Kemalist Devrimden Dönüş Olanaksızdır ! ! !

Biz onu başlıklı şahane bir mail geldi, konuylada alakalı olduğu için; forumdaki Atatürkçü arkadaşlarla paylaşmayı kendime borç bildim.

Biz, O'nu mısır tarlasında karga kovalamasıyla değil, topraklarımız üzerinden leş kargalarını kovalamasıyla;

Biz, O'nu "Fikriye"siyle degil, emperyalizmin ezmeye çalıştığı tüm uluslara örnek olan fikirleriyle;

Biz, O'nu kendisini çaresiz hisseden birisi olarak değil, tüm gücünü Milli Mücadele döneminde kuzeyinden güneyine, doğusundan batısına tek yumruk olan ulusundan alan yüceler yücesi yüreğiyle;

Biz, O'nu içki masasından kalkmayan bir "ayyaş" olarak değil, üzerinde güneş batmayan topraklara hükmedenlerle oturduğu masaya yumruğunu vurup Sevr'i parçalayarak suratlarına fırlatan kararlılığıyla;

Biz, O'nu küçük yasta hocasına beslediği kini ileride devlet yönetimine karıştıracak denli "sığ" bir lider olarak değil; tüm dünyanın takdir ettiği ilerici görüşlerini silah yapıp bir ulusun makus talihine meydan okuyan büyük devrimci kişiliğiyle;

Biz, O'nu kimseleri ilgilendirmeyecek "özel hayati"ni "insan yani" olarak sunma şaklabanlığı ile değil; ornegin 1936'da Yalova'daki köşkü bir ağacın kesilmesini önlemek için rayların üzerinde 4.80 metre kaydıracak kadar dahi ve insan yani ile;

Biz, O'nu "Mustafa" olarak değil, bazı canlara inat, canimizin parçası, ruhumuzun ta kendisi Mustafa Kemal Atatürk'ümüz olarak anladık, anlatıyoruz.

Saygılarımla...

E bir kuyruk yaran var ki alıntı yapıyorsun, alınganlık ediyorsun.

Yoksa hangi kişi böyle bir başlığa girip, sulandırmaya çalışır. Yoksa hangi kişi Atatürk ten korkar.

Kemalizm sizin içinizde kalsın.O zaman daha iyi anlarsın büyüklüğünü.

Bazen yanlış anlamalara inanman lazım.Yanlış anlamalar yaptığını ben görüyorum mesela.

Bu arada konu sidik yarışına dönüşmesin.Konuyla ilgili yazılar yazalım.

İsviçre kanunu kadına hürriyet veriyormuş(!).Evet doğrudur.İslam müslüman kadına gayrı müslimle hürriyeti(!) vermezken İsviçreden devşirme kanun bu konuda bir yasaklama getirmiyor.İslam,kadını sedefteki inci gibi tarif ederken,bu cemiyet kadını herkesin gözü önüne teşhir amacıyla atmayı medeniyet addediyor.Japonya ve Rusya da kadınlara ayrı toplu taşıma aracı talep ediliyor.Çünkü insanın fıtratındaki doğal eğilimleri ne kadar medeniyetle dizgnlemeğe kalkarsan kalk bir yerden sonra patlak verir.Bu,ancak hakiki manada İslam'ın emrinin tatbiki ile olur.Ama bizdeki Kemalist kalemşörler bunu harem-selamlık diye alaya alırlar o çok süper zekalarıyla.

Kemalizm bu ülkede dinsizliğe kurulan bir köprü gibi kullanılıyor.Bu doğru veya yanlış böyle.Ben ne zaman gayri İslami uygulama görsem bunun gerekçesinin Kemalizm olduğunu görürüm.Asker namaz kılamaz.Niye?Laikliğe aykırı.Başörtülü milletvekili,memur,doktor olamaz.Nİye?Laikliğe aykırı.Laiklik ne?Kemalizmin ilkelerinden biri.

Birileri bu memlekette İslamı istemiyor ve bunların ekseriyeti de Kemalist ne hikmetse.

Konu ile alakalı konuşmaktan bahsediyor. Daha sonra vaaz veriyorsun.

Siz, kadına değer vermeyi de, İslamın güzel yanlarını da, hak hukuk aramayı da, İsviçreyi, Japonyayı, Rusyayı da, ilkeyi de, memleketi de, hürriyeti de, medeniyeti de, Atatürkle beraber öğrenmeye başladınız.

Yani toparlayarak konuya dönersek, dönüşü olmayan bir yola girilmiş, hayırlısı olsun. He sen ben yine de konuşayım dersen, kendi kendine muhabbet et burada. Not al, show yap, yap bişiler işte..

Birgün girmedik mi nete boşboğazlar kendini ortaya atıyor. Kuzu kuzu yaşayacaksınız. Hadi bakalım gerici tim gücünü göster, birinizin kafasını keser hepinizi sustururuz. İşte o kadar. Siz başka şeyden anlamıyorsunuz çünkü...:victory

Bizde biriki gün nete girmeyince bakıyoruz ki Din düşmanları yine gemi azıya almışlar,artık gücünüz sadece Nette yaygara koparmaya yetiyor.Bizim ancak sakalımız kesilir o da gürleşerek yeniden çıkar.Ama kesilen kol yerine gelmez...

İşte meydan. Gücü yeten varsa yıksın ANAYASAL düzeni... DEĞİŞTİRSİN ANAYASA'nın ilk 4 maddesini.

TEK Partide sizde, AKPartide... Bir kerecik deneyin ne olur. Menemen'de Kubilay olur kafamızı veririz köpeklere. Ama onların onlarcasının leşlerini de yakmasını iyi biliriz.

Hadi deneyin bakalım değiştirmeyi. GETİRİN ŞERİATI...

Sıkarmı? Pabucumun dindarları.

14 yaşındaki kıza gücünüz yetmiyor şeriat hükmü için.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne nasıl yetecek.

Sanal delikanlılar sizi. ÇIKIN DA AÇIK AÇIK SÖYLEYİN.

Edin bakalım ATATÜRK'e ettiğiniz küfürleri sokakta başkalarının yanında demiyorum arkadaşlarınızın yanında.

Etrafınız riakarlıktan, hainlikten, İFTİRA'dan, Yalakalıktan, kömüre kanını satmaktan geçilmez hale gelmişken Allah'tan Kur'an'dan bahsedin...

Menemen'deki KUBİLAY oluruz da onlarcanızın pis leşini yakarız.

İŞTE MEYDAN ERKEKLER... DENEYİN bakalım.

İşte meydan. Gücü yeten varsa yıksın ANAYASAL düzeni... DEĞİŞTİRSİN ANAYASA'nın ilk 4 maddesini.

TEK Partide sizde, AKPartide... Bir kerecik deneyin ne olur. Menemen'de Kubilay olur kafamızı veririz köpeklere. Ama onların onlarcasının leşlerini de yakmasını iyi biliriz.

Hadi deneyin bakalım değiştirmeyi. GETİRİN ŞERİATI...

Sıkarmı? Pabucumun dindarları.

14 yaşındaki kıza gücünüz yetmiyor şeriat hükmü için.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne nasıl yetecek.

Sanal delikanlılar sizi. ÇIKIN DA AÇIK AÇIK SÖYLEYİN.

Edin bakalım ATATÜRK'e ettiğiniz küfürleri sokakta başkalarının yanında demiyorum arkadaşlarınızın yanında.

Etrafınız riakarlıktan, hainlikten, İFTİRA'dan, Yalakalıktan, kömüre kanını satmaktan geçilmez hale gelmişken Allah'tan Kur'an'dan bahsedin...

Menemen'deki KUBİLAY oluruz da onlarcanızın pis leşini yakarız.

İŞTE MEYDAN ERKEKLER... DENEYİN bakalım.

ne islamı bunlar düzenbaz ,sıkıştıkları anda kaçacak delik ararlar adınada hicret derler.

Günün 23 saati pislik hainlik günah,

kalan 1 saatin 50 dakikası (ki onuda yapıyosa eğer) 10 ar dakikadan 5 vakit namaz.

11 ay armudu hamuduyla götür...

kalan 1 ay oruc tut (ki onuda yapıyorsa eğer)

ömrün 60 yılsa eğer vurgun, riyâ, iftira, yalan, dolan, cinayet, zînâ, fuhuş hepsinin adına da şeriât

1 kere Hac'ca git yeter...

Hepsini yap umurumda mı?

Ama başkasının dinine küfrederken kendi dinine bir bakıver yahu...

Başkasını cehennemle korkutun ve siz cennete gideceksiniz öyle mi?

hristiyanlardan farkları yok her haltı yerler sonra kendilerinin günahını bağışlayacak papaz ,şeyh, imam bulurlar....

CHP nin karaçarşaflı kadınlar önünde diz çokmesini görünce

bende anladım artık Kemalist devrim den dönüş olmayacağını :)

LeKe kardeşim..

Anayasa değişmez demişin..

Bu dünyada tek değişmeyen şey İslam ve Allah'ın hükümleri olacağını iyi bilmelisin..

O zamanlarda en iyi yasa olarak İsviçre yasaları uygun görüldü..

Ama şimdi..

Sapıklara mesela Hüseyin Üzmez.(Sahte Müslüman).ona ceza verilse en fazla 3 yıl yatar..
Ama gel gör ki İran'da adamın canına kast ediyorlar ..

Anayasa dediğin o ülkenin insanına huzur vermelidir..
Ha bizim ülke sapıklara emanetse bu yasa en güzeli ..

Gerçek Türk milliyetçiliği İslam-Türk sentezini savunur..

Unutma..

Mustafa ismi de Arapça...

varmi muslumanlikta islamda ALLAH`in verdigi cani almak? sen kimsin ki aliyorsun demezlermi?
sen dinini inkar mi ediyorsun demezlermi
fethullah denen adami seyh ilan edip onun dediklerini din kabul edersen demezlermi ki
ALLAH ile kul arasina kimse giremez diye..

bu ne yaman celiski YA RAB?

ben öyle bir şey demedim yazıyı tekrar okursan anlarsın

bak işte cümlem

"Bak baykal efendi bugüne kadar gerici yobaz dediklerinin karşısında resmen diz çöktü"

yobaz dediklerinin dedim

aradaki farkı anlayamadıysan burada işin ne kardeşim

işimizi gücümüzü bırakıp size birde Türkçe dersimi verelim

Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır.

Gençler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

işinizi gücünüzü bırakıp bizlere türkçe öğretmenize gerek yok
eğer gerçekten okuduklarınızı anlıyor iseniz
O'nun ilke ve inkilaplarını anlayana kadar tekrar tekrar okuyunuz
tabi anlayabilirseniz...

Kemalizm bu ülkede dinsizliğe kurulan bir köprü gibi kullanılıyor.Bu doğru veya yanlış böyle.Ben ne zaman gayri İslami uygulama görsem bunun gerekçesinin Kemalizm olduğunu görürüm.Asker namaz kılamaz.Niye?Laikliğe aykırı.Başörtülü milletvekili,memur,doktor olamaz.Nİye?Laikliğe aykırı.Laiklik ne?Kemalizmin ilkelerinden biri.

Birileri bu memlekette İslamı istemiyor ve bunların ekseriyeti de Kemalist ne hikmetse.

Asıl bu ülkede din, Kemalizme saldırmak için kullanılan bir alettir...

Kemalizim ilimden fenden ilham alır ,Şerrat ise peygamberin sünnetinden

kız çocuklarını mahrem altına almak sünnettir bu nedenle hüseyn üzmezin savunması haklıdır şeriata uygundur.islam peygamberi 9 yaşındaki kız çoçuu ile evlendiği (kimi rivayette 12) düşünüldüğünde kız çocuklarına yönelik bir yanlışlık yok galiba.

kimine göre bir sapıklık vardır kimine göre islama uygundur hangisi doğru?

yapılan yorumlarin çoğunu okumaya çaliştim da konuyla ilişkisi olmayan yorumlar çoğu, bizim burada ki meselemizin kanunlarin nerede alindiği veya kemalist antikemalist söylemler olmasi yerine çivisi çıkmak üzere olan bu memlekte yapılan yanlışlara nasil dur diyebileceğimiz olmalı..zamaninda bir şekilde yasalar oluşturulmuş iyi yada kötü ama yapılmıs günümüze uygunluğu tartişila bilir ama ne olursa olsun üzmez denene şerefsizin yaptiklarinin savunulabilecek bi yasası yok. allah o ve onun gibileri ıslah etsin...

CHP nin son dönemde çarşaflıların önünde selam durması

kemaliz den dönüş olamayacağının en büyük göstersei :)

Geri