kopya çekmenin en güzel yolu

Kopya Çekmenın En GuzeL YoLunu Sanırım ßır Tek ßen BıLıyorum..=)) Yanımdakı Kız GeneLde Kopyayı BacakLarına Yazardı Ve Ben BacakLarına Eee Şey Pardon Kopyaya Bakayım Derken GeneLde ZiL ÇaLar Ve ßen O Dersten Gecemezdım xD

Hiç işim olmaz ne kopya veririm ne de çekerim. ben ders çalışcam saatlerce millet hiç çaba göstermeden benden otlanacak olmaz öle şey.. senin dediğin modası geçmiş bi yöntemde olsa işe yarayabilir ama hoca yakalamak istedikten sonra yakalar arkadaşım. çoğu zaman hocalar göz yumuyo tabi

teşekkürler güzel taktik =)

ayrıca "kopye" doğrudur, her ne kadar kopya olarak bilinsede...

Sık kullanılanlar bölümüne TDK'nın kısayolunu atmanı tavsiye ediyorum. En azından bilmediğin bir konuda söz söylemeden önce kontrol edersin.

Kopye diye türkçede bir kelime mevcut değil.

Doğrusu Kopya'dır.

Her Kes çalışarak Hak Etysin Kopya Nedir Insanın Hakkı Omayan Bir şeydir Kınıyorum Sizi

kopye demeye ısrar etmendeki nedeni anlayamadım ama neyse ;)

orta okul lise ve üniversite yıllarında her çeşidini denediğimiz için şu an bir ingilizce öğretmeni olarak yazılılarda kimin kopya çektiğini çok raharlıkla anlıyorum ama abartmadıkları sürece de fazla ses çıkarmıyorum...

ben bu yöntemin biraz daha gelişmişini taa 6. sınıfda biliyordum :) ama yapmayın kul hakkı bunlar..

Ben Ortaokul ve Lise 1 deyken (lise2ye geçtim(

1-Apış Arasına
2-Dizimizle Sıra Arasına Kopya Kağıdını Sıkıştırarak
3-Gömleğin Arka Kısmına Bantla Yapıştırarak
4-Çorabın İçine(Bacak bacak üstüne atarak bakardık)
5-Gömleğin Arasına Sıkıştırarak
6-Diz Kapağının Arka Kısmına

Şuana Kadar KullandığımYöntemler Bunlardı :gulumseCocuk:

Bi Keresinde Fizikçi Yakalamıştı Beni :D Ama ALLAH'tan Sınıfta Fazla Kişi Yoktu Rezil Olmadım :utan Fizikçinin de İyi Gününe Denk Gelmiştim Herhalde...Bana -''Acemi Kopyacı '' Demişti:gulumseCocuk: Disiplenede Vermedi ALLAH'tan

:gulumseCocuk::gulumseCocuk::gulumseCocuk:

Geri