ALpMontana' Alıntı:walla skyangel senı sewerım gordugumcede calısmakdasın ancak buraya acılmıs bır baswuru zaten mewcut
ha aranızda anlaşma warsa bılemem
eger yoksa bence ContractKille ın oylamasının sonucunu beklemelısın :goz:
Geyik mizah Sadece Resimden ißaret ßi yer değiL.. FarkLı kategoriLerde anLaşarak yönetebiLirLer.. ayrıca 1 mod yeterLi değiL ßence o böLüm için.. Hem adayLar kesin mod oLacak diye bir kaidede yok.. ßelkide 2'side olamayacak HH için hayırLısı diyorum. 2'side sevdiğim başarılı üyeLer..D.ev-G.eNÇ' Alıntı:ßence ters ßi$eyLer var.
1. Sky ßence en azından ContractKiller 'in sonuc'u bekLießiLirdi. (sayqı)
2. Arkada$Lar ßurda ceLi$kimi var :saskin: ContractKiller'e + werenLer sky'a da + vermi$ sonucda o ßöLümde ßi a.mod qötüreßiLir eqer 2 ki$i adaysa ßirinden ßirine kıyıLmaLi kimin konusu payLa$imi yeterLi qörüLürse o aLmaLi ki 2 ki$i ayni anda oLsa ßu durum oLurdu ama sky yanLı$ yapmı$ ContractKiller'in ardından ßence yakı$madı $ahsi fikrim.
kısaca ßu yüzden "-" diyorm.
Sky SözLerim sadece ßir eLe$tiridir. Sakın oLa ßeni yanLı$ anLama ßunLarda ßenim dü$ünceLerim.
Dostum ßurda HH'nin çıkarLarı önemLi.. Kim ßaşarıLıysa o seçiLecektir.. kim seçiLirse ßizede onu tebrik etmek düşer.. söz konusu HH'nin menfaatiyse bu tür konuLarı tartışmak biLe yanLışD.ev-G.eNÇ' Alıntı:Karma, hakLısın ama demek istediqim ßence ßiri ßekLießiLirdi peki 1 mod yetmez diorsunda en azından saygı duymalılardı ßirßirLerine sky bekLemeLiydi
sen oLsan; atiyorum A ßöLümü icin sen aday oLdun cokda caLı$tın payLa$tin qüLdük eqLendik ßeraßer sora ßen qeLiorm ßi kac qün icerisine ne var ne yok payLa$iorm we ardından ßende adayim diorm.
neyse ßana sayqı duymak dü$er icimden qecenLeri söLemek istedim.
KaRma' Alıntı:Dostum ßurda HH'nin çıkarLarı önemLi.. Kim ßaşarıLıysa o seçiLecektir.. kim seçiLirse ßizede onu tebrik etmek düşer.. söz konusu HH'nin menfaatiyse bu tür konuLarı tartışmak biLe yanLış![]()