Komik Resimler'e A.Mod ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geyik mizaha genel olarak bir moda ihtiyacı var zaten ama parça parça mod yapılacaksa benden + hayırlı olsun

bölümLe ilgilisin...payLaşımLArın oRtada + güvenilir bir arkdaşımızsın neden oLmasın +1

lem bu modluk baswurusunun sonucunu beklemek ramazanda iftar saati beklemek gibi bişi yaw :D

paylaşımların kaliteli ve güzel. beğenilen işler çıkarıyorsun ayrıca aktif ve çalışkan bir üyesin
+1907 hayırlısı olsun =)

O bölümlerin hakkaten moda ihtiyacı var.
Belki de birden çok mod olsa daha iyi olacak.
Diğer arkadaşımıza da + vermiştim.
Sky'a da + vermek istiyorum.
İnşallah ikisi birlikte olurlar.

bölümde 47 konu güzel
tanımıyorum ama forum içindeki tavırlarında genel olarak iyi olarak gözlemledim
+1903 benden

forumda sıkça gördüğüm birisin.oraya mod lazımda sen olmalısn bence =)
yakışır +++++ :goz:

Alper bu başlığı açtığında ilk cevap yazan ve olumlu yönde oy kullanan ben olmuştum. Aramızda sorun olduğunu düşündüm ve yorumumu sildim. Alper arkadaşımla bu konuyu az önce teferruatlı biçimde konuştuk. Olayı çözdük. Olayın perde arkası, öncesi, sonrası bütün diyalogları gün yüzüne çıktı. İşin aslı aramızda sır olarak kalacak. Bir daha böyle çirkin oyunların forumda ve yahut özel hayatta yaşanmaması dileğiyle. Beni sevmiyor olabilirsiniz. Ama Alper'e sevginiz mutlaka vardır. Bu yüzden, bu forumdaki son iletimin ve yaşanan bu olayın herkese bir ders olması gerektiğini düşünüyorum. Yazdığım bu posta cevap yazılmaması, yazılsa bile bunun adminler tarafından yapılması ve olumlu yönde sonuçlanması temennisiyle; Saygılar.

Benden sana (+)

BU KONU KAPANSIN ARTIK KIMSE BOYLE GEREKSIZ SEYLER YUZUNDEN CANI SIKILMASIN
BANA FATIH BEY SOYLEDI BISEYLER
O KUFURLERI YAZANIN BEN OLMADIGIMI KABUL ETTİ,DOGRUSUDA BU ZATEN
ONUN ICIN BUYUTMEYE GEREK YOK SUNUN BILINMESINI ISTERIMKI BU OLAY CIKTIGINDAN BERİ BEN HIC BIRSEY YAZMADIM SESSIZ KALDIM CUNKU SUCLANDIM HAKSIZ YERE
UMARIM BURADA KAPANIR.....

HERKES MENNUN GALIBA...HACKHELL BOYLE BASIT SEYLERI HAKETMIYOR ONUMUZDE DAHA CIDDI KONULARIMIZ VAR ..
HEPINIZE İYİ FORUMLAR......

EDIT: NE OLURSA OLSUN FORUMDAKI YONETICI ARKADASLARIMIZA BIRAZ DAHA SAYGILI OLMAN GEREKIYORDU.

(Bİrİ bİZİ dURDurSUn....)

TAtlıya baglandıgına sevindim...
Umarım bi daha böyle şeyler YAşanmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri