Mükemmel İngilizce Konuşmak Hayal Değil - [Hackhell Upload]

Çalıştığını söyleyen arkadaşlar PC özelliklerini yazabilirler mi acaba? Belki eski pcler çalıştıramayabilir.. Ben şimdilik sadece ilk 5 CDyi indirebildim. Ayrıca HoCuSPoCuS'u bu güzel ve yararlı paylaşımından ötürü tebrik ediyorum. Çalışmazsa da canı sağolsun.

Dostum ilk 5 i indirdiysen test et devamını öyle indir. Sonra çalıştıramayan arkadaşlar bana sövüyor..

Ben çalıştığını test edip payşaştım zamanında bunu. Kimsenin mağdur olmasını istermyim? Nasıl çalıştırılacağını da yazdım. Çalışmıyorsa sorun emin olun cdlerden kaynaklanmıyor.

arkadaşım Dosyaları indirdikten sonra cdye yazmanız gerekmektedir. Örneğin; CD1 in partlarını indirdiniz. Rardan çıkarın. Karşınıza Cd1 Let's Start klasörü çıkacak. Bu klasörün içini komple cdye yazacaksınız. İşte 1. cdniz hazır. Diğerleri için de aynı uygulamayı yapacaksınız.
bu dediğin şeyi aynen yaptım ondan sonra cd yi taktığımda "GEÇERSİZ ADRESE ERİŞİM İSTEĞİ"DİYOR YARDIMCI OLURSAN ÇOK SEVİNİRİM

hocuspokus arkadaşım paylaşımın için teşekkür ederim. birkaç gün içinde ilk 10 cd yi indirip kurdum, hepsi de çalışıyor. güzel ve oldukça kullanışlı bir program. kullanmaya devam edeceğim. yalnız bir problem var ilk bir kaç cd de program çalıştırıldığında konuşma ve metinlerin translator lerini ilgili tuşa bastığında gösterdiği halde, sonraki cd lerde translator çalışmıyor. bu sorunu çözmemde yardımcı olabilirsen sevinirim. ya da çözebilmiş arkadaş varsa ve bana yardımcı olursa sevinirim.

Tesekkurler HoCuS

kardeşim çok sağol paylaşım çok güzel bu set gerçekten ileri ingilizce için çok iyi bir kaynak bu kaynağı arıyordum cd leri indirdim ve hata veriyo diyen arkadaşlar için duyurıyım . paylaşımda linklerde hiçbir hata yok tüm hepsi çalışmaktadır. hepsini dvd ye çektim hatta öylede çalışıyor....ayrıca bu set 400-450 ytl civarıdır....

çalışıyor yapamayanlar bi daha kontrol etsin derim ben

arkadaşlar cd ye yazma olayını biraz acarmısınız. misal 1. cd için 2 rarlı dosya var.içlerinde cd 01 lets start klasörleri var.bu klasörlerin tüm içerigini bir cdye atıyoruz dimi?

deneme yapacam cd 1 in 2 rarlı parcası pc'imde ne yapacam?

teşekkürler:vur büyük çalışma

Dostum Ellerİne SaĞlik GÜzel Bİr ÇaliŞma Herkese Tavsİye Ederİm MÜkemel ÇaliŞiyor

Elİne SaĞlik ArkadaŞim SaĞol

Becerİksİz Olanlar Çamuratmasin LÜtfen.ellerİne SaĞlik KardeŞİm

Teşekkürler. Şu anda indiriyorum. İnşallah ben bitirmeden silinmez.

Sadece Bussİnes Kismini Indirdim Ama Şİfrede Hata Var Diyor Yarisini Cikariyor Zipten Yarisi Kaliyor. BoŞuna İndİrmİŞ Olduk Yani. DiĞerlerini Bilmiyorum Ama İndİrmeyİn Derİm Arkadaslar...

arkadaşlar super bir set 10 cd yi indiriyorum ve hiç birindede sorun yaşamadım sorun yaşayan arkadaşlarıda anlamıyorum KARDEŞ TEKRAR TEŞEKKURLER

tşekkürler arkadaşım,
ben de bu set vardı, eşe dosta dağıta dağıta bir kaç tanesi kayı idi. burdan tamamlıcam
şu kadarını söyliyim, bu set ingilizce öğrenmek isteyenler için en doğru settir. 80 cd lik daylight dahil, hepsini geride bırakacak kadar değerlidir.. deneyince zaten anlıyacaksınız..
herkese tavsiye ederim..
paylaşım için teşkkürler tekrar,

Anadili ingilizce olan bir ülkede 2-3 sene yaşamadıktan sonra mükemmel konuşmak hayal gibi geliyor.

indirdim ve kurdum. Hepsi çalışıyor.
ingilizce öğrenmek isteyenlere şiddetle tavsiye ederim...
teşekkürler paylaşımınızdan dolayı..

Linkler bozuk diyenler sanırım her cd için olan linkleri tek tek flaan indiriyor belki başka dizine falan neyin kopyalıyodur. bende çatır çatır çalışıyo dosyalar şifre de.

Ben cd'm olmadığı için şimdilik yazmadım cdye ama nero ile image oluşturdum onu da deamon ile sanal cd gibi bilgisayarıma taktım ama program resimeki hatayı veriyo yani cd'yi takın falan diyo.
http://www.imageadd.com/show.php/9933_hata.JPG.html

acaba ne yapmalıyım bilmiyorum. illa da cd'ye veya bi arkadaş hepsini bi dvd'ye yazdım oldu diyo yani benimki olmayınca arkadaşın dediğinin de olmayacağını düşündüm ama yine de hepsini indirince onu da denesem mi bilmiyorum.

imagedrive gibi deamon gibi programları tanıyabilecek bir yazılımı olduğunu hiç sanmıyorum bu english plus 2 programının da o yüzden diyorum nasıl olur da dediğiniz gibi cd emulasyonu ile çalıştıramadım onu anlayamıyorum.
emulasyon ile çalıştırabilen varsa belki cd label'ı konusunda bi bilgisi vardır onu verebilirse sevinirim.

linkler için ayrıca tekrar tekrar te şek kür ler...

tamam arkadaşlar olayı çözdüm. bu cdlerin hepsini ayrı ayrı dizinlerde dahi olsalar dvd'ye de yazarsanız veya dvd imagını nero da oluşturup sabit diskinize kaydedip onu nero image drive veya deamon gibi bi programda çalışıtır ve ordan kurrarsanız çalışıyor.
mesajıo yazarken tuttum denedim evet aynen dediğim gibi bi dvd imagı oluşturun nero da indirdiğiniz dosyayı imagerecorderile diskinize yazın istediğiniz dizin yapısı içinde. sonra ordan kurun gerisi selametle.... hem türkçe...

Geri