Komik Resimler'e A.Mod ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moderator Olma Vasfına Yakın Bir Kişisin Ancak Tam Kıvamında Oldugunu Soyleyemem!
Mesaj ve tesekkur sayını kaliteli paylasımlarla biraz daha artır.Ha bu su an yetersizsin anlamına gelmiyor bolume katkın olabilecegini dusunuyor ve [+1] veriyorum :)

ALpMontana' Alıntı:
walla skyangel senı sewerım gordugumcede calısmakdasın ancak buraya acılmıs bır baswuru zaten mewcut
ha aranızda anlaşma warsa bılemem
eger yoksa bence ContractKille ın oylamasının sonucunu beklemelısın :goz:

+1903.....

O bölümde Aktifsin...
PAylaşımların hoşuma gidiyor..
Benden + 1907 ;)

çalışkan bi insana olmaz denirmi hiç benden +++

ama inşallah fatih abiyle beraber olursunuz onada haksızlık olmasın :goz:

sky sen hangi bölüme mod olmak istersen iste benden sana mutlaka artı gelir =)
bana bile yardımcı oluosun bence hakkın =)

ßence ters ßi$eyLer var.
1. Sky ßence en azından ContractKiller 'in sonuc'u bekLießiLirdi. (sayqı)
2. Arkada$Lar ßurda ceLi$kimi var :saskin: ContractKiller'e + werenLer sky'a da + vermi$ sonucda o ßöLümde ßi a.mod qötüreßiLir eqer 2 ki$i adaysa ßirinden ßirine kıyıLmaLi kimin konusu payLa$imi yeterLi qörüLürse o aLmaLi ki 2 ki$i ayni anda oLsa ßu durum oLurdu ama sky yanLı$ yapmı$ ContractKiller'in ardından ßence yakı$madı $ahsi fikrim.
kısaca ßu yüzden "-" diyorm.

Sky SözLerim sadece ßir eLe$tiridir. Sakın oLa ßeni yanLı$ anLama ßunLarda ßenim dü$ünceLerim.

D.ev-G.eNÇ' Alıntı:
ßence ters ßi$eyLer var.
1. Sky ßence en azından ContractKiller 'in sonuc'u bekLießiLirdi. (sayqı)
2. Arkada$Lar ßurda ceLi$kimi var :saskin: ContractKiller'e + werenLer sky'a da + vermi$ sonucda o ßöLümde ßi a.mod qötüreßiLir eqer 2 ki$i adaysa ßirinden ßirine kıyıLmaLi kimin konusu payLa$imi yeterLi qörüLürse o aLmaLi ki 2 ki$i ayni anda oLsa ßu durum oLurdu ama sky yanLı$ yapmı$ ContractKiller'in ardından ßence yakı$madı $ahsi fikrim.
kısaca ßu yüzden "-" diyorm.

Sky SözLerim sadece ßir eLe$tiridir. Sakın oLa ßeni yanLı$ anLama ßunLarda ßenim dü$ünceLerim.
Geyik mizah Sadece Resimden ißaret ßi yer değiL.. FarkLı kategoriLerde anLaşarak yönetebiLirLer.. ayrıca 1 mod yeterLi değiL ßence o böLüm için.. Hem adayLar kesin mod oLacak diye bir kaidede yok.. ßelkide 2'side olamayacak HH için hayırLısı diyorum. 2'side sevdiğim başarılı üyeLer..

Karma, hakLısın ama demek istediqim ßence ßiri ßekLießiLirdi peki 1 mod yetmez diorsunda en azından saygı duymalılardı ßirßirLerine sky bekLemeLiydi
sen oLsan; atiyorum A ßöLümü icin sen aday oLdun cokda caLı$tın payLa$tin qüLdük eqLendik ßeraßer sora ßen qeLiorm ßi kac qün icerisine ne var ne yok payLa$iorm we ardından ßende adayim diorm.

neyse ßana sayqı duymak dü$er icimden qecenLeri söLemek istedim.

Kesinlikle
+1

D.ev-G.eNÇ' Alıntı:
Karma, hakLısın ama demek istediqim ßence ßiri ßekLießiLirdi peki 1 mod yetmez diorsunda en azından saygı duymalılardı ßirßirLerine sky bekLemeLiydi
sen oLsan; atiyorum A ßöLümü icin sen aday oLdun cokda caLı$tın payLa$tin qüLdük eqLendik ßeraßer sora ßen qeLiorm ßi kac qün icerisine ne var ne yok payLa$iorm we ardından ßende adayim diorm.

neyse ßana sayqı duymak dü$er icimden qecenLeri söLemek istedim.
Dostum ßurda HH'nin çıkarLarı önemLi.. Kim ßaşarıLıysa o seçiLecektir.. kim seçiLirse ßizede onu tebrik etmek düşer.. söz konusu HH'nin menfaatiyse bu tür konuLarı tartışmak biLe yanLış ;)

KaRma' Alıntı:
Dostum ßurda HH'nin çıkarLarı önemLi.. Kim ßaşarıLıysa o seçiLecektir.. kim seçiLirse ßizede onu tebrik etmek düşer.. söz konusu HH'nin menfaatiyse bu tür konuLarı tartışmak biLe yanLış ;)

evet ßurasi HH, HH oLduqu icin ßöyLe ßir davrani$ yakı$madi.

hakkında hayırlısı olsun alper kardesım. forum dakı aktıflıgın ve calıskanlıgın gozardı edılemez. kesınlıkle gorevını basarıyla yapacagına emınım.
+1907
aynı seyler ContractKiller arkadasımızada gecerlı . ıkı moddan zarar gelmez bırının yklugunu dıgerı doldurur bu sekılde guzel bır anlasma ıcında calısabılırler.

sonuna kadar destekliorum kardesim

+1907

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri