıya alınması hepimizi meraklandıracak Duyduğuma göre dizi ocak ayına kadar yokmuş.

http://www.dizifrm.com/izle/kurtlar-vadisi-pusu-yayindan-kaldirildi

yaw arkadaşlar diğer filmleri geçin bu gerçek film terörü başlattılar kapandı kurtlar vadisi terör çok güzel olacaktı eski kurtlar vadisi yok adam 50 bölümden beri iskenderle uğraşıyor kırmızı kitapta daha dolu görevi var bu hafta yayınlanmayacak zaten bayram dolayısıyla yani kurtlar vadisi pusu kapanmassa eğer daha uzun yıllar devam edecek İnşallah

tahminimce 50. bölümü ocağın 2. haftasına kadar isleyemeyeceğiz :(

Malesef polat evlenemez kırmızı kitabı okucağı zaman evelenemezsin bi geçmişin olamaz demişlerdei buda kabül etti

o yüzden evlenemez polat evlenise ihtiyarlar napar artık bilemem

allahtan evlenemez yoksa polat cocukları sallarken falan seyretmek zorunda kalıcaz penbe diziye döndü anasını satim

iskender şeker komasına girer yatalak olur :) abdülhey-memati birbirini sakatlar, polat aşkından divane olur, muro da siyasete girer,atikrin tüplü arabası patlar karma karışık bir şeyler olur... pembe dizi gibi olur :) ....izleyip göreceğiz....:)

arkadaşlar iskender gidip yerinede müslüm gelirse hiç şaşırmam mafia babası müslüm sinemalarda

Geri