Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşım ben de bayağı kafa yordum işin içinden çıkamadım. Şimdi Da Vinci Şifresi ile Dijital Kale'yi yeniden okuyayım diyorum. Takıldı kafama. Çözmezsem rahat edemeyeceğim
ama kitabı henüz okumamış olanlar vardır. onlar aşağıdaki rakamlara bakmasınlar o zaman
hemen açıklayayım şöyle ki;
85-G
114-Ö
125-Z
105-Ü
56-M
105-Ü
125-Z
105-Ü
3-S
21-T
105-Ü
48-N
105-Ü
125-Z
2-D
36-E
günlerce düşündüm ama önümdeki kitaptaymış şifreler
o her sayı kitaptaki bölümlerin sayısı. kitaptaki toplam bölüm sayısına bir de sayılara bakınca dank etti. :2:
hatta önce 4x4 sezar şifresi diye düşündüm ama gerek kalmıyor tablo yapmaya.
şifrenin çözülmüş hali bu: gözümüz üstünüzde
ee bu ne anlama geliyor derseniz Tankando'nun sevdiği bir laf vardı: "Bekçilere kim bekçilik edecek" Sanırım bu cümleye bir gönderme yapılmış. benim tahminim bu ama emin değilim.
herhangi bir şifre programına gerek yok sadece yazan sayıların olduğu bölümlere bakın ve ilk harfleri kullanın şifre o! diğer arkadaşların dediği gibi gözümün üzerinizde çıkıyor.
Arkadaşlar,ilk kitapta "gözümüz üstünde" derken masonların o ünlü lafı geliyo aklıma...Hatırlarsanız 100usd'nin üstünde "gören göz" var...Farmasonların kullandığı bir tabir bu...Anlayamayanlar için "Büyük Hazine" isimli filmi izlemelerini öneririm.
ban kitabı okudum bittim zaten walla hale greyin öldürülmesi çok üzüldüm ama neyse artık hak ettiği de olduydu yani kıza asılmalar felan herneyseyazarın diğer tüm kitablarını okuycam şimdik yalnız bende artık bir kriptoloji manyağıyım her ne kadar ıq yetmesede
gözümüz üstünüzde derken dmek istediği şu american dolarındaki piramit we üzzerinde göz resmi warya onu kastediyoo.daha sırrını hiç bi kitabında acıklamamıstır piramit ve üzrinde göz daha dogrusu piramitin uc kısmı kesik ve içide göz resmi war