Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar tercıh sonucları acıklandı.. ben Acıkogretım yazdım smdı kayıt tarıhı ne zaman baslıyor ve ne zaman son bulacak bılmıyorum .. Bılgılendırırsenız cok sevınırım tesekkurler ..
Genel Olarak 31 Ağustos - 7 Eylül Arasında Kayıtların Tamamlanması Gerekiyor.Sizin Yerleştirme Sonuç Bilginizde Üniversite'ye Kayıt İçin Randevu Tarihiniz De Yazıyor.Mesela Benim 2 Eylül...
Bir Yanlışlık Olabilir.Bence Tekrar Kontrol Edin.Kayıtlar En Son 7 Eylül De Bitiyor...
Eğer Sizinki Doğruysa Kayıt Tarihiniz 20 Eylül - 15 Ekim Arası Oluyor.Yani Açıköğretim Fakültelerinin Farklı Olabilir...
Bir Yanlışlık Olabilir.Bence Tekrar Kontrol Edin.Kayıtlar En Son 7 Eylül De Bitiyor...
Eğer Sizinki Doğruysa Kayıt Tarihiniz 20 Eylül - 15 Ekim Arası Oluyor.Yani Açıköğretim Fakültelerinin Farklı Olabilir...
Evet kayıtlar genel olarak 31 ağustos-7 eylul arasında ypılacak ama bazı üniversitelerin bazı bölümleri kendileine ayrılmış bir gün aralığında randevu veriyorlar buna dikkat ediniz kimi 7 gun içinde kayıt yaparken kimileri ise 1 gunde kayıt yapacaklar sonuç sayfasında buna dikkat ediniz..