kimengellemis.com (mutlaka okuyun)

hala yiyorlar boyle seyleri fake den baska bir yol bulsunlar bunlar sarmıyor artık :durdurun

Hahaha Ama Adamlar GÜzel Fake Yapmis Zor Fake Yemİo Mİllet En Basİt Fake Yİyen Cok :d

Çok saol dostum bu gibi sitlere herkes rağbet gösteriyor zaten.. Sen uyarmışsın teşekkürler.. ( Bir kaç konu üsttede dengesizin biri fake program ile milletin maillerini çalmaya çalışıyor. Bunun için sana bi kere daha teşekkür ediyorum.. )

abi en verdim sazanlık ettim neyse uyarı çok iyi oldu sağol...

abi bunlar çokmu zeki yoksa kendini zekimi sanıolar fake oldugu karsıdan sellektor yapan araba kadar belli oluo:saskin

Saol banada geldi ama butun herkese gelmisbutun msn adreslerini nerden bulmus bunlar ???

dalgamı geçiyon wsanki yiycez

şöyle bailıklar koyma ya banntlanıcan o olcak

herkez sahte birşeyler yazsın yaha küfür atsın orada

kim inanır buna yaa. tabiki kadir inanır:durdurun hakkaten arkadaşlar bu meile inanıpta sitete girme gafletinde bulunan( şifresini bunlara teslim edenleri söylemiyorum onlar apayrı şahsiyetler ) insanlar varmı hakkaten ya. cık cık cık. ne günlere kaldık arkadaş.

Bu siteyi hazırlayan benim bir tanıdığım. Adı MUSA KARAVANA. (Genelde Musa KARA ismini kullanır.)

Kendi Almanya doğumlu fakat uzun dönem İzmir'de yaşadı şuanda İstanbul'da ikamet ediyor.

Bu site dışında kendi siteside var.

www.musakara.com

İletişim bölümünde ki cep telefonu kendisine aittir yorumlarınızı SMS ile bildirebilirsiniz.

Genelde ÖZEL no'lardan yapılan aramalara açmaz telefonu.

(www.kimengellemis.com TUZAK amaçlı yapılmıştır DİKKATLİ olun.)

uyarı için saol qral ım benim

ben bi kere şifreyi girdim ama hiç bişey gözükmedi silenler gözüktü

Geri