KaRma Kırmızı KoLtukta ..

özcan abi cs'yi böle hewesle oynamanın sırrı nedir ne zewk alıyorsun adam öldürmek hoşuna mı gidiyor ?? :D:D

Abi cs tüyoları verir misin?

Seni rapid denen illete iten şey nedir? (Bahse girerim pre vardır sende :D:D)

Rapid'e nasıl upload yapıyorsun? Saatlerce upload bittikten sonra tekardan dosya seç vs başın dönmüyor mu?

Upload hızın nasıl? :D:D:D

Bu kadar ne diyelim yeniyiz forumda öğrencez yeni sorular... :hhmanD

özcan abi cs'yi böle hewesle oynamanın sırrı nedir ne zewk alıyorsun adam öldürmek hoşuna mı gidiyor ?? :D:D

HevesLe oynamakdan ziyade Tanıdık samimi olduğum arkadaşLarLa oynamanın tadı bir başka oldugu için giriyorum.. Adam öldüreyim Frag kasayım gibi bir iddiam yok olsa sürekli retry atardım dimi :)
Abi cs tüyoları verir misin?

Seni rapid denen illete iten şey nedir? (Bahse girerim pre vardır sende :D:D)

Rapid'e nasıl upload yapıyorsun? Saatlerce upload bittikten sonra tekardan dosya seç vs başın dönmüyor mu?

Upload hızın nasıl? :D:D:D

Bu kadar ne diyelim yeniyiz forumda öğrencez yeni sorular... :hhmanD

RapidShare en çok tercih ediLen Dosya paylaşım sitesi oldugu için onu kullanıyoruz.. Saatlerce upload yapmıyorum dakikalarca diyelim =) upload hızım saniyede 50 kb =)

sıra bende :)

ben de bir soru sorayım =)
özcan yıllar once beni gördüğünü söylemiştin ne hafıza var sende abimin yanındaki belki ben değildim nasıl emin oldun da bana : ben seni gordum sen de beni gordun ama şimdi tanımıyorum dedin, dedin :D
o an şok olmuştum işte kendi hafızama güvenirim ama sendeki fil hafızası mubarek

bir diğer sorum abim senin için ne ifade ediyor ne derece seviyorsun onu :p biraz kotu bir soru ama kankalık babında :)

sıra bende :)

ben de bir soru sorayım =)
özcan yıllar once beni gördüğünü söylemiştin ne hafıza var sende abimin yanındaki belki ben değildim nasıl emin oldun da bana : ben seni gordum sen de beni gordun ama şimdi tanımıyorum dedin, dedin :D
o an şok olmuştum işte kendi hafızama güvenirim ama sendeki fil hafızası mubarek

bir diğer sorum abim senin için ne ifade ediyor ne derece seviyorsun onu :p biraz kotu bir soru ama kankalık babında :)

Yazı Rengin berbat önceLikLe onu söyLeyim :D
vaLLa abinin kaç kız kardeşi var biLmiyorum eğer teksen sendin :D Yıllar önce dediğinde daha 1 sene oldu olmadı :D
abin benim için değerLi bir dost bir çok şeyi paylaşabileceğim biri.. Maddi Manevi destek oluruz her zaman birbirimize =)

:D yazı rengi iğrenc farkettim :D
al işte fil fil :F daha bir sene oldu olmadı :D güzel evet gecen yazdı bak bunu da ben hatırlıyorum işte :p

abim şanslı o zaman senın gibi bir dostu oldugu için :)
he bi soru daha
ne zaman yengem olacak benım :W evlen artık başımıza kaldın :W:W:W

:D yazı rengi iğrenc farkettim :D
al işte fil fil :F daha bir sene oldu olmadı :D güzel evet gecen yazdı bak bunu da ben hatırlıyorum işte :p

abim şanslı o zaman senın gibi bir dostu oldugu için :)
he bi soru daha
ne zaman yengem olacak benım :W evlen artık başımıza kaldın :W:W:W

Ben Dost hayatı yaşamayı seviyorum evlenmeyi düşünmüyorum :D

seni anlatan en güzel şarkı ?

Seni en iyi anlatan map ^^

birkac soruda sorabilirmiyim :D

okul hayatın boyunca en sevdigin ve nefret ettigin ders ne ?

sigara kullanıyormusun?

sinirlimisin ?

birkac soruda sorabilirmiyim :D

okul hayatın boyunca en sevdigin ve nefret ettigin ders ne ?

sigara kullanıyormusun?

sinirlimisin ?

Fizik Dersini Pek sevmezdim ama Öğretmenimi severdim :D En son gördüğümde HamiLeydi :D

Sigara kuLLanmıyorum..
2q24yyo.jpg

Normal çevremde esprili neşeliyimdir.. Bazen tersimden kaLkmış olabiliyorum ister istemez bi kıLLık oluyor üstümde =)

KaRma, Bu Siyasi Görüşünü BizLe PayLaşsan NasıL OLur Derim. Siyasi GörüşLerin AçıkLanması, KanunLara Aykırı Bir Durum OLmadıkça, Sence NasıL KarşıLanmaLdır.

Geri