Bana önce ilericilik anlayışını anlatsana.
Ahlaksız ilişkiler mi ilericilik ( elemanın yengesine aşık olup ilişkiye girmesi, ağanın hizmetçiye göz dikmesi, bahçıvanın evin kızını götürmesi, evin oğlunun bahçıvanın kızına yazması vs....)
Babanın uyuyan kızının yanında alem yapması mı ilericilik ?
Yada içki içip sarhoş olan oğlanın yeğenine tacavüz etmesi mi ilericilik ?
Yada gericilik nedir , onu açıkla
Namaz kılmaz , oruç tutmak mı gericilik
İçki insanı yoldan çıkarır içmeyin demek mi gericilik,
Zina yapmayın demek mi gericilik,
Tutturmuşsunuz bir gericilik muhabbeti aynı kanaldan devam.Ne olsa gericilik muhabbetine bağlıyorsunuz. Yüce önderin, Atatürk'ün resmini koymakla ilerici oluyorsak hepimiz koyalım.
Yapmayın Allah aşkına geçin bunları artık.Asıl gericilik böyle keşkemeş, fikir ve düşüncelerin içinde kaybolmaktır.
Kesin ondan
Sizin gibi Üzmezler bizi üzemezler![]()
bütün yazdıklarını takip ediyorum da hep saçmalayıp duruyorsun... Neden mi.. Bir şahsiyetsiz insan kılıklı adamın yaptığını sanki bu forumdaki bir başka insan destekliyormuş gibi o böyle sende böylesin havasındasın..
işin kötü tarafı senin gibi davrananlar yanlız değil.. senin gibi birçok kişi daha var bu forumda
Ben dizi sever birisi değilim. Bu dediğiniz dizileri de siz kadar izlemedim :goz:
Sadece reklamlarında gördüm gercilik ile ilgili bir şeyler diyordu.
Benim dediğim de bu zaten sizler izleyip izleyip, içlerinde size karşı olumsuz bir şey geçtiğinde tutuşanlarsınız.
Ben tarif koymadım sen de hikaye anlatmasaydın. Güzel mağdur rolleri bravo
GericiLer GericiLer...ßaska Söze Gerek Yok. Atatürkcü Düsünceyi öLdürecekLer.ßiraz Medeni oLun Ve O Dar Kafanızı GenişLetin.KanaL D Gayet GüzeL EserLeri Sunuyor.megi Gecen HerKese Sonsuz TeesekkürLer =)
GERİCİLİK<--------------------------------------->İLERİCİLİK
Allah Dersen<----------------------------------->Şeytan Dersen
Muhammed<------------------------------------->İsa
Müslümanlık<----------------------------------->Hristiyanlık
Şeriat<--------------------------------------------->Laiklik (Şu an ki laiklik)
Abdullah GÜL<---------------------------------->Ahmet Necdet SEZER
R.T. ERDOĞAN<------------------------------->Deniz BAYKAL
Samanyolu Tv<---------------------------------->Kanal D
Leyla ile Mecnun<------------------------------>Romeo ve Juliet
İyilik Kervanı<------------------------------------>Aşk-ı Memnu (Kanal D dizisi)
:hhmanD
Böyle konulara çok gülüyorum ya .
Aşk-ı Memnu Eleştirilir Fakat Raytinglerde 1 numara .
Hanımın Çiftliği Eleştirilir fakat Raytinglerde 1 numara .
:durdurun
Aşk-ı Memnu Dizisinde
Ben o ÇOK ATEŞLİ VE UZUN - SEVİŞME - Sahnesini izlemedim .
Rtük Bu Sevişme Sahnesinin Dk. ve Saniye Sınırı olarak belirlenen Uzunluğu Geçtiği için Kanala Uyarı Cezası verdi .
RTÜK'ÜN Sevişme KRİTERLERİ Dışına Çıkmayın Sakın .
Kaldıki O Sevişme Sahnesini ( ben onlar diye söylüyorum bence ÖPÜŞME Sahnesi ) Türkiye izledi neredeyse .
Aşk-ı Memnu Dizisini izleyen Erkek işzleyiciler Sırf Beren Saat için o Diziyi izlemiyorsa bende Bi Cacık bilmiyorum .
Türk Halkı KanalD'den daha ahlaksız , Çünkü Ağzının suyu aka aka izliyorlar diziyi .
Yazılar olsun HALKMIZA , Çok Ahlaksız ve Terbiyesizler
Hala Rtük Denen Zararlı kuruluşu ve onun yasaklarını tartışıyoruz .
Halkımızda SÖZDE , Destekle Rtük'ü destekliyor .
Ama hepsi dizinin başında saatlerce o diziyi izliyor .
Acaba öpüşürken kim yakaladı , Bilmem ne .
Türk Halkı - Zeki Çevik vede Ahlaklıdır - Tabi yerseniz .
Hangi yorumda bu kastedilmiş?
Genel Mantıklarıdır, biz çağdaş laikiz diyen çağdaş insanlar var ya işte onların düşünce sistemleridir