atakan3444
Uploader Team
- Reaction score
- 0
güzel bi macera saol abla =)
benim yazdığım sana kapak olmuşki heralde zoruna gitmiş bu kadar yazmışsın.bu yazdıklarının hiçbiri ispat edilecek cümleler değiller.ben sana boyle boyle farklı sitede aynı cumleler yazılmış dedim gonderdim.sende okumuşsundur umarım.boyle yazarak ikna edebileceğini sanıyorsan unut bunu.Ha ikna etmek istemıyorum diyorsanda, istediğime inanıp inanmamayı ben seçerim.Sen bile kendine inanmadığın halde....
Geçen gün öğlen saatleri flndı Trafikteyiz görümcem ile. Kırmızı ışıkta dururken yandaki kalabalığı fark ettik . Bir polis otosu ve kalabalığın ortasında bir genç elini kolunu sallayarak konuşuyor. Kulak kesilip durumu kavramaya çalışıyorduk. Çocuk meğer yayalara kırmızı yanarken karşıdan karşıya geçmiş, tabii bunu gören polis ceza yazıyor. Önce şaşırdık cidden ceza kesiyorlar mı len buna diye sonra baktık çocuk haklı olarak, "Herkes geçiyordu ben de geçtim" gibilerinden kendini savundu. Polis umursamaz bir tavırla ekip arabasına giderken yaşlı bir teyze kalabalığın arasından kafasını uzattı ve çocuğa aynen şu şekilde bağırdı
"Kaç oğlum kaç! G.tünde plakan mı var?!":durdurun:durdurun:durdurun:clap:clap
Toplulukta bizde iptal...Çocuk gülmekten kaçayım mı durayım mı bilemedi valla,Cidden şaka gibi ama gerçek!!!:durdurun:durdurun
Arkadaşlar Bazı Çok Bilmişlerin Ve Beni Tanımayan Şahsiyetlerin Laflarına Cvp olsun diye açıklama yapma gereği duydum;
Biz bu ollayı 1,5 sene önce yaşadık daha önce ben bunu metin halince yazıp yonja daki bloguma koymuştum...onuda metin belgesi şeklinde saklamıştım...Space im dede vardı o zmnlar...Hatta ilerleyen zamanda o kdr yayıldıki başkalarının iddia ettiği linkteki şekilde olduğu gibi fıkra gibi anlatılmaya başlandı...Hatta defalarca yonjada ana sayfada blog bölümünde çıktı...Şaşırmıştık hatta bunlara...Ama hoşumuzada gitmişti...Neyse yeni taşınabilir harddisk aldı eşim; bu nedenle eskisindeki bilgileri temizleyerek yeniye aktarırken o metin belgesini buldum...1,5 sene önceki haliyle yani geçen gün kelimesini değiştirmeden aynen olduğu gibi kopyaladım..Ve konuyu açtım.Çünkü benim için o hali özel ve güzel....Bir anıdır sizlerle paylaştığım...Hatta yerini de söyleyeyim modada 4 yol ağzı vardır sahile giden yolda ışıklar var ana caddede tekelin orda heh işte tam orada oldu...Kadıköyde takılan gençler bilir...Ceza keslilende genç metalci bi çocuktu sanırım ne alaka diyeceksiniz üzerinde slayer ın tshirt ü vardı ve uzun saçlıydı ordan öle olduğunu düşünmüştüm ki öleydide zaten...Belkide polis tipine gıcık olduğundan yapmıştı bilemicem bende metal dinlerim oralarda takılırdım bilirim ne gıcıktırlar bize...