kimengellemis.com (mutlaka okuyun)

abi sitedeki hackerlar bi bakın bizde böle bişi nasıl yaparız ben böle bi konu açmıştım kimse cvpvermemişti

ilk duyduğumda bile denemiştim ve yine denedim. gösteriyor ve şifrem hala yerinde..

kimengellemseb3.jpg

aynen arkadasın dedıgı gıbı sakın gırmeyın

Kesinlikle size böyle bir mail geldiginde inanip sifrenizi adresinizi yazmayin, bu sadece bir kandirmacadir sifrelerinizi toplamak icin. Biraz arastirdim bir cok kisinin sifresi calinmis dikkatli olun ve cevrenizdekileri de haberdar edin bu tehlikeden.[/QUOTE]

arkadaslar bilmiyorum ama ben ilk önce öle düşündüm sonra farkli bir hesap açtim ve bir kaç kişi ekledim sonra engele beni dedim bir arkadasa ve gerçektende engeledeiğini gösteriyor ve şifrelerim çalinmadi... bilmiyorum...

evet arkadalar banada geldi bu mail ben küfür yazdım şifre yerine :D ;) almıştır heralde mesajı :D

Atilan post lara bakilirsa bu kimengellemis.com isini yapan pek yalniza benzemiyor, yani bir iki kisinin isi degil gibi...

Bence bu konu sabitlenmeli hala bilincsiz bir cok insan olabilir.

bu forumda bunu zaten kımse yemez...ama paylaşımın icin saol...

Tefnut' Alıntı:
Fake Mail olayını domain alıp birazda göz boyamıslar guzel yapmıslar takdir ettim adamları

KARDES KUSURA BAKMA ADAMLAR OTURDUGU YERDEN DARPANE GİBİ PARA CIKARTIYOLAR Bİ DOMAİN ALMAK KOLAY ZATEN AMA BUNLAR FAKE SİZEDE GELİRSE HİC UMURSAMAYIN HEMEN SİLİN ;););)

hikaye bunlar ya bunları pek yiyende kalmadı artık

Geri