muratcolez
New member
- Reaction score
- 0
http://www.hackhell.com/geri-donusum-kutusu/583891-bilgisayar-parcalarindan-oyuncaklar.html
KapatıLan Konu İçerisinde BuLunan, VeriLen Linkteki 6 Adet Fotoğraf SiLinerek Konunun AçıLamsını TaLep Ediyorum.Ya da Konunun AçıLaması Halinde Ben Bu Konuyu Tekrar DüzenLeyeceğim.Çünkü Benim Konumda Konu BaşLığına Uygun 22 Adet Fotoğraf BuLunmakta VeriLen Linkte İse 9 Adet Fotoğraf BuLunmakta.Hepsi Aynı Olsa BiLe, Ki DeğiL.13 Adet Fotoğraf FarkLıdır.
Yukarıda GerekçeLere Uyugn İşLemin YapıLamasını..
Sorun konu açmadan önce arama yapılmamasından kaynaklanıyor. Aynı başlıkta ve aynı resimlerden oluşan bir paylaşım varken yenisi kabul edilemez. Bu gün senin tarafından açılan bilgisayar ile ilgili diğer konuda da daha önce yüzlerce defa verilmiş resim var.
İlgili konuda 13 değişik fotoğrafın olması benim değil senin sorunun. Daha önce verilen resimleri paylaşıma sunmada daha dikkatli olacağından şüphem yok...
Sorunun Çözümü Gayet Basit.22 Resimden Aynı OLan 6 Resim Konu İçerisinden ÇıkarıLarak ProbLem ÇözüLebiLir.Bu Bir Çifte Standarttır.daha Önce VeriLen KonuLardaki ResimLerden Aynı OLanLar Link Bile VeriLmeden ÇıkarıLıyordu.Ama Amaç Üzüm Yemek DeğiL Bağcıyı Dövmek OLunca Durum Bu ŞekiLde Bir HaL Alıyor.
Demokratik Bir Ortamın Gereği Olarak Konu, Üst Yönetime Taşınacaktır.
Üst yönetimde bir tanıdığın mı var DrMcNamara? Bekliyorum....