!. KaraKalem CaLISmaları .! ( Kendime Ait Cizimler )

ooooo super bea

cok guzel olms serıfe resım yapma sevgımı daha da cok artırdı senın yaptıkların devamını beklerız

GreatStraight' Alıntı:
yav bu kadar da olmaz vallahi fztmurat" yorum bulamıyorum abi sana. . :eek:ut:

Bursa gibi bi yer :eek: Bursa 'nın sanatla içiçe olunamayacak ne eksiği var. Yanlış bi cümle kurmuşsun bana göre dostum. Bursa ya da Türkiye'nin herhangi bir şehri ne farkeder. Sanat heryerde sanattır. Önemli olan sanatçıya verilen değer.Unutma ki sanat mağaralarda başladı... Saygılar.:cool:

Şerife" resimler süper eline, emeğine sağlık. devamını bekiyorum. Çok hoş resimler yapmışsın.Gölgelendirme, figürler, seçilen insan tipleri fln. mutlaka bizimle paylaş. Benim de güzel sanatlara girmek isteyen bir arkadaşım var ona göstereyim bu resimleri de elinin ayarını düzeltsin biraz :) Saygılar.

Dostum benii yanlış anlamaışsın...Demek istediğim hem bursa gibi güzel bir yerdesin hem de sanatla yaşıyosun...Bu iki güzelliğin birlikte olması ne kadar güzel bii şans demek istedim...Umarım yanlış anlaşılmayı gidermişimdir....

gerçekten çook güzeller eline ve emeğine sağlık.......

Resimlerin çok güzel olmuş Şerife. Yalnız, görebildiğim bir iki tanesinde gözlerde, burunda ve ellerde orantısızlık var. Bi de çok kontr geçmişsin. Hayalden çizmenin zor olmasına rağmen seninkiler çok güzel. Emeğine sağlık. Devamını bekleyenlerdenim.

şerife eline sağlık.çok güzel olmuşlar...ben de Eğitim Gönüllüleri Vakfında plastik sanatlar dersi veriyorum.ben pek kara kalem çalışmasam da karakalemi çok seviyorum.inan hepsini çok beğendim.devamını bekliyoruz.

Çizimlerin güzel olmuş eline sağlık...

ne güzel olmuş kız valla süpersin haaa
ellerine koluna sağlık gerçekten çok iyi olmuşlar sonuna kadar devem et ha bırakaayım deme.....:)

gerçekten eline sağlık calışmaların devamını bekleriz

eline sağlık walla çokk gzl olmuş şerifee bende karakalemm çalışıyorumm da resimlerimi koymadımm fakat üstüne pek düşmüyorum ama yaa:( nese eline sağlık gerçektenn saolll:)

fergi sende çalışmalarını bizlerle paylaşmaya ne dersin :)

teşekkür ederim fergi sende bu işi seviyosan resimlerinin üstüne gidip kendini daha fazla geliştirebilirsin resimlerini de bizlerle paylaşırsan seviniriz

eline saglık iyi cizimler.bide benimkileri görsen :)

ellerine sağlık gerçekten çok güzel resimler :)

hepside çok güzel olmuş emegine saglık şerife

Tbr ederim şerife hoşuma gitti resimlerin ..Benim de amatör olarak karakalem çalışmalrım var,genelde bi yerlerden bakarak çiziyorum,sanırım sen de öyle yapıyosun.Aslında ben de Türkan Şoray'la Kadir İnanır'ın resimlerini çizmiştim karakaelm onun yayınlamak isterim ama uğraşamam:( Neyse çok uzattım çalışmalarının devamının bekliyorum sabırsızlıkla kib hoşçakal :cool:

Seciil' Alıntı:
Tbr ederim şerife hoşuma gitti resimlerin ..Benim de amatör olarak karakalem çalışmalrım var,genelde bi yerlerden bakarak çiziyorum,sanırım sen de öyle yapıyosun.Aslında ben de Türkan Şoray'la Kadir İnanır'ın resimlerini çizmiştim karakaelm onun yayınlamak isterim ama uğraşamam:( Neyse çok uzattım çalışmalarının devamının bekliyorum sabırsızlıkla kib hoşçakal :cool:

teşekkür ederim saol portreler bakarak ama figürler bellek ,bellekten çalışmayı daha çok seviyorum ama bu aralar hiç çizmiyorum yağlı boya çalışıyorum bence sende uğraş ve çalışmalarını bizimle paylaşki kendine daha bi güven gelsin derim:D

Geri