Münevver Karabulut Cinayeti ( Tek Başlık )

Allah akıl fikir versin hepsine :hhsopa

Dünyanın çivisi çıkmış, bi yandan cinayetler, bi yandan sapkınlık ve ahlaki çöküş, bi yandan envai çeşit toplumsal sorunlar, diğer bi yandan da böyle salaklar....

Kıyamet yaklaşıyor sanırsam...

Satanizmin en azından bir mantığı var bunlar temmelli manyak olmuş.
Allah akıl fikir ihsanetsin.

geçen gün bunla ilgili bi köşe yazısı okumuştum baya gülmüştüm meğerse cidden varmış böyle tipler...

ne diyim Allah akıl fikir ihsan etsin umarım mantık güneşi vampirlerini kaçırdığında çok geç olmaz...

lan kan içeceğinize gidin vişne suyu için hastanedeki yaralıları düşünün biraz :D:D::D

Türkiye'de Satanizm

29cl8yb.jpg

Türkiye'de satanizm

Münevver Karabulut cinayetiyle satanizm yeniden gündeme geldi.

Karabulut ailesi kızlarının satanist cinayeti sonucu öldürüldüğünü düşünüyor.

Yargıtay, İstanbul Ortaköy'de Şehriban Coşkunfırat'ın öldürülmesine ilişkin verdiği kararda satanizmin Türkiye'ye 1980'li yıllarda Amerikalı bir ressam tarafından getirildiğini belirtiyor. Bunu ise Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik ve ve Araştırma Merkezi'ne dayandırıyor. Ancak Türkiye'nin satanist eylemlerle 1998 yılında tanıştığı ifade ediliyor. O yıl Aslı Yardımcı ile Alp Cenan Yuğaç, Ataköy'deki bir apartmanın 15. katından 'Biz bu dünyaya ait değiliz' notu bırakarak atlamıştı.

1999 yılında ise Ortaköy Mezarlığı'nda yarı yarıya gömülmüş bir kız cesedi bulundu. Kurbanın 18 yaşındaki Şehriban Coşkunfırat olduğu anlaşıldı. Genç kızın satanizm cinayetine kurban gittiği ortaya çıktı. Coşkunfırat'ı 'şeytana kurban etmek' amacıyla öldüren Ömer Çelik, Engin Arslan ve Zinnur Gülşah Dinçer tutuklandı. 2002 yılında ise Üsküdar Amerikan Koleji öğrencisi Lara Falay, Boğaziçi Köprüsü'nden atlayarak yaşamını yitirdi. Babasının araştırma isteği üzerine, bilgisayarını inceleyen polis, satanizmle ilgili sohbetler yaptığını belirledi.

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Münevver Karabulut cinayeti, 1999'da Satanist ayin kurbanı olan 21 yaşındaki Şehriban Coşkunfırat'ı gündeme getirdi. Ortaköy'de Şehriban Coşkunfırat'ı 'şeytana kurban etmek' amacıyla öldüren Ömer Çelik, Engin Arslan ve Zinnur Gülşah Dinçer hakkında İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi 'kasten adam öldürmek' ve 'hırsızlık' suçundan 25 yıl 6 ay 20'şer gün ağır hapis cezasına mahkûm etti. Temyiz istemini görüşen Yargıtay 1. Ceza Dairesi, yerel mahkemenin kararını, eylemin, 'canavarca bir his sevkiyle adam öldürme' cürümünü oluşturduğu gerekçesiyle bozdu. 2. Ağır Ceza Mahkemesi"nin kararında direnmesi üzerine dosya Yargıtay Ceza Genel Kurulu'na geldi. Kurul da direnme kararını bozdu. Tekrar görülen davada üç şahıs hakkında ömür boyu hapis cezası verildi.

Kararda, sanıkların eylemlerinin 'canavarca his sevkiyle adam öldürme' fiilini oluşturduğuna dikkat çekilerek satanizm hakkında şu değerlendirmelerde bulunuldu: "Sanıkların savunmaları ve tanık anlatımları ve otopsi bulguları öldürmenin 'şeytandan emir gelmesi' nedeniyle yapıldığı anlaşıldı. İnsanı kurban etmek toplumsal açıdan ne denli tehlikeli ve vahşi olduğu izah gerektirmez bir olaydır. Satanistlere göre kan 'hayat gücünü' temsil ediyor.

Satanistler, bu nedenle ilahları veya şeytanları yatıştırmak için kurban sunmaktan daha iyi bir yol bulunmadığına inanıyorlar. İnsan kurban etmedeki amaçları ise diri diri boğazlanan kurbanın kanıyla elde edilen enerjiyi büyüsel mekanizma atmosferine atmak ve bu yolla büyücünün başarı şansını artırmak. Şeytanın kediyi çok sevmesi nedeniyle onun için kedi kurban edilen ayinler düzenliyorlar. Kedi kanının kendi kanlarına karışmasının şeytani güç verdiğine inanıyorlar. Ayinlerde kurban edilen kedinin kanını içip, etini pişirip yiyorlar. Bazı ayinlerin sonunda toplu seks yapıyorlar. Tüm dinlere karşı düşmanca bir tavır içindeler."

SATANİZM HAREKETİ

Satanizm, özel olarak Hristiyanlığa, genel olarak bütün dinlere karşı alternatif olarak ortaya çıkan bir hareket. Kelime olarak şeytana inanma, tanrı diye tapınma anlamına gelir. Başta Hristiyanlık olmak üzere bütün dinlere ve kutsal değerlere karşı başkaldırıyı temsil eder.

İngiltere, Fransa, Almanya ve özellikle Amerika'da yayıldı. Şeytanın en önemli özelliği olan başkaldırıyı esas alarak dinin karşısında, şeytanın ve onun temsil ettiği değerlerin yanında olmayı önerir. Modern Satanizm ABD'li Macar asıllı Anton Szandor Lavey tarafından kurulan Şeytanın Kilisesi ile ortaya çıktı.

TÜRKİYE'DE SATANİZM İNTERNET YOLUYLA YAYILDI

İzmir Emniyet Müdürlüğü tarafından satanizm konusunda hazırlanan bir raporda ise dikkat çekici bilgiler yer alıyor. Türkiye'de satanizm ilk olarak internet'le yayılmaya başladı. Daha sonraları heavy metal grupları vasıtasıyla ilk adımlarını atarak özellikle gençler arasında yayıldı.

Şeytana tapanların çoğunluğunun gelir seviyesi yüksek vatandaşların çocukları olduğu, bu çocuklarında din ve öteki kutsal değerlere karşı oldukları belirtiliyor. Gençlerin bu işe başlaması önce bu müzikleri dinlemesi ile oluyor. Sonra ise masum görünümlü arkadaş gurupları içerisinde satanist inancı yavaş yavaş empoze ediliyor.

Ülkemize bir başka giriş şekli de internetin dünyada, sonraları da Türkiye'de yaygınlaşması ile birlikte iyice taraftar topladı. Raporda, özellikle maddi durumu iyi olanların bu iş içinde olmasının nedeni olarak evlerinde bilgisayarı ve kendisine ait bir odası olan gençlerin eğlence için internete bağlanarak 'chat' denen karşılıklı sohbetler yapmasına bağlanıyor.

Chat işlemi esnasında satanistlerin ilginç chatları ile karşılaşılıyor ve sohbete başlanıyor. Bu ilk adım, sonra satanistler bu şahsa çeşitli bilgiler veriyor. Mesela; satanizmin geçmişi ve geleceği, bulunduğu ildeki kendilerine yakın müzik marketler, şahıslar ve adreslerini vererek bunlarla bağlantı kurmaları isteniyor. Böylece hedeflerine ulaşıyorlar.

Türkiye'deki yayınları: non serviam, şebek (köprüaltı), ölüm ve cenaze, mahşer, aşk ve şarap, shamain, kadavra zine, piramit zine, mazine, sombre, toprak, rockline, mat gibi dergiler. Türkiye'deki müzik gurupları: satanic werses, ehrimen, witctrap, pagan, shamain, asceraus, sarkofokos, sagu, hezzihill, mopheus, death out gibi yerli heavy metal grupları.

İzmir Emniyeti'nin hazırladığı rapora göre satanistlerin gerçekleştirmek istedikleri eylemler şöyle: "Sultanahmet Camii'nin yıkılması. Taksim'de cami yapılması planlanan meydanın işgali. El yazması Kur'an'ın klozete ya da denize atılması. Kaşıkçı Elması'nın çalınması. Kendilerine muhalif olanların kurban edilmesi. Tüm ibadethanelerin tahrip edilmesi."

CİHAN

Kaynak

allah onları bizden uzak tutsun.münevver karabulut unda boğazı kesilirken hayattaymış.nasıl bi insanlıkdır anlayamadım.

Bilgilendirme için cok teşekkür ederim.. tüy ürpertici bir konu kesinlikle bir çözüm bulunmalı. Şöyle bir durumda var anne çocugunu öldürürken 2 manyagın başka birini öldürmesi bu ülkeye çok görülmez..

herkes dininde ozgur :D

Ne denyolar var yaa.Neyse kimseye zarar vermedikçe ne haltı yerlerse yesinler ama sonra "doktor bey bilmem ne hastalığı bulaştı kurtar beni" demesinler

Yetkililerin ne kadar boş işlerle uğraştıklarının ve bilgi toplama kapasitelerinin ne olduğunu gösteren biz yazı daha.Bir cinayet var ne olduğu belli değil hooop "en iyisi Metal müzik dinleyenlere sataşalım nasıl olsa kimse arka çıkmaz onlara".

Hem bu adamlar(yukarıda çamur atılan grup ve fanzinler) kimseye zarar vermedikleri sürece satanist olabilirler,bu inancı yaymaya çalışabilirler(ne kadar saçma bişey olsa da) hatta yeterli sayıya ulaşabilirlerse devlet bize ibadethane açsın bile diyebilirler

Ha iş birilerini doğramaya giderse ancak o zaman polis duruma el koyar

Vay be tam benlik bir konu olmuş bu yaff bilgi için sağolun emeğinize sağlık :)

Satanizm derinlemesine incelenmesi gereken Türkiyenin son yıllarda kanamaya başlayan ayrı bir yarası yalnız özellikle müslüman bir toplum olmamızdan ve Allah inancından dolayı ülkemizde çok fazla yayılma eğilimi göstermemiş gibi görünsede son dönemde işlenen cinayetler bunun gençler arasında ve internetinde büyük bir etkisiyle hızla yayılma potansiyeli olduğunu gösteriyor öncelikle devlete ve bireyler bazında da özellikle ebeveynlere çocuklarının kontrolü açısından çok önemli görevler düştüğünü de ifade etmek isterim ne kadar etkili ve çabuk önlemler alınırsa gençlerin eğitimi anlamında ne kadar bilinçlenirlerse satanizm etkisi de o kadar az olacaktır diye düşünüyorum dikkat li davranmak gerek !

Cinayet planı MSN yazışmalarında

Başı kesilerek öldürülen Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem G.'nin cinayetten bir gün önce MSN'de genç kızla yazışmaları ortaya çıktı.

Habertürk Gazetesi’nden Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre Cem G. genç kıza, "Yarın akşam senin için müthiş planlar içindeyim. Tarihin en büyüklerinden. Duyunca ağzın açık kalacak. (...) önce sana sarılırım, sonra başlarım sıkmaya... boğana kadar... tabii de boğmadan önce bırakırım" diye yazmış.

8091035.jpg

İşte cinayetten bir gün önce Cem G. Münevver arasında geçen konuşmalar:

C: Sana naparım biliyor musun?

M: Ne

C: Hayal edemeyeceğin şeyleri

M: Neymiş?

C: Sana sarılırım önce, sonra başlarım sıkmaya sonra daha çok ve daha çok, boğana kadar

M: Abartma

C: Tabii ki de boğmadan önce bırakırım, içimde bir sıcaklık hissediyorum biliyor musun?

M: öyle mi?

C: Evet öyle

M: Ne güzel

M: Cuma günü on saat tören filan çekemem, 3'te çıkacağım okuldan

C: iyi, güzel o zaman. Tüm gün beraberiz o zaman

M: Olabilir, buluşuruz

C: Ok o zaman, müthiş planlar içindeyim o zaman

M: Ne planı?

C: Tarihin en büyüklerinden

M: Abartma be

C: öyle, duyunca ağzın açık kalacak

M: Söyle bakayım, merak ettim

C: Çok büyük bunlar bebek. Şaşırtmayayım alıştırarak söylerim sana

M: Söyleee beee

C: Bizdesin o zaman yarın. Sana mum ışığı yemek hazırlarım. Panjurları filan kapatırım hep gece havası olur. Romantik böyle

M: Hem güvenlik var sizin. O görür ama

C: Arka bahçeden gireceğiz dedim sana

M: O nasıl olacak?

C: Söyleyeceğin bahane yok inan bana

M: Hem sizde napacağız ki?

C: Yapacağız bir şeyler merak etme

C: Hem sözün var hem de söyleyecek bahanen de yok

M: Yoooo

C: Gitar da çalarım

M: Aaaaa!

C: Bugün 1 saat hoca gelecek gitar için. Bir tekrar olsun diye. Yarın sana çalacağım için

M: Hımmmm

C: .....

M: Ne alaka?

C: Gitar çalmıyorsun bahanene karşılık hazırlamıştım sadece

M: Tabii... İyi

C: Bir akustik, 2 klasik, 3 elektro gitar var evde. Hangisi nin sesini seversen onunla çalarım

M: İyi

KISKANÇ SEVGİLİM

Cem G.'nin, Münevver Karabulut'u adını söylemediği sarışın bir çocuktan kıskandığı da ortaya çıktı. MSN'de Cem G., 'Şu sarışın çocuk lafı uyuzuma gitti' diyor.

Bu söz üzerine Karabulut ise, 'Ufak çocuk be, seninle az uğraşayım dedim' karşılığını veriyor. Ancak kıskandığı belli olan Cem G., 'Başka bir çocuğun şakası bile hoş değil. Ufak veya büyük olsun fark etmez Münevver. Bir daha yapma' yazıyor.

Cem G.'nin kızması üzerine ise Münevver Karabulut, bunun şaka olduğunu söylemekle yetiniyor.

Yazışmalar şöyle sürüyor.

M.K: Kıskanç sevgilimmm.

C.G: Benim için bu kadar önemli olduğun için böyle ama sıradan takıldığım bir kız olarak görseydim seni istediğini de derdim sana,

M.K: Oy aşkım, haklısın pardon, ama kızgınken bile çok tatlısın

C.G: Çünkü böyle bir konuda bir daha barışmamak üzere küserim şakası bile hoş değ

BİRLİKTE TATİL PLANI

MSN kayıtlarına göre Cem G. ve Münevver Karabulut'un birlikte tatil planı yaptıkları da ortaya çıktı. Dersaneye giden Münevver Karabulut, iki günlük boşluğu olduğunu, öğretmeninin Ağva'ya gideceğini belirterek kendisini de davet ettiğini söylüyor.

Genç kızın bu teklifine Cem G. de olumlu yanıt veriyor.

genclıgın halı kotu..
Hakkımızda hatırlısı:S

Geri