Kanal D'den yeni bir ahlaksızlık

arkadaslar bunlardan güzel bahesdiyorsunuz ya samanyolunda kanal 7de oynatılan kalp gözü beşinci boyut gibi saçma sapan insanların duygularıyla oynayan yalan yanlış olabilmesi mümkün olmayan basit bir oyunculukla cekilmiş programlardan neden söz etmiyorsunuz. Arkadaşlar cıkarın su at gözlügünü yaa birinizde cıkıp her iki tarafta suçlu desin yaa.

Hangi olay veya program reyting artışı getiriyorsa ve toplum tarafından arzulanıyorsa; Haliyle televizyon yöneticileri o yönde yapımlar yapma derdindeler. Çoklu kanal tercihinin olduğu bir düzende bir televizyon kanalının proje seçimindeki tercihlerine pek itibar etmemek lazım. İnsanların elinde uzaktan kumanda aleti olduğuna ve seçenekler çok fazla olduğuna göre bence ortada bu açıdan pek sorun yoktur.

Diğer taraftan olaya bakacak olursak, arzulanan çağdaş Türkiyenin TopLum mühendisleri ve Eski Cumhurbaşkanı tarafından ''Cumhurbaşkanlığı Senfoni OPrkestrasının Dinlenmesi'' olarak tarfi edilirken bu tip dizilerin Türk kanallarında gösterilmesi ve izleyici çekmesi gayet doğaldır. Çünkü biz açarak medeni olacağına inandırılmaya çalışılıyoruz

Hangi olay veya program reyting artışı getiriyorsa ve toplum tarafından arzulanıyorsa; Haliyle televizyon yöneticileri o yönde yapımlar yapma derdindeler. Çoklu kanal tercihinin olduğu bir düzende bir televizyon kanalının proje seçimindeki tercihlerine pek itibar etmemek lazım. İnsanların elinde uzaktan kumanda aleti olduğuna ve seçenekler çok fazla olduğuna göre bence ortada bu açıdan pek sorun yoktur.

Diğer taraftan olaya bakacak olursak, arzulanan çağdaş Türkiyenin TopLum mühendisleri ve Eski Cumhurbaşkanı tarafından ''Cumhurbaşkanlığı Senfoni OPrkestrasının Dinlenmesi'' olarak tarfi edilirken bu tip dizilerin Türk kanallarında gösterilmesi ve izleyici çekmesi gayet doğaldır. Çünkü biz açarak medeni olacağına inandırılmaya çalışılıyoruz

doğrudur bunlar gibi izliyorum medeni oluyorum düşünceliler sayesinde var bu diziler.İzleniyoki yayınlanıyo..

Benim ne kadar ne olacağım seni ilgilendirmez. Ben reklamlardan gördüğüm alıntıya dile getirdim. Asıl karın ağrısı o olmalı.

Yoksa senin de ne kadar takipçisi olup karşı çıktığını gördük.. Görüyoruz teşekkürler

Sen benim tv de ne izlediğimi nerden biliyosun.Ben de medyadan ve gördüklerimi anlattım. Konuyu saptırma... Yazacak çok şey var ama hayır mübarek gün boşver, tartışmak yersiz, oruçluyum...

~SiLenT ScЯeaM~;4637277' Alıntı:
Hanımın ÇiftLiği, Aşk-ı Memnu, Yaprak Dökümü Hepsi Aynı...
Çiftçi Bahçivana Bahçivan Aşçıya Sonra Hepsi Aşçıya

:durdurun muhteşemsin yaaaa

Bu tür konuşmaları yapan zihniyetli insanlar yüzünden Osmanlı yıkılmadı mı? Şimdi de bu ülkenin mi içine etme niyetindesiniz?

Birincisi İslamiyet hoşgörü dinidir ve mevlana bunu birgün dile getiri.

İkincisi ise bir olgunlaşma dinidir ki bunu da Yunus Emre çok iyi dile getirir.

üçüncüsü hangi dine inanırsan inan aklınla yargılamak zorundasın. ki bizim inandığımız tanrı bize aklı bu yüzden bahşetmiştirki dediklerini yargılayalım diye. Siz böyle abuk subuk şeyler yazcağınıza bi aklınızı kullanıp yargılasanıza şu güzelim dini. O zaman anlıcaksınız daha iyi bu dini ve Allahın öğütlerini ve yasaklarını. O bize kötü bir şey olsun diye öğüt vermiyor. Zaten kötülüğümüzü istese neden yaratma ihtiyacı duysunki. Nitekim bu beden de ruh da bnm değil onun. Eğer birşeye ne kdr iyi ya da kötü olursa olsun aklınla yargılamadığın sürece inanman tamamen boşunadır ki bu yobazlığa yol açar gerillliğe yol açar.

Geçmişte aklen değil de dinen yargıladığımız için Osmanlı teknolojisinin başarısının temellli Çin buluşlarına dayanıyordu. Nitekim Avrupalı bu teknolojileri aklıyla kullandı doğanın kanunlarını çözmeye çalıştı ve şimdiki sonucu bizim "bak şu avrupaya adamlar neler yapmış" oldu.

Japon bile o kdr geriden geldi , teknolojide onu bunu geçti şimdi robot yapıyo adamlar. Her ay yeni robot çıkarıyolar gösterime.

Peki sen napıyosun? İlerici gerici, şu ırk bu ırk. Milleti bölüyosun. Bçyle ilerici gerici konuşma, sağcı solcu, türk-kürt ayrımı..... Temelde aynı değil mi? Tamamen bölünme.

Allah kardeşlik denen şeye rahmet eylesin. İyi bilirdik.

Geri