- Reaction score
- 0
Söylediklerimden hangisini üzerine alındın da cevap yazıyorsun 
Birgün girmedik mi nete boşboğazlar kendini ortaya atıyor. Kuzu kuzu yaşayacaksınız. Hadi bakalım gerici tim gücünü göster, birinizin kafasını keser hepinizi sustururuz. İşte o kadar. Siz başka şeyden anlamıyorsunuz çünkü...:victory
İşte meydan. Gücü yeten varsa yıksın ANAYASAL düzeni... DEĞİŞTİRSİN ANAYASA'nın ilk 4 maddesini.
TEK Partide sizde, AKPartide... Bir kerecik deneyin ne olur. Menemen'de Kubilay olur kafamızı veririz köpeklere. Ama onların onlarcasının leşlerini de yakmasını iyi biliriz.
Hadi deneyin bakalım değiştirmeyi. GETİRİN ŞERİATI...
Sıkarmı? Pabucumun dindarları.
14 yaşındaki kıza gücünüz yetmiyor şeriat hükmü için.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne nasıl yetecek.
Sanal delikanlılar sizi. ÇIKIN DA AÇIK AÇIK SÖYLEYİN.
Edin bakalım ATATÜRK'e ettiğiniz küfürleri sokakta başkalarının yanında demiyorum arkadaşlarınızın yanında.
Etrafınız riakarlıktan, hainlikten, İFTİRA'dan, Yalakalıktan, kömüre kanını satmaktan geçilmez hale gelmişken Allah'tan Kur'an'dan bahsedin...
Menemen'deki KUBİLAY oluruz da onlarcanızın pis leşini yakarız.
İŞTE MEYDAN ERKEKLER... DENEYİN bakalım.
LeKe kardeşim..
Anayasa değişmez demişin..
Bu dünyada tek değişmeyen şey İslam ve Allah'ın hükümleri olacağını iyi bilmelisin..
O zamanlarda en iyi yasa olarak İsviçre yasaları uygun görüldü..
Ama şimdi..
Sapıklara mesela Hüseyin Üzmez.(Sahte Müslüman).ona ceza verilse en fazla 3 yıl yatar..
Ama gel gör ki İran'da adamın canına kast ediyorlar ..
Anayasa dediğin o ülkenin insanına huzur vermelidir..
Ha bizim ülke sapıklara emanetse bu yasa en güzeli ..
Gerçek Türk milliyetçiliği İslam-Türk sentezini savunur..
Unutma..
Mustafa ismi de Arapça...
ben öyle bir şey demedim yazıyı tekrar okursan anlarsın
bak işte cümlem
"Bak baykal efendi bugüne kadar gerici yobaz dediklerinin karşısında resmen diz çöktü"
yobaz dediklerinin dedim
aradaki farkı anlayamadıysan burada işin ne kardeşim
işimizi gücümüzü bırakıp size birde Türkçe dersimi verelim
Kemalizm bu ülkede dinsizliğe kurulan bir köprü gibi kullanılıyor.Bu doğru veya yanlış böyle.Ben ne zaman gayri İslami uygulama görsem bunun gerekçesinin Kemalizm olduğunu görürüm.Asker namaz kılamaz.Niye?Laikliğe aykırı.Başörtülü milletvekili,memur,doktor olamaz.Nİye?Laikliğe aykırı.Laiklik ne?Kemalizmin ilkelerinden biri.
Birileri bu memlekette İslamı istemiyor ve bunların ekseriyeti de Kemalist ne hikmetse.
Asıl bu ülkede din, Kemalizme saldırmak için kullanılan bir alettir...