Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dayı bi laf söylüyosun bize cevap hakkı doğuyo sonrada cevap vererek konuyu alevlendirmeyelim diyosun hiç kusura bakma ama bana doğmuş olan cevap hakkımı kullanmak istiyorum.Eğer bu şekilde birşeyden şüpheleniyorsan bana pm atardın ilk önce ben sana cevap verirdim ben ne bu sitede ne gerçek hayatta küçük hesaplar peşinde koşan, insanları rencide etmeye çalışan birisi olmadım.Ben bu kadar küçük hesaplar peşinde koşsaydım şuan islam ve insan moderatoru olarak devam ederdim sen beni tanımıyosun tamam ama sitedeki tarihimide mi bilmezsin hangi konuya şahsi çıkarımdan dolayı subjektif olarak oy verdim bunun aksini iddia eden sen taraflısın diyen varsa nerede taraflı olduğumu çıksın söylesin benimle aynı görüşü paylaşmayan tamamen zıt görüşlü adama bile + verdim ki ne hararetli tartışmalar yapmışızdır veya ben şahsi meselelerden dolayı tartıştığım adama bile + verdiğimi biliyorum.Ben neden yönetimden ayrıldım,neyi savunmaya çalışıyorum,nası bi duruşum var sitede sen beni cidden hiç anlıyamamışsın.Senin hakkında emine bana tek kelime laf bile etmedi sadece ayrıldığınızı söyledi o kadar.İşte emine böyle birisi sen emineyide tanıyamamışsın emine bana söylese bile ben söyletmem ben kimsenin özelini dinlemeye de meraklı değilim dedikoduya da meraklı değilim sen bence ne beni ne emineyi ne şirineyi ne de kopuk dadıyı tanıyamamışsın başka hiçbişey demiyorum neyse kolay gelsin sana bu düşünceler içinde olduğundan dolayı peşin hükümünden,insanları dinlemeden kendi kendine düşündüklerinden dolayı ben sana şimdi daha kuvvetli bir - veriyorum. çünkü birisini hiç tanımadan böyle bir yargıya varman kötü bi durum.Eğer olurda yönetici olunca da insanlar hakkında böyle peşin hükümlü olucaksan şuan adaylıktan çekilmeni öneririm.Zira yöneticilik gerçek anlamda insanları anlamayı, barışık olmayı, adil olmayı, muhalif görüşlere saygılı olmayı, onların sorunlarıyla her açıdan ilgilenmeyi ve davranışlarınlada örnek olmayı gerektirir.Son olarak inşallah ben seni yanlış tanımışımdır inşallah beni yanıltırsın ama senin benim hakkımda çok yanıldığın açıktır arkadaş =)
Not: Günlerden birgün hoca parasını çaldırmış yastık altından köylüler gelmişler hoca işte böyle yaptın şöyle yaptın senin yüzünden çalındı para buraya koymasaydın daha güvenli bi yere koysaydın çalınmazdı demiş hocada bakmış demişki hırsızın hiç mi kabahatı yok =)
takip edebildiğim kadarıyla bölümle ve müzikle haşırneşirsin...hak ettiğini düşnüyorum ve hatalar insanlar içindir kimseyi yaptıgı hata için yargılayamayız...Sözun özü benden [+]:victory
o bölümüle en ilgili kişilerden birisin forumda yeteri kadarda tecrüben var zaten eğer daha önce yanlışların olmuşsa mod oldukdan sonra tekrarlamıyacağına inanıyorum
ben burda farkındaysan emineye yaptıklarını öne sürerek - vermiyorum
+ verenlerinde dediği gibi agresif ve kavgacı bir yönün var
modlarla kavga ettiğini,
bir üyeye forum içinde küfür ettiğini kendin söylüyosun bunların emineyle ne ilgisi var çok merak ediyorum.
ben bu sebeplerden dolayı - veriyorum
aynı şekilde bu sebeplerden dolayı + verenler kendisi bilir
hiç kimseyi + veya - verdi diye yargılayamayız
hackhell için hayırlısı olsun diyorum.
demekki verilen şansı iyi değerlendirememişsin çünkü hala agresifsin
sen ne yazarsan yaz ben - veriyorum bunların tartışılması bence senin aleyhine
fazla uzatmaya gerek yok.bence + veya - verenlere yorum yapma sonucu bekle
hakkında hayırlısı olsun
Beni ön plana atmaların,yaptıklarını düşünmeyip beni hep suçlu görmende cabası..Yaptıklarını hatırlatmama gerek yok dimi ???
Bu işin bu kadar uzayacağını bilseydim yemin ederim değil senle birlikteliğe başlamak yüzünü bile görmezdim...Beni tanıyan,bilen bilio..Seni de sana bırakıorum..
Gelelim Modluk başvuruna..Bende yönetimden biri olduğuma göre yorum yapmaya hakkım var dimi...
Nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu sitenin neredeyse yarısı çözmüş..
Siteden defalarca banlanmış olman,defalarca klon üyelik alman,marifetmiş gibi bir de tekrarlayıp gülmende gerçekten gülünecek bir olay..
Müzik bölümüyle,müzikle ilgilenmen + bir olay.Ama bu yaptıklarını hatırlatıp gülmekte aleyhinebir olay..
Ve bunlara rağmen hala daha çıkıp "akıllanmıştır" diyip bunu savunanlara soruyorum..
Çok değil daha bir kaç gün önce bunları söleyen birisini;
sadece şunu belirtmek istiyorum.Şifremi sana söledim evet..Ama forumda bişey yüzünden attığım bi postu o an silmem gerekiodu.ve sana güvenip söledim silmeni istedim..yanılmışım..ve akşamda zaten şifremi tekrar değiştirdim..bunu neden sölemiosun???
Banlı olduğun zaman bunu gülerek sölemen,marifetmiş gibi belirtmen,hatırlatman foruma ne kadar bağlı olduğunumu gösteriyor...Komiksin..
Yönetim arasında isim olan benim.forum kurallarını ve kendi bölümümün kurallarını ii bilorum..Senden öğrencek değilim..
Yönetime aday oluosun ama daha bi yöneticiyle nasıl konuşulur bilmiosun..
Cıks.. Ne kadar pozitif düşünsemde olmuyor Deer.. BiLiyorum söyleyeceğin sözü esirgemez adamın ağzına tıkarsın,yeri geldiqinde duygusal olur.. Yeri geldiqinde ise qereksiz yere kırıcı ve yıpratıcı bir hal alırsın. Eğer bir üye böyle yaptı öyle yaptı diye bu hale bürüneceksen ki yönetici arkadaşlarımın ve benim bazı olaylar karşısında ne gibi hatalar ve falsolar verdiğimiz ne kadar zor durumda kaldığımız ortada.. Hadi beni geç bende biraz asabilik vardır.. Ama en sakinin bile sinirli bir hal alabileceğini görüyorsam seni o yerde düşünmek bile istemiyorum.. Geçmişin benim için önemli değil .. Şimdiki durumun önemli..
Kişilik olarak sözüm yok ama kişiliğini yöneticiliğine yansıtacaksan demiyorum çünkü yansıtacağınıda biliyorum.. Bu yüzden oyum.. He dersin neden yansıtmıyayım diye.. Yansıtılırsa ne kadar çok kayıp olduğunu gördüğüm için böyle söylüyorum.. [-1453]
Ne yaptığını neden banlandığını tam olarak bilmiorum.. ama banlandığını sebeblerinii herşeyi kabul ediyosun.. ve yaptğın şeylerin arkasında durup neden yaptığını söyleyebiliosun..
umarım bundan sonra yapmassın.. ben senin kişiliğini bilmem.. hea agresif tavırların yokda değil.. ama o bölüme bende saulhudson nickimle bir zamanlar baya bi çok takılıodum.. ve seni sürekli orda görüodum..
forum başlığı için bence o işi yapabilecek yetenektesin.. bölüm moduda bir çok defa senin yardımınla modluk için başvurduğunu da söyledi.. gerçi hala yorum da yapmadı.. yada yaptıysada ben görmedim...
ortalıkda çok karışmış gördüm.. gerçekten sadece oy verip çıkılsa daha güzel olur die düşünüyorum..
neyse daha fazla uzatmaya gerek yok.. hakkında hayırlısı olsun..
Seni tanımam
Tanımadığım insanı sevmemde doğal olarak
Bildiğim bi şey var
Bir kişinin herkeze boynu bükükse o kişinin kişiliğinde problem var demektir
Herneyse boynunu bükmediğin sürece makam mevki için kimselere
+1453
deerparty ben şirine crazyboy9999 ve kırmızıkızla alıp veremediğin ne? hadi kırmızıkızla bi ilişkin oldu ona karşı problemin var ki sana sorun yaratması gereken o.crazyboy da durdurk yere sorun çıkarıcak bi insan deil.ben ve şirine seni reelde görmüşlüğüm yok msn in ve tlfn numaranda yok forum içinde ne senin bana nede bnm sana attığım bi, pm yok.yani seninle muhabbetimde yok.dolayısıyla sana bişi yapmışta olamam.ve konunada ilk defa yorum yazıyorum.neden sürekli isimlerimiz dilinde anlamış deilim :saskin
gelelim başvuruna.istediğin bölümde çok aktifsin ilgilisin gözden kaçmıyo...oyumun + olmasını çok isterdim..Ancak;
1.siteden defalarca kez sınırsız banlanmış ve defalarca şans verilmesine karşın hala kural ihlallerine devam eden biri..açıkçası mod luğu kendine güvence sayıp kural ihlallerine devam etmeyeceği konusunda güvenemiyorum..
2.birçok klon üyeliği olduğunu site içinde dile getiren ve bunları marifet gibi göstererek nick lerle rahatça gezip post atabilen biri.. hatta alttaki linkte aLp€r.€nq klonuyla post attığına şahidim..
3.herkese 2.şans verilmeli dien arkadaşlar çok haklılar tabiki kimse kusursuz deildir hatalar insanlar için ama deerparty 2.şansını çoktaaan kullandı.kaçıncıyı beklio anlamadım :saskin
4.site içindeki kaba üslubunu gördüğüm halde + verirsem sitedeki duruşlarıyla davranışlarıyla bizlere örnek olan saygımızı kazanmış arkadaşlarımıza haksızlık olur die düşünüyorum...
üzgünüm ama 4 yanlış 1 doğruyu götürdü ---
her msja bukadar sert yorum yapan birinin yönetici olmasıda düşündürücü
ayrıca benim seninle bi problemim yok.kırmızıkızla yaşadıklarından dolayı - verdiğimi düşünüyosanda yanılıyosun.biz reelde seni sınırsız banladık.burası forum reel le forumu karıştırmassan sevinirim