KaRma Kırmızı KoLtukta ..

Karmaya sorum yok sadece onun için kurmak istediğim bir cümle var sevdiğim bir kardeşim bu foruma çok emeği geçti ve halende var gücüyle emek veren bir insan tebrik ederim ama sorum kırmızı kıza : ) bu sefer ki koltuğu çok hoş milenyum tarzı sanırım acaba nereden buluyor bu koltukları tşk : ) ?

Geçen bana 2. eLi biLe çok görmüştü.. ßen BeLLona'dan isterim demiştim daha iyi bir marka bulup koymuş demek şaka yapmış bana :D
Yorumun içinde ayrıca teşekkürler.

sizde buldunuz da bulandırıyorsunuz..iyilik yaramıyor size..tek bacağı olmayan sandalyede koyabilirdim.o daha mı iyiydi :hhsopa

karma dostum bilirsin senide cok severim.benim sorum sanada ayni olacak ispik deki gibi
seni bunca yil bu foruma bagli tutan sey yada seyler nelerdir?
saygilar....

Bu ''KaRma'' ismi nereden gelmektedir ,,
liste filan mı ^^ :p

karma dostum bilirsin senide cok severim.benim sorum sanada ayni olacak ispik deki gibi
seni bunca yil bu foruma bagli tutan sey yada seyler nelerdir?
saygilar....
Sağol Abicim bende seni çok severim.. Bunca yıl bağlı kalmak kimsenin kara kaşına kara gözüne hayran olmaktan değil tabiki.. Ortak bir buluşma noktası olması sürekli güncel olması emek verilen bir yer olması.. Verilen emeğe az çok saygı duyulması.. Sanal olanın gerçek hayata taşıması örnek verebileceğim bir kaç özellik..

Bu ''KaRma'' ismi nereden gelmektedir ,,
liste filan mı ^^ :p
Özellikle seçilmiş bir nick değil.. Tarkan'ın KaRma aLbümünü çıkardığı yıLdan beri kullanıyorum.. O zamanLar modaydı.. =)

ee sustunuz. ben sorayım bare..

karma bişeyi merak ettim.geçen gün forum oyunlarında 3 üye yorumunda benim için hiperaktif bir bayan dedin?
anlamadım biraz açıklarmısın ? ne hiperaktifliğimi gördün :)

Karma Küçükken Nasıl Muzurluklar Yapardın :D

ee sustunuz. ben sorayım bare..

karma bişeyi merak ettim.geçen gün forum oyunlarında 3 üye yorumunda benim için hiperaktif bir bayan dedin?
anlamadım biraz açıklarmısın ? ne hiperaktifliğimi gördün :)

Tahmin ettim mesajların o yönde.. Yapam denileni yapar gibi halin var son günlerde :durdurun

Karma Küçükken Nasıl Muzurluklar Yapardın :D

hatırlamıyorum o kadar kücüklüğümü kendimi bildiğimden beride anormal bi halim yoktur :D

Hajı hani şu bir çok üyeyi foruma bağlayan ve internette adından bolca söz ettirdiğin "Türk" paylaşımların vardı. :D Hajı onları tekrardan paylaşmayı düşünüyormusun :D

Özcan dai senin kapının önünden geçtim ama Furkan yüzünden [etnich] yüzünden seni rahatsız edemedim,
Seni realden daha iyi tanımış oLurdum,Bi acı kahveni içerdik :) neyse zamanLa oLur inş =)

Soruma geLince,Seni uploada iten nedir ?
Rapid demişken soru işaretini inşallah aLırsın dai :)
Şaka bir yana beLkide forumun çok eskiLerinden oLmasından doLayı beLkide ona farklı bir gözle bakıyorum,
BeLki yanLış anLıycaksın dai ama sana bakınca foruma iLk üye oLdum günü hatırLıyorum :)
Ve kapattığın konumu :)
KaRma gerçekten çok sağLam karakterLi çok dürüst adam,Tanımasam konuşmam =)
Biraz uzun oLdu,Ama vaktin vardır sanırım

Karma, Forumun Dik Duran ve Tarzını Değiştirmeyen MüdavimLerindensin.( istersen İLtifat OLarak AL:D) Zamana, Duruma ve OLaya Göre Tepki Vermekten, Doğru BiLdiğini SöyLemekten İmtina Ettiğin DurumLar OLuyomu? Bana Düşmez Diye, GörmezLikten GeLdiğin OLuyor mu?

Zor DeğiLdir Umarım:D

Özcan dai senin kapının önünden geçtim ama Furkan yüzünden [etnich] yüzünden seni rahatsız edemedim,
Seni realden daha iyi tanımış oLurdum,Bi acı kahveni içerdik :) neyse zamanLa oLur inş =)

Soruma geLince,Seni uploada iten nedir ?
Rapid demişken soru işaretini inşallah aLırsın dai :)
Şaka bir yana beLkide forumun çok eskiLerinden oLmasından doLayı beLkide ona farklı bir gözle bakıyorum,
BeLki yanLış anLıycaksın dai ama sana bakınca foruma iLk üye oLdum günü hatırLıyorum :)
Ve kapattığın konumu :)
KaRma gerçekten çok sağLam karakterLi çok dürüst adam,Tanımasam konuşmam =)
Biraz uzun oLdu,Ama vaktin vardır sanırım

Keşke söyLeseydiniz burda oldugunuzu bütün gün evdeydim =) UpLoada iten bi neden yok paylaşmayı seviyorum ßoş zamanlar için ideal bir fikir upload yapmak =) iyi düşüncelerin içinde tşkler ismaiL'cim =)

Karma, Forumun Dik Duran ve Tarzını Değiştirmeyen MüdavimLerindensin.( istersen İLtifat OLarak AL:D) Zamana, Duruma ve OLaya Göre Tepki Vermekten, Doğru BiLdiğini SöyLemekten İmtina Ettiğin DurumLar OLuyomu? Bana Düşmez Diye, GörmezLikten GeLdiğin OLuyor mu?

Zor DeğiLdir Umarım:D

Bazı durumLarda elimden gelen bir şey yoksa karışmıyorum.. Forum içerisinde pek haddim olmayanada bulaşmam.. Beni uzaktanda olsa alakadar eden bir durumsa tepkimi koyarım..

dai yuvarlak koltuk bizi bozmasın :hhmanD
bu india mapında ekranın ortasına keçeli kalemle kros çizen "master"lara söylemek istediğin bişey var mı :)
Dai onLarı Allah ıslah etsin ne diyim 16 bitLik tipler onLar :D

HaCKHELL, reEL V SanaL aLemde EN ÇoK SevdiGim INSANLARDan birisidir hatTa tektir KARMa ama anLamadim dai senin KIRMIZI Koltukta n işin var :durdurun

soru sormama gerek yok hemen hemen biliyorum herŞeyini. HayATININ Hep başARI DoLu geçmesiyLe ..

Forumdaki smodların yüzde 99'unun adulttan çıktığını biliyoruz. Adult bölümü kalkı sence smodlar en çok hangi bölümden çıkar bundan sonra =)

Geri