skyynet
arkadaslar bende bu konuyu arastırdım valla bana hıc gelmedı gelmesını de ıstemem benım arkadasıma gelmıs bagırıyormus ama sesı cıkmıyormus bana oyle soyledı
bırde soyle duydum sapkasını aldıgında her ıstedıgını yaptıra bılıyormussun
bırde tasanı tuttunmu ıstedıgını yaptıra bılıryormussun
valla ben kafadan atmıyorum benım duyduklarım dorumu yalanmı bılmıyom gercı dogru olsa herkez onu bekler artık bır an once zengın olabılmek ıcın
allah korusun bana gelmesın de zaten nefes darlıgı var azınımı ne kapatıyomus valla sabahın yuzunu goremem valla
bunu da alıntı buldum
Merhaba, ogrendigim kadariyla karabasan insana gorunen cin,Cinler normalde insana gorunmez ama istedikleri zaman yaparlar bunu.Fakat ne tur insanlara ne zaman ve nasil gorunurler kesin bilgiler yok.Insanlara fazla uzun sureli musallat olmadiklari biliniyor ama nedense size bu kadar uzun sure musaallat olmalari ilginc.Bundan kurtulmanin caresi var mi diyorsaniz, bir iki tane biliyorum uyup uymamak sizin elinizde
1-Cinlerden korunmak icin bir ayet var cin suresinin icinde .Onu bulup okumak ve mumkunse uzerinde tasimak.
2-Devamli fatiha,ihlas,nas ve felak surelerini okumak
3-Ozellikle Ayetel Kursi yi okumak.Sikintiya dustugunuzde ,karabasan geldiginde bunlari yaparsaniz sizden kacacaktir.Gecmis olsun