Müjde,2007 Sonuna Kadar Adsl'ler 20megabit olacak

Merchant' Alıntı:
Fiyatı sence ne kadar olur senin haberin varmı ? Hadi fiyatı boşver sana 20mbit hız verirler 3gb da kota verirler güle güle kullanırsın :D
valla güzel dedin :D:D:D

fırtına81' Alıntı:
Bu ay gene 256 kb bağlantıya,49ytl fatura geldi nasıl indirim bu,bu telekomun benn..... hepsi yalan düdüklüyolar milleti işte.

dostum en az bağlantı zaten 256kbps :) oda sınırsız fiyatıda 49ytl diye biliyorum... bende 1024 sınırlı var her ay 80-90 arası geliyo dua et bence sen durumuna

türkiyede 20mbit? (; bu hızı kullanan kişinin cebinden yüzlerce milyon para cıkar bea (; ttnet gecirir yine merak etmeyin (;

dostum ben saygı değer:hhdil adsl sağlayıcımızdan bir açıklama yapılmadıkça inanmam. ayrıca o iş o kadar kolay deil 3- 5 ayda avrupada ki adamlarda ne alt yapı var:)

Merchant' Alıntı:
Fiyatı sence ne kadar olur senin haberin varmı ? Hadi fiyatı boşver sana 20mbit hız verirler 3gb da kota verirler güle güle kullanırsın :D

koptummmmmmmmmmmmmmmmmmm :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :clap :clap :clap :clap :clap :clap ahauahuahauhauuhauhahuua :clap :clap :clap

arkadaslar den1len dogru 20 mbit olcak ama sadece turk telekom baglant1y1 kutulara kadar getriyor ondan sonra eve hat çektirmek kullaniciya kaliyor tabiki buda biçounun alt1ndan kalmamiyacagi maliyet anlam1na gelir umutlanmaya gerenk yok

neccko' Alıntı:
Haber gecen yılın haberi konu gelmiş madem bende yorumumu yapayım :D

Haberi okuduktan sonra balkona cıktım bi baktım kediler gülmeye başladılar
Yani dicem o ki buna kediler bile güler :D
Ben inanmıyorum ama belli de olmaz hani fena da olmaz fiyatta kösmesinlerde

Önyargılı davranmayın .Ben Televizyonda Ttnet sözcülerinden birinin konuşması dinledim...

Önceilk İstanbul olmak üzere fiberoptik kabololar son sürat takılıor..

gözle görülür bi hızlanma var arkadaşlar doğrudur

cliper1907' Alıntı:
gözle görülür bi hızlanma var arkadaşlar doğrudur

hızlanmamı war? 2048adsl kullanıyorum ve dün gece herşey kapalı iken rapidden bir dosya indirmeye basladm 16kb/sec ile iniodu dosya ... eğer bunda hızlanma varsa ben önceden ucuyormuşum demekki (;

fexadyne' Alıntı:
arkadaslar den1len dogru 20 mbit olcak ama sadece turk telekom baglant1y1 kutulara kadar getriyor ondan sonra eve hat çektirmek kullaniciya kaliyor tabiki buda biçounun alt1ndan kalmamiyacagi maliyet anlam1na gelir umutlanmaya gerenk yok

getirsinde cektirecek adam cok merak etme bir kez öderim maliyeti neyse... gelirse tabi (; 256bağlantıyı üc beş kişinin kullandığını biliyorum o kadar zor deil (; hepsi cebinden bi miktar para verse cektirirler yine beraber kullanmaya devam ederler(;

day walker' Alıntı:
ya onda yine bi oyun olur kesinlike ayrıca 20 mb avrupa için bile yüksek bi hız ben pek inanmıyorum bu reklamlara olmayınca inanmamak lazım

internette hangi ülke hangi hızla kaç paraya bağlantı veriyor görmüştüm. yanlış hatırlamıyorsam türkiye en pahalı 2-3 ülkeden biriydi. en ucuz ise jaopnya ve hızı 48 mb
biz 20 daha yeni görecez

japonlar 2 dakkada msn den birbirine film yolluyorlar biz 300kb lik resmi 1 dakikada yolluyoruz

Ankarada oturuyorum kabloları değiştirdiler 3ytl gibi bi fark var arada ama hızda değişme yok, acaba şehirdeki kabloların tamamen değişmesi sonucumu daha hızlı olacak ki? yoksa aylık 3 ytl kazıklıyorlrmı bizleri

Akdeniz'deki kabloları da değiştirmeleri lazım. Ayrıca 20 Mb bağlantı veripte kota koyarlarsa çok küfür yerler.

adanaya ne zaman gelir acaba.ben okuldan girdiğim için ücretsiz ve kotasız :D

Değişse bile en kısa zamanda sorun çıkacak bu kablolarda bu sefer bunlarla uğraşacaklar yine bağlantı gidecek. Kaş yapalım derken göz çıkaracaklar.

20 megabit

evet 20 megabit olsun
saniyede 1.5 megabayt indirelim
kotalar da 10 dk da dolsun
ahahaha
bizim memlekette akıllı adam olsa tt yi yabancılara satmazdı zaten

20 megabite kota konulmaz sınırsız olcak

byman1980' Alıntı:
japonlar 2 dakkada msn den birbirine film yolluyorlar biz 300kb lik resmi 1 dakikada yolluyoruz

isterse 300 megabit olsun msnden film gitmez

Dj_GeCe' Alıntı:
hızlanmamı war? 2048adsl kullanıyorum ve dün gece herşey kapalı iken rapidden bir dosya indirmeye basladm 16kb/sec ile iniodu dosya ... eğer bunda hızlanma varsa ben önceden ucuyormuşum demekki (;

getirsinde cektirecek adam cok merak etme bir kez öderim maliyeti neyse... gelirse tabi (; 256bağlantıyı üc beş kişinin kullandığını biliyorum o kadar zor deil (; hepsi cebinden bi miktar para verse cektirirler yine beraber kullanmaya devam ederler(;

sen rapidshareyi ne hasaba katıosun aynı porttan 20 kişi indirio rapidshareden premiumsuz dosya indirirken bağlantınızın% 80 zaten gidior.Rapidshareden dosya çok yavaş inior..Ben Premiumla indirirrum.100 değil ama hiç olmassa 85lerde inior

Geri