Karabasan olayından korunmaymış (bi ark yazmış) ;)

:) Ellerine sağlık arkadaş.Akadaşlar bu konuyu hafife almayın.Çok yakın çevremde yaşandı hemde birkaçkez.Bunun bence devirle falan alakası yok.İnanaç inançdır.

dedem öldükten sonra 3 kez başıma geldi 1.de korkamıstım sersem gıbıydım ama 2.de tırsmıstım 3.de aldırmadım artık ama olmasını istemem çok acayip bişey sanki vucudundaki bütün kaslar yataga yapısıyor butun vucudundakı kas noktalarını hıssedebiliyorsun

skyynet

arkadaslar bende bu konuyu arastırdım valla bana hıc gelmedı gelmesını de ıstemem benım arkadasıma gelmıs bagırıyormus ama sesı cıkmıyormus bana oyle soyledı
bırde soyle duydum sapkasını aldıgında her ıstedıgını yaptıra bılıyormussun
bırde tasanı tuttunmu ıstedıgını yaptıra bılıryormussun
valla ben kafadan atmıyorum benım duyduklarım dorumu yalanmı bılmıyom gercı dogru olsa herkez onu bekler artık bır an once zengın olabılmek ıcın

allah korusun bana gelmesın de zaten nefes darlıgı var azınımı ne kapatıyomus valla sabahın yuzunu goremem valla

bunu da alıntı buldum

Merhaba, ogrendigim kadariyla karabasan insana gorunen cin,Cinler normalde insana gorunmez ama istedikleri zaman yaparlar bunu.Fakat ne tur insanlara ne zaman ve nasil gorunurler kesin bilgiler yok.Insanlara fazla uzun sureli musallat olmadiklari biliniyor ama nedense size bu kadar uzun sure musaallat olmalari ilginc.Bundan kurtulmanin caresi var mi diyorsaniz, bir iki tane biliyorum uyup uymamak sizin elinizde
1-Cinlerden korunmak icin bir ayet var cin suresinin icinde .Onu bulup okumak ve mumkunse uzerinde tasimak.
2-Devamli fatiha,ihlas,nas ve felak surelerini okumak
3-Ozellikle Ayetel Kursi yi okumak.Sikintiya dustugunuzde ,karabasan geldiginde bunlari yaparsaniz sizden kacacaktir.Gecmis olsun

yahu nerden bildiniz benim saf ve temiz kalpli oldugumu :)

Çok mu anlasılıyorr ?

Saka bi yana ban çok geliyordu korkmuyordum gardas oldum artıkk ama sinir ediyodu gecenin bi yarısı çatt geliyoo uyandırıo feLan artık kızıyordum bagırıyordum yatmadan gelmedi sonraları tehdit ettim bu saka deil gerçek...

ya ben niye görmiyprum..
BNu tamamen akıl oyunlarıdır bence

gerisi yalannnnnnnnnn

arkadaşlar karabasan olayı gerçekte var olan şeydir ama korkmanıza gerek yok Allah CC koruyucu ayetleri vardır örk:gece yatarken 21 besmele çekerek yatın..

valla ne şekil yatarsanız yatın bişekilde geliyor. ayrıca karabasan geldiğinde var gücünüzle besmele çekin ancak ozaman kurtulabilirsiniz. Ben Çok Yaşadım Ancak Besmele Çekince Kendime Gelebiliyorum ayrıca dışarıdan birisi size seslenince çözülüyorsunuz aksi takdirde sürekli sanki bağlı kalıyormuş gibisiniz dışarıyı duyabiliyorsunuz hem rüya görüyorsunuz çok tuhaf bişey allah kimseye göstermesin :)

vallka bana 2 kere geldi 2 sindede yatakta ekmek kırıı buldum 1. de bütün aile fertlerimidikenli tellere zincirlere sarılmış öldürülmüş gösterdi etraflarında dumanımsı siyah bi şekil fırdönüyordu bağırdıkça sesim çıukmadı sanki biel boğazımı sıktı enson kendi cesedimi görünce dehşete düştüm ama anladım ve euzübillahimieşeytaniraciimbismillahirahmanirahimdedim daha yarısındayken uyandım ardından sabah ezanı okundu 2.sindede simsiyah bi yaratıkla sabaha kadar boğuştum beni öldürmeye çalıştı hani dabbe deki siyah yaratık gibi bana vurdukça duvardan duvara uçtum aynı mangaların dövüşleri gibiydi beni çokfecii dövdüazımı yüzümü morarttıbi vuruyodu duvara uçuyodum duvarda çatlaklar oluyodu ensonunda öleceğimisandım besmele çekip şahadet getirdimki uyandım ö gün sanki o dayağı yemiş gibi ayağa kalkamadım ve bütüngece salladığım yumruklarhep duvara geldiği için yumruklarım morardı:ban: :ban: :ban:

bu olayı cekmeyen yaşamayan bilemez ben bizzat şahidim bu konuda cok şey denedim ama nafile en son yaptığım olayda benden birşeyler gitti ve ondan sonra birdaha gelmedi şuan rahat uyuyorum ama yinede düşündürüyor allah kimseye göstermesin

"2.SAF VE TEMİZ KALPLİ KİŞİLERE GELDİĞİNİ DUYDUM"

abi bu karabasan beni hiç bırakmas ozaman :)

şimdi doruysa eğer millet cünüp kalmayada başlar artık korkudan :D

ayrıca sabah naması tam okunurken birden uyandığım çok oldu.. belki de 1 hafta da 2 hafta da 1 kes uyanırım aniden sabah esanı wakti..

bigün dediğiniz şeyden bana geldi,bildiğim tüm duaları okudum değişen bişey yok bağırıyorum sesimi ben bile duyamıyodum,en sonunda isyan ettim ne kadar küfür varsa hepsini ettim o zaman gittim,tesadüfmü bilemem

hadi canım yaaa cünüplükle alakası olmaz deyenlere yuhhhh

kara basan denilen şeyin var olduğu bir çok insanın aynı şikayetten muzdarip olmasıyla sabitlenmiş fakat cenabet veya işte şöyle yatarsan veya dua edersen gelmez gibi bir durum yok... kara basan insanın psikolojik durumuna göre ziyaret ediyor eğer bitmişsen depresyondaysan gelir ;) sıkkıntı işte kara basanın eli delikmiş buda bence hikaye insan işine nasıl geliyorsa yorumluyor bu tür mevzuları...

...valla bana her şekilde geldi ya...ayda en az iki kerde gelir....sebep anlamış değilim ama...sık sık ziyaretine maruz kalıyorum...yada bilimsel açıklaması neyse,o duruma düşüyorum....ama hiç göz göze gelemedik bi varlıkla,,...ama gördüğünü iddia eden bissürü arkadaşımda var....ilginç bi durum..bi gün kavrarsam olayı...hackhell aleminin her üyesiyle paylaşırım yaşadıklarımı....
......paylaşak kadar ömrüm kalırs tabikine......

karabasan duyduguma gore kadınlara gelır kadınlarda onun gelmemesı ıcın kocasının yada babasının bır kıyafetını yanına koyarsa gelmez annem dıyodu valla

Geri