pimphalo
New member
Süper bi olay işte memleketimin insanı düşündükçe gülüyorum süper....
bilmem şu alttaki linke açıklık getirebilecekmisin saygıdeğer arkadaşım ve yandaşları. kelimesi kelimesine aynı cümleler farklı bir sitede ve senden yaklaşık 2 ay önce kullanılmış...Üstten 3. mesajı okuyunuz lütfen
BURADAN BAKINIZ
Güzel arkadaşım sabrımı zorlayıp durma ne ispatlamaya çalışıosun anlamış değlim...O 2 ay önce yazılmış olabilir ben sana açıklama yapmayacaktım ama sen zorunlu bıraktın...Biz bu ollayı 1,5 sene önce yaşadık daha önce ben bunu metin halince yazıp yonja daki bloguma koymuştum...onuda metin belgesi şeklinde saklamıştım...Space im dede vardı o zmnlar...Hatta ilerleyen zamanda o kdr yayıldıki aynen senin verdiin linkteki şekilde olduğu gibi fıkra gibi anlatılmaya başlandı...Hatta defalarca yonjada ana sayfada blog bölümünde çıktı...Şaşırmıştık hatta bunlara...Ama hoşumuzada gitmişti...Neyse yeni taşınabilir harddisk aldı eşim; bu nedenle eskisindeki bilgileri temizleyerek yeniye aktarırken o metin belgesini buldum...1,5 sene önceki haliyle yani geçen gün kelimesini değiştirmeden aynen olduğu gibi kpyaladım..Ve konuyu açtım.Çünkü benim için o hali özel....Sen istediğine inan...Sana bişi ispatlamak zorunda diilim...Burda daha 1 kişi bile benim yanlışımı yalanımı görmedi...Öylede bi insan değilim ki beni savunan insanlar olmuş...O yüzden sus bence...Hatta yerini de söyleyeyim sana modada 4 yol ağzı var sahile giden yolda ışıklar var ana caddede heh işte tam orda oldu...Ceza keslilende genç metalci bi çocuktu sanırım ne alaka diyeceksin üzerinde slayer ın tsirtü vardı ve uzun saçlıydı ordan öle olduğunu düşünmüştüm...Belkide polis tipine gıcık olduğundan yapmıştı bilemicem bende metal dinlerim bilirim ne gıcıktırlar bize...Neyse bu arada kapaklarla aran nasıldır????:durdurun
benim yazdığım sana kapak olmuşki heralde zoruna gitmiş bu kadar yazmışsın.bu yazdıklarının hiçbiri ispat edilecek cümleler değiller.ben sana boyle boyle farklı sitede aynı cumleler yazılmış dedim gonderdim.sende okumuşsundur umarım.boyle yazarak ikna edebileceğini sanıyorsan unut bunu.Ha ikna etmek istemıyorum diyorsanda, istediğime inanıp inanmamayı ben seçerim.Sen bile kendine inanmadığın halde....
ve bu arada ben ne blackwoman isimli dostumuzun nede o itiraf sitesine o postu atan şahsın yalan söylediğine yada birbirinden çalıntı yaptıklarına inanmıyorum inanmak ta istemiyorum Şans eseri İkiside aynı anda aynı yerde bulunmuş olabilirler
Biz bu ollayı 1,5 sene önce yaşadık daha önce ben bunu metin halince yazıp yonja daki bloguma koymuştum...onuda metin belgesi şeklinde saklamıştım.kelimesi kelimesine aynı cümleler farklı bir sitede ve senden yaklaşık 2 ay önce kullanılmış
amuahaha