Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kopya Çekmenın En GuzeL YoLunu Sanırım ßır Tek ßen BıLıyorum..=)) Yanımdakı Kız GeneLde Kopyayı BacakLarına Yazardı Ve Ben BacakLarına Eee Şey Pardon Kopyaya Bakayım Derken GeneLde ZiL ÇaLar Ve ßen O Dersten Gecemezdım xD
Hiç işim olmaz ne kopya veririm ne de çekerim. ben ders çalışcam saatlerce millet hiç çaba göstermeden benden otlanacak olmaz öle şey.. senin dediğin modası geçmiş bi yöntemde olsa işe yarayabilir ama hoca yakalamak istedikten sonra yakalar arkadaşım. çoğu zaman hocalar göz yumuyo tabi
orta okul lise ve üniversite yıllarında her çeşidini denediğimiz için şu an bir ingilizce öğretmeni olarak yazılılarda kimin kopya çektiğini çok raharlıkla anlıyorum ama abartmadıkları sürece de fazla ses çıkarmıyorum...
1-Apış Arasına
2-Dizimizle Sıra Arasına Kopya Kağıdını Sıkıştırarak
3-Gömleğin Arka Kısmına Bantla Yapıştırarak
4-Çorabın İçine(Bacak bacak üstüne atarak bakardık)
5-Gömleğin Arasına Sıkıştırarak
6-Diz Kapağının Arka Kısmına
Şuana Kadar KullandığımYöntemler Bunlardı :gulumseCocuk:
Bi Keresinde Fizikçi Yakalamıştı Beni Ama ALLAH'tan Sınıfta Fazla Kişi Yoktu Rezil Olmadım :utan Fizikçinin de İyi Gününe Denk Gelmiştim Herhalde...Bana -''Acemi Kopyacı '' Demişti:gulumseCocuk: Disiplenede Vermedi ALLAH'tan