Müjde,2007 Sonuna Kadar Adsl'ler 20megabit olacak

Teşekkürler bu güzel haber için.2048 sınırsız internetlerde sudan ucuz olacağa benziyor.2mb da bayağı hızlı yaw ben direk geçiş yaparım.Saol Bu duyduğum en güzel haberdi...

6 ay oldu hala türk telekomda bi icraat yok göz boyuyolar

Arkadaşlar siz rapdishare den niye o kadar yavaş indiriyorsunuz anlmadım normalde benim 1024 adsl kulllanırken 107-106 civarında takılırdı. Öyle indirirdi. Birde ttnet o reklamlarda Cem y. verceği parayı altyapıya verseydi hem daha çok güven->>müşteri kazanırdı.

Belki ülkemiz için diğer sorunlar yanında hafif kalır ama biryerden başlamak lazım. Zaten o kadar reklam yapmnızdan birşeyler yaptıklarıda da kesin ama yapcaksanız tam yapın

1024 adsl Telekom Farkıyla :S

151126949.png

bu arada hızlar yanıltmasın test istanbul - istanbul arası yapıldı ki Telekom un yurtdışı çkış hatları durumu ortada 8 de 1 performans alıyorusnuz.

işin komik yani burda

Kıtalar olarak baktığımızda ;

Afrika ortalaması 594 kb/s : :S :S
Asya 2118 kb/s :
Avrupa : 3381 kb/s

:.:

Ayrıca Japonya ortalaması 9963

Ayrıca Secıco Adlı birsağlayıcı 25659 kb / s ortalama sağlıyor :S

Peki telekom bize ne sağlıyor.

Diğerlerine burdan bakabilirsiniz.
http://www.speedtest.net/global.php

Telekom Yine Bizi Yiyor 20 mbiti Ebesinin vajinasında biLeGöremez...

aslında benim için download hızı çok da önemli değil. 2048kbps download bana yetiyor. Benim ihtiyacım olan upload hızı. 512kbps upload yetmiyor. bir türk torrent sitesinde uploaderlık yapıyorum ama 50kb/sn ile film yüklemek çok zor oluyor. 2048 upload olsa ne iyi olurdu

valla 4 gözle bekliyorum :D

10-24-2006, 05:31 PM bu zaman konu açılmış aradan da epey zaman geçmiş yaw. rüya hepsi rüya

gusell bı olayyyy inşallah dediğin gibi olur ama nerdeee bence daa çok zaman var hele 2007 sonunda surada 6 ay kalmıs hade bakalım ısallah olur

haber tamamen gerçektir sadece tarih yanlış olmuş sanırım şu anda 16 megabit internet çktı.Şimdilik kullanan yok ama sabit tarife yani en düşük hız 20 megabit olacak merak etmeyin ayrıca hayal falan değil.Babam telekomda çalışıor 2 yıl içinde tüm türkiyede 20 megabit olur dior.Merak edenler için ben 16 megabitlik pcnin başınca oturdum.YAKLAŞIK 1.5 MB\SAN ile indirior

27.12.2007 Saat 12:45 hala bir numara yok... Millet

Ama hala internet ücretleri pahalılıyla türkiye başı çekiyor. Yetkililer bunada bir çare bulsalar iyi olacak.Teşekkürler.
TakeOne

yarın adsl'ler 20 mb oluyomus son qün :D:D:D

Avrupa’nın en hızlı DSL’i CeBIT Bilişim 8. Salonda

ü Türk Telekom, Ocak 2008’de pazara sunacağı VDSL2 hızlı internet hizmetini ilk kez CeBIT Bilişim’de tanıtacak

ü İlk etapta 30 megabit hızla pazara sunulacak olan VDSL2’nin hızı 70 megabite kadar varıyor

ü VDSL2 hizmeti pazara sunulacağı ilk anda 100.000 müşteriye ulaşacak

Telefonla yüzyüze: Görüntülü telefon

ü Ev ve iş telefonlarından karşı tarafın görüntüsü ile konuşma

ü Sesli veya görüntülü mesaj bırakma

ü Telefon rehberinizde kişiye özel zil seçenekleri ve gruplandırma imkanı (aile, iş, arkadaş, vb...), telefon rehberine numara kaydetme

ü “Caller ID” özelliği: Sizi arayan kişinin resmini ekranda görme

Kaynak: http://www.turktelekom.com.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=590

Böyle bir duyuru var:D

evet köklü bi değişiklik yapılması artık şart zaman zaman nette sorunlar yaşıyoruz ben 2048 kullanmama ramen ama ağustos-2007- de yapılan minik kıyağıda unutmamak gerekiyor diyorum bende

Muassır medeniyetler seviyesine erecez yakında ha gayret az kaldı :)

uLn daha bizim oraya internet baglantisi cekmedi ibne ttnet isi gucu para kazanmak..

Geri