konulara bıraz daha duyarlı olalım....!!!!!

BuNaLım

Bunalım
Reaction score
0
hackhellde bi konuya değinmek istiyom bugünlerde herzaman gözüme çarpan bır konuya hackhellin çözüm bulmasını ıstıyom
hh'de bazı arkadaşlarımızın dinimizle(müslümanlıkla) bazı konular açılıyo ve konuya hiç alakasız yorumlar yapılıp dinimizi küçümsiyen ve aşağlıyan bazı arkadaşlarıma rastlıyom müslüman olmayabılır ama bu yorumları yapmamasını bekleım belki forumda 10000 uye,insan varsa bunun 9000 bını muslumandır bu yüzden yenı gelıpde bu konuya rastlayan arkadaşlarımız düşünür yönetim buna neden duyarsız kalınıyo dıye ben şahsen bazen kendımı rencıde gorüyom ve bana sankı kufur edermışcesına algılıyom

bunun onune geçılmesı için şartlar ve kurallarının çıkmasını ısterım

not:herkes her konuya yorumlar yazabalır özgürdür yorumlara ama dinimizi küçümseyerek diil ..............

edit:bu konu yonetımdede konuşuluyo ama bunu uyelerlede konuşmak istedım

Evet kardeş bu konuya acil çözüm bulunması gerekiyor.Geçen gün belki hatırlarsın Dragon arkadaşın ezan saatlerini hatırlatan programına bir arkadaş tepki göstermişti.O arkadaşı burda soylemek istemiyorum;ama sen haklı çıktın. Böyleleri barınamaz diyodun adult bolumunde ettiğim teşekkürü geri çektim:) ve de bu konuda bu şekilde duyarlı olman hoşuma gitti.Teşekkür ederim,her zaman arkandayım.

katılıorum abicim sana....;)

bu konunun çözümleneceği yok biz ne kadar anlayışlı davransakta dinimizi inancımızı rencide ediolar senin de değindiin konu çok güzel kardeşim eline sağlık diorum

bncede iyi olur.
dini küçümseyenler + herşeyde dini ortaya atanlarada olmalı.

tabiki dinimiz konusunda
küçümseyen ve aşşağılayıcı
sözler söylenemez.

fakat din ile bağlantılı
tartışmaya açık şeyler
konuşulurken aşırı tepki
verilmeside saçma.

bana sen müslümanmısın
diye soru soran birisinin
müslümanlığından şüphe
ederim...!(sözüm meclisten dışarı)

Tycon

Forumlarda artık din kisvesi altında propaganda yapılmaktadır.Yönetici arkadaşları bu konuda göreve davet ediyorum.Bazı şahsiyetler islamı arkalarına alarak aslında tarikat propagandası yapmakta ve hackhell'de kendilerine taraftar toplamaya çalışmaktadır..

tycon un attığı bu msj cok dikkatimi cekmişti , gereken cevabı vermiştim zaten aynı başLıkta :D

hah , dinimizi , isLamiyetin doğruLarını bu forumda payLaşmak , Kur an ı Kereimden evrim uydurMaLarına DeLiL göstermek suc ise bende sucLuyum bende tarikatcıyım :D Cok güLmüştüm bu başLıkta tycon :D

bak burda 1 tarikatcı daha var ,

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=66110

aha bak burda da , konuya teşekkr edenLeride dikkate aLdığımızda bakın kimLer varmış =)

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=58155

Yazdığınız her mesaj sizin kendi karakterinizi ve de nasıL 1 yoL izLediğinizi gösterir . Benim dinim bana senin dinin sana .ELbette inançsız oLabiLirsin , herkes 1birinin görüşüne saygı duymaLıdır , bana kaLırsa kimse buna benzer başLıkLarda birbirine hakaret etmemiş saygı ve seviye sınırLarının dışına çıkmamıştır.
'Ya göründüğün gibi oL yada oLduğun gibi görün ' demiştir mevLana ,
Bende soL görüşLü bir kişiyim ama içimde Allah inancı var ne oLursa oLsun dinimden taviz vermem , kimse Allah a ve Peygamberimize diL uzatamaz , ben yaşadığım müddetce diL uzatanın hakkını veririm.Benim inançLarım bunu gerektirir sonucta KimLiğimde MüsLüman yazıyor ve ben 1 OSMANLI torunuyum...
GüzeL dinimiz isLamiyete bu forumda kimse küfretmedi tabikide , ama birbirLerimizi aydınLatma , fikir aLış verişi için bu tür başLıkLarın açıLması bence güzeL . SınırLarı aşmamak Lazım eLbette , bazen dozu aşan oLuyor ...
saygıLar .

Bunalim kardeş dogru söylüyorr müslüman mahalesinde salangaz satirmiylim!!!!!!!1arkdaşlar bu tür iblisleri dev edelim[/SIZE]:hhman: :hhman: :hhman:

Tycon

Forumlarda artık din kisvesi altında propaganda yapılmaktadır.Yönetici arkadaşları bu konuda göreve davet ediyorum.Bazı şahsiyetler islamı arkalarına alarak aslında tarikat propagandası yapmakta ve hackhell'de kendilerine taraftar toplamaya çalışmaktadır..
Bu mesajı ben gormusdum daha once .Bunun altına imzamı atarım.

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
bana sen müslümanmısın
diye soru soran birisinin
müslümanlığından şüphe
ederim...!(sözüm meclisten dışarı)
bunu ben dedım ama neden dediğimi sen benden daha iyi bılıyon sen!!!

not:kady editlemese gosterırdım

işte bakın arkadaşlar
her şey konulara nasıl
yaklaşıldığına üsluba ve
kurulan cümlelerde bitiyor

mesela DeathMatch adlı üyenin
attığı msg. eğer benim dinim
başka olsaydı. bu arkadaşa
çok güsek şeyler söyleyebilirdim.
birde bazı arkadaşalar kışkırtıcı
msglar atıyorlar. buda insanların
asabını bozuyor. mesela sting in
başka bir başlıktaki msgı buraya
taşıması ve alaylı davranmsı!
ben tyconun yerinde olsam
sana cevap kesin ve net cevaplar veririm.

BuNaLım' Alıntı:
bunu ben dedım ama neden dediğimi sen benden daha iyi bılıyon sen!!!

not:kedi editlemese gosterırdım

bunalım arkadaşım bu dediğin
bana göre boş bi laf. bir şey söylerken
düşünüp tartıp sölye.

benim amaccım bu başlıkta
kesinlikle tartışmak değildir...!

eet provake etmekte 1numarayız.

işte bakın arkadaşlar
her şey konulara nasıl
yaklaşıldığına üsluba ve
neyı açıklıyo sen neyı savundugun orda belliydı gelmiş burda bana ıkı yüzlülük yapıyosun

bunalım burdakı her yoruma cevap vermek zorunda degılsın.kımseyı ıkıyuzlulukle
ıtham etme. sana karsı yaplan bır yorum yok burda.
kıme yapıldıysa o verır cevabını!!

işte bakın arkadaşlar
her şey konulara nasıl
yaklaşıldığına üsluba ve

bunalım arkadaşım bu dediğin
bana göre boş bi laf. bir şey söylerken
düşünüp tartıp sölye.

benim amaccım bu başlıkta
kesinlikle tartışmak değildir...!

ya kardeş ben hafif espirili yaklaştimm bu tabir çok kullanilir diye bizde biliyoruz hoşgürülü olmak gerektiğinii benim orda söylemek istediğim dini küçük düşürücü yazi yazanlara sen neden göcündün anlamdim ...... yoksa benim her fikre saygim varrr

işte bakın arkadaşlar
her şey konulara nasıl
yaklaşıldığına üsluba ve

attığım mesajLarın hangi1i kışkırtıcı ki? buLup bitanesini gettrrmisin des?
konuya gerektiği gibi cevp atıyorum , etkiye tepki doğurmaya caLışmıyorum .Sana kışkırtıcı geLosa yapabiLeceğim 1şey yokh
+
kimseyLe aLay ettiğim yokh , kişiseL yorumLarın bunLar . Sadece örnek taşıdım bu başLığa , nedenine geLince öyLe gerekiordu .
Kesin cevbı sen ver farketmes ha tycon ha sen =) geLince o da yorumunu yapar .

+

kady nin bazı konuLarda sana ve tycon a attığı mesjLarı pas gecmemek Lazım , şimdi onLarı da buLup getirmiyim ki yine ortamı germiş oLuruz :)

J@CK
Bu mesajı ben gormusdum daha once .Bunun altına imzamı atarım.

yani bu mesaja bende ortak oLabiLirim tamamen doğru emi ? oKi doğru forum cemaaLetşmeye gidior önceki mesajımdaki başLıkLarda ki userLar ve teşekkr edenLer dahiL forum kuraLLarının dışına cıkmış oLduLar ve ceza aLmaLarı mı gerekior .
edit : (Tycon msjını editLemişti , daha öncesinde banLayın şu adamLarı vb. bişiLer yazmıştı , hatırLatıyım .)

gereksiz tartişma cikarmak yaziyor başaka bir amaci yok (dezantralizayon)
bunalim öneride bunuluyor sen ortaya cikip donkişotluk yapiyorsunnn nedir amacim anlamadim kücük hesaplarin deşine düşme sana diyorum ______dezantralizasyon

burda da mı tartışma çıktı ya yazık üzülüorum :(

tartışmaları,birbirimize laf atmayı bırakıpta orta yolu bulup bunun üzerinde ii bi fikir paylaşımı yapsak daha ii deilmi.arkadaşın biri diyor propoganda yapılıyor.belki sen öyle düşünüyorsun.yani din üzerine yazarken tabi ki iyi niyetli olmalıyız.farkındayım ki ataistlerde din üzerine farklı yorum yazıyorlar.ama yanıltıcı yorum yapanların uyarılması lazım

Geri