Kayıtlar hangı tarıhten hangı Tarihe kadar ??

bysanchez

New member
Reaction score
0
Arkadaslar tercıh sonucları acıklandı.. ben Acıkogretım yazdım smdı kayıt tarıhı ne zaman baslıyor ve ne zaman son bulacak bılmıyorum .. Bılgılendırırsenız cok sevınırım tesekkurler ..

Genel Olarak 31 Ağustos - 7 Eylül Arasında Kayıtların Tamamlanması Gerekiyor.Sizin Yerleştirme Sonuç Bilginizde Üniversite'ye Kayıt İçin Randevu Tarihiniz De Yazıyor.Mesela Benim 2 Eylül...

Osym nın nsıtesınden tercıh sonucuma bakıyorumda kayıt tarıhınde 20/09-15/10/2010 yazıyor pek bişey anlayamadım :S :S

Benimki Böyle.
02/09-02/09/2010

Bir Yanlışlık Olabilir.Bence Tekrar Kontrol Edin.Kayıtlar En Son 7 Eylül De Bitiyor...

Eğer Sizinki Doğruysa Kayıt Tarihiniz 20 Eylül - 15 Ekim Arası Oluyor.Yani Açıköğretim Fakültelerinin Farklı Olabilir...

Benimki Böyle.
02/09-02/09/2010

Bir Yanlışlık Olabilir.Bence Tekrar Kontrol Edin.Kayıtlar En Son 7 Eylül De Bitiyor...

Eğer Sizinki Doğruysa Kayıt Tarihiniz 20 Eylül - 15 Ekim Arası Oluyor.Yani Açıköğretim Fakültelerinin Farklı Olabilir...

Çok tesekkurler

Evet kayıtlar genel olarak 31 ağustos-7 eylul arasında ypılacak ama bazı üniversitelerin bazı bölümleri kendileine ayrılmış bir gün aralığında randevu veriyorlar buna dikkat ediniz kimi 7 gun içinde kayıt yaparken kimileri ise 1 gunde kayıt yapacaklar sonuç sayfasında buna dikkat ediniz..

Geri